iyi günler,Kiptaş sefaköy projesini lokasyon,ulaşım, prim p
iyi günler,Kiptaş sefaköy projesini lokasyon,ulaşım, prim potansiyeli açısından değerlendirir misisniz?Saygılarımla,
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
iyi günler,Kiptaş sefaköy projesini lokasyon,ulaşım, prim potansiyeli açısından değerlendirir misisniz?Saygılarımla,
Fiyaka Sancaktepe projesinden 3 1 daire satınalmayı düşünüyoruz. 165 m2 260.000 TL.fakat sitede yaşam başlamasına rağmen daha kapalı otopark bile açılamamış. Aidatlar toplanıyır ama sosyal tesis anlamında hiçbirşey kullanılmıyor. Ayrıca daha önce o bölge hakkında hiçbir bilgim yoktu. şimdi yaşamayı düşünüyorum.Fiyat sizce makul mü? Akıllı bir tercihmidir? Lokasyon olarak da evler ilerde prim yapabilir mi? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Tebernüş bey, emlak yatırımına ilgili olan bir memur olarak sitenizi sürekli takip ediyorum. Ayrıca internette yaptığım araştırmalarda gayrimenkul ile ilgili bir forum sitesinin olmadığını farkettim. Emlakkulisi sitesine bağlı bir forum bölümü açmayı düşünürseniz, bizim gibi amatör yatırımcılarında kendi aralarında fikir alışverişi olabileceğinden hem sizin yükünüz biraz azalmış olur, hemde daha çok tecrübe ve fikir ile ufkumuzu genişletmiş oluruz diye düşünüyorum. Türkiyenin en büyük gayrimenkul sitesi olmak için (zaten öyle ama zirvede kalmak için) böylke bir adım atarsanız siteniz için hayırlısı olacağını düşünüyorum, iyi günler.
hakan taş bey fiyapı beylikdüzü ile ilgili size sormuş.ben geçen pazar aradım.bilgi vermek isterim.satış sürüyor.ama zam geldi.inşaat başlamış.4 kat çıkmışlar.benim sorum şu olacak.son zamanlarda 50 binden başlayan fiyatlarla herkes projelere başladı.bu düşüş sizce devam eder mi? bekleyelim mi? bir de lütfen forum sayfanız olsun.teşekkürler.
merhaba.sitenizde reklamını gordugum divan residence projesini inceledim. daha onceki yazılarınızı okumaya calıstım. kapalı otoparkın oneminden bahsediyorsunuz. bu projede kapalı otopark, acık ve kapalı yuzme havuzu, sosyal tesisleri,ve 26 dukkanlık bir carsı olacak. birde bu bolge ile ilgili bir calısmanız var sanırım. buranın degerlenecegini soylemisiniz. ben 1 1 daire sectim buradan. 65 mt2. bana maliyeti 18 ay odeme ile 130 bin tl ye mal olacak. sizce dogru bir yatırım yapmıs olurmuyum. yoksa bir sure daha beklemelimiyim. cevabınız icin tesekkur ederim
Aylık kirasınet 7000 tl olan ana caddeye 50 m. uzaklıkta 500 m2 kullanım alanı olan aancak cephesi 10 m olan ticari banka kiracılı mülkü 1.200.000 tl ye stın almak karlı yatrım sayılırrmı ?
fitower inşaatı hızlanmazsa tekrar haberleşiriz demiştiniz. hala hızlanmadı. ne olacak şimdi. haberleştik...
faızsis olması iyi bir avantaj emin evimden yakınlardan birisi aldı ama cesaret edemiyoruz aceba bir pürüz çıkarmı
bizim projemizi görmeye ve misafirimiz olmaya gelirmisiniz
sizce ınnovıa evlerimi daha hesaplı yoksa fi yaka evleri mi.