istanbulda kuralı evler
istanbulda avrupa yakasın da tokinin kuralı evlerini araştırıyorum eve ihtiyacım var .
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
istanbulda avrupa yakasın da tokinin kuralı evlerini araştırıyorum eve ihtiyacım var .
Tebernüş Bey merhaba kiptaş bu bizim uygulamamız diyor başka açıklama yapmıyor bizim dairemiz 68m kamulaştırmayı %40 yaptı için 26m kalıyordiyor kiptaş olarak 45m altına daire vermiyoruzdiyor Tebernüş Bey Zeytinburnu belediyemiz ve kiptaşın kendi sitesinde bile 100m hak sahibine 75m daire verilecek diye açıklamaları var kiptaş daireyi 2009 yılndan sonra aldgımız için bizi magdur ediyor yardımcı olursanız seviniriz .TEŞEKKÜRLER
merhaba,benim firmaya hiç borcum yok.benden tapu için15000tl para istiyorlar.evim1+1
Merhaba.Gaziosmanpaşa ilçesinin bir çok yeri kentsel dönüşüme dahil olmuş deniliyor. Gop Yıldıztabyadan 200.000 tl'lik, yeni yapılmış normal bir apartman dairesi almayı düşünmek ne kadar mantıklı olur, yeni evleri de yıkıyorlar mı? Zarara uğrayacağım bir durum olur mu?. Teşekkürler
Merhaba Tebernüş Bey yazılarınızı beğeni ile okuyorum akıl verici ve açıklayıcı buluyorum. Sizden bana da akıl vermenizi rica ediyorum 60.000 peşinatla 3+1 daire almak istiyorum en fazla çıkabileceğim limit 170.000 olur büyük şirketlerin vaadleriyle kandırılmak istemiyorum yıllarca çalışıp kazandığım paramı sokağa atacak kadar umursamanz değilim esenyurt beylikdüzü beyken civarında bakmadığım site görüşmediğim gayrimenkul şirketi kalmadı ama güvenebileceğim birinden yardım almadan karar veremiyorum sizce o bölge de benim şartlarıma uygun nereler vardır sizn ev sahibi olmadan önce herkesin okuması gerektiğini düşündüğüm yazınızıda okudum . Şimdiden Teşekkürler.
veraset ılamı dılekcesını mahkemeye ılettık. sonucu ne zamn alabılırız. bılgılendırırsenız sevınırız
Merhaba Hilal hnm.Su an yapim asamasinda olan bir projeden bir kismi pesin,bir kismi da onaylanan banka kredisiyle alinan bir daireden,sozlesme henuz imzalanmamissa vazgememiz mumkun mu?boyle bir cayma hakkimiz var mi?cunku hem pesinat var,hem de ilk odemesi yapilmis bir baka kredisi var..var mi hakkimiz?cevabiniz icin cok tesekkur ederim..
Tebernüş bey, bir akademisyen olarak vermiş olduğunuz hizmet ve bilgilerin çok önemli olduğunu görüyor ve sizlere çok teşekkür ediyorum. Ben, Dumankaya Modern Collection'dan 3+1 155m2 bir daireyi 61.000 lira peşin geri kalanı banka kredisi kullamak suretiyle 247.000 liraya almayı düşünüyorum. Sizce uygun bir alım olur mu? Bu konu hakkında beni bilgilendirebilirseniz müteşekkir kalırım. İyi çalışmalar dilerim.
merhaba inşaat firmasıyla toprakdan daire olarak sözleşme yapmıştık 7 ay önce ancak toprak sahibiyle anlaşamamışlar ve proje iptal olmuş 50000 lira ödeme yapmıştık inşaat firması ödemenizi yapıcaz dedi ançak söz verdiği tarihde ödeme yapmadı tekrar konuştuk ve ödeme yapıcaz bir ay içinde isterseniz senet verelim dediler. Bir ay sonrasına senet verildi.Ve o günde geldi ancak yine ödeme yapılmadı bir hafta sonrasına atılıyor bu konuda yasal olarak ne yapabiliriz.
Tebernüş bey başta tşkederim hizmetleriniz için efendim. Bizde ailece mağdurolduğumuzu yenifarkettik 2 küçük çocuğumvar ilk okula giden Emine melek hanımın dileğetirdiği konu ilkokul konusunda bizde mağdur olacağımızı farkettik Ağaoğlundan böylebir gaf yaşayacağım aklımdan bilegeçmezdi şuan bende projeyi teslim etseler neolurki taşınmayı artık düşünmüyorum enazından okul yapılmadan 2 küçük çocuğumu okulservislerinde yıpratmamak için okadar arazivarken içinde okul dışında herşeyvar neyapim golf sahasını efendim neyapim 180 metrelik havuzu alibey eğitimden bahsetsin bize birzahmet yüksek okulmezunu inşaat firmasahipleri okul konusunda daha hassaslar birdaha evalırken aynı hataya düşeceğimi sanmıyorum.