dy.13 bölgeye ğittim daha gece kondular duruyor istimlak olmam
dy.13 bölgeye ğittim daha gece kondular duruyor istimlak olmamış peki ekim ayında teslim gözüküyor ama daha alt yapı hic yok gece kondular durur peki daha ne kadar bekleyeceğiz
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
dy.13 bölgeye ğittim daha gece kondular duruyor istimlak olmamış peki ekim ayında teslim gözüküyor ama daha alt yapı hic yok gece kondular durur peki daha ne kadar bekleyeceğiz
Merhaba Tebernuş Bey, Fi Lİfe konusunda ufacık bir yorum yapmak istiyorum müsade ederseniz; Salih Bey, Belma hanım tapulara bakıyor dogrudur ama Belma hanımın soyledikleri olsa idi ocakta alırdık tapuları.Eger İstanbul'da projeye veya Fikret Bey'in ofisine yakın olan bir arkadaşımız var ise kendisi ile direkt goruserek bizlere aktarması mübarek ramazan ayında ne kadar hayırlı bir iş olacaktır))
Merhaba Bizim Manisa Alaşehir e bağlı piyadeler kasabasında ,tapuları rahmetli babaannemin üstüne olan toplam 80 dönümden oluşan parça parça 4 tapusu olan ve 7 kardeş hissedarı bulunan üzüm bağımız var.Hisseli tapu olmuş oluyor . babam ve 6 kardeşi bu bağları kendi aralarında baylaşıp ekip biçip mahsülün her sene parasını alıyorlar.Ama biz bu bağları bölüp,yani varislere paylaştırıp herkesin ayrı tapusu olmasını istiyoruz.sonrada satışa çıkarmak istiyoruz.dedemde yaşamıyor.Sırasıyla Neler yapmamız gerekir?Tapular bölünecekse ne kadar masrafı olur?Nereye müracaat etmemiz gerekiyor?Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
İyi bayramlar Tebernüş Bey, size 20 agustos'da bakırcı yapı ile ilgili düşüncenizi sormuştum.Siz fiyatını ve m2 sormuşşsunuz firmayı aradım görüştüm 2+1 için 134.500 -TL % 35 pesin isteniyor.teşekkürler iyi çalışmalar.
Belediye bloklarında evimiz mevcut. Belediye Raic fiyatından bedel ödeyerek, evimizi alıp toki yapabilirmi?
İyi Akşamlar, Gayrimenkul söktöründe kariyer yapmak isteyen birisine 2 el satışı yapan emlak ofisinde mi çalışmasını yoksa kendi projelerini pazarlayan inşaat firmalarının satış ofisinde mi başlamasını önerebilirsiniz
Merhabalar,kira getirisi için narcityden 80 m2 1+1 ev almayı düşünüyorum. Evler 190-210 civarında. Kiralarda ort. 900 TL. Etrafında yapılanyapılacak yeni siteler ilerde kiracı bulma konusunda sorun yaşatır mı? Batı ataşehir civarında 1+1 almak daha mantıklı mı olur?
25,250 tl aldım altınları bozduk şimdi altınlar 50.000 tl yapardı 1,5 sene önce aldım şimdi 60,000 tl veriyorlar bekleteyimmi 3.köprünün ve diğer yatırımların bir etkisi olurmu saygılarımla
Tebernüş Bey merhaba kolay gelsin. Size zahmet gelip geçerken, samsun towersin son durumunun videosunu çekip yayınlayabilirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederiz.Kolay gelsin.
Yeni bir Apart Daire aldım. Bununla ilgili Doğalga ön aboneliği müracaatımı yaptım. Bana vermiş oldukları dilekçeyi Binanın Doğalgazının tesisatını yapan firmaya vermemi ve firmadan abonelik bilgi formu getirmemi istediler ve Abonelik işlemini yapmak için ancak Firmaya vardığımıda bana 175 lira Proje bedeli ödememi istediler bende bunu niçin vereceğimi söyediğimde biz binayı yapan mütreaahitle anlaştık bu paraları sizlerden tahsil edeceğiz cevabını verdiler bende inşaatı yapa Müteahhiti arayarak firmaya proje ile ilgili borcu olup olmadığını soduğumda bana borcunun olmadığını proje bedelini ödediğini söyledi. Bu durumda ne yapmalıyım veya hukuki olarak hangi yolu izlemeliyim.