sayın kirecçi,benim sorum şileyle ilgili sizce şileyi nasıl

Soru

sayın kirecçi,benim sorum şileyle ilgili sizce şileyi nasıl bir gelecek bekliyo vede bildiğiniz yada duyduğunuz yeni projeler varmı yeni bir üniversite hastane vs. gibi bölge çok haraketli özellikle ağlayankaya doğası ve denizi ile öne çıkıyo bilgileriniz için teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
08 Ekim 2010 | 10:27 murat servet 196 Kişi okudu

şuanki eşim sağlık baknalığı lojmanlarında otururken 10 a

Soru

şuanki eşim sağlık baknalığı lojmanlarında otururken 10 ay sonra evlendik lojman süremiz doldu 10 ay oldu çıktık ben kendi okulumdaki lojmanlara başvurdum bana sen daha önce eşinle lojman hakkından faydalandın başvurursun ama lojman hakkın ancak kimse okuldaki lojmaanlara başvurmazsa olur dediler bende onlara eşimle sonradan evlendim sizin haberiniz yoktu bu okula başlamadan öncede boşansaydım gelip size ben bir ara evlendim bir sürede oturdummu derdim hiç bir şey demez sizde bana lojmanı verirdiniz dedim yine de anlamadılar ben mahkemeye başvursam bir şey elde edebilirmiyim...Teşekkürler iyi çalışmalar.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
08 Ekim 2010 | 14:59 bülent özkol 196 Kişi okudu

Tebernüş Bey, sitenizde gördüğüm My World europe projesi il

Soru

Tebernüş Bey, sitenizde gördüğüm My World europe projesi ile ilgili 22 Ekim günü %5 oranında zam yapılacak haberinize istinaden, zamlar sonrasında satışlar yavaşlamışken, yapılacak yeni zammı nasıl değerlendiriyorsunuz? İyi günler dilerim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
11 Ekim 2010 | 15:55 Ayhan Taşgün 195 Kişi okudu

Vermiş olduğunuz Oyak konutları cevabı için çok teşekkür

Soru

Vermiş olduğunuz Oyak konutları cevabı için çok teşekkür ederim.2+1 daireler 92-98 metrekare arası.2012 kasım ayı teslimi.fiyatı 180.000 tl.1.kat olan konutları yatırım amaçlı düşünüyorum.Oyak konutlarınımı tercih edeyim,yoksa başka projelermi araştırayım?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
12 Ekim 2010 | 10:51 Murat Esen 196 Kişi okudu

Tebernüş Bey, Kira gelirine ihtiyaç duymayan birisine 10-12 y

Soru

Tebernüş Bey, Kira gelirine ihtiyaç duymayan birisine 10-12 yıllık kira çarpanı olan Sirkeci Doğubankta dükkan yatırımını tavsiye eder misiniz?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
14 Ekim 2010 | 11:49 hasan aydın 195 Kişi okudu

fi yapı gebze projesinden 2+1 arka daire almak 119000 tl yatır

Soru

fi yapı gebze projesinden 2+1 arka daire almak 119000 tl yatırım amaçlı daire almak istiyorum sizin görüşlerinizi öğrenmek istiyorum.fiyapı hakkında fikirlerinizide tabi.sizi devamlı takip ediyorum başarılar.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
25 Ekim 2010 | 20:01 numan koleoglu 196 Kişi okudu

Yıldırım hızındaki yanıt için teşekkür ediyorum...Kira

Soru

Yıldırım hızındaki yanıt için teşekkür ediyorum...Kira çarpanı olarak net 150 ay altı yatırımları hedefliyorum.Sizce makul mu?İlgilendiğim yerler Şehir merkezinde ve kiracıları banka.Bunu avantaj olarak görürmüsünüz?Tekrar teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için..

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
26 Ekim 2010 | 22:10 Mehmet Türk 196 Kişi okudu