yatirim
son bir sorum. peki en az kira getirisi kac para olsa iyidir.. yada o paraya arsa alip hemen kat karsiligi vermek daha mi mantiklidir? cok tesekkür ederim ve iyi günler.
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
son bir sorum. peki en az kira getirisi kac para olsa iyidir.. yada o paraya arsa alip hemen kat karsiligi vermek daha mi mantiklidir? cok tesekkür ederim ve iyi günler.
merhaba tebernüş bey orıon park sitesinden metrekaresi 53 olan birdaire bakıyorum fiyatı 110 bin tle kira getirisi 550 tle sizce bu fiyat makul bir fiyatmı havuz cepheli şimdiden teşekürler
evimiz 2 katlı 4 daireli,mahallede bu şekilde 30 bina var hepsi kat irtifak tapulu ve meğer iskanımız yokmuş,iskan almak istedim tüm ev sahipleri (120kişi) aynı anda başvurmalı dedi belediye,kendi başıma başvuru yapamazmışım. her yanımda 8katlı binalar var bize 2 kat izni verilmiş değiştirin dedim hepiniz başvurun ama imkanı yok değişmez dediler,sebebini anlamadım. 25 senelik binalar,haliyle az-çok hasar var,devlet gelip evler hasarlı diyerek el koyabilir mi,değerinden çok düşüğe zorla alabilir mi? biz kat iznini nasıl alırız,hakkımızı nasıl savunuruz?
selam tebernüs bey. yaklasik 650-700.000 tl param var ve kira gelirine ihtiyacim oldugundan bir isyeri yada bir bina almak istiyorum. en mantiklisi nerden nasil bir yer almali? eski bina tavsiye edermisiniz?eski ama komple bina mesela. arastirma filan yapmadim henüz. uygun yeri nerden bulmaliyim,emlakcidanmi? tesekkür ederim
merhaba Tebernüş bey yatırım yapmak için pendik 4003 ada göçmen bloklarında daire almak istiyorum geleceği parlak bi yermiş kiminle konuştuysam öyle diyolar sizin düşünceleriniz nedir fiyatlarıda şuan 90,000 tl civarında nasıl degermi aldıgıma
Merhaba, Batisehir'den ev aldigimizda bize teslimatin Agustos 2013'te teslim edilecegi soylenmisti, ama dun satis gorevlisi arkadas arayarak teslimatin Kasim ayinda olacagini soylediler, gecikmenin sebebini sordugumda sorun yok hersey yolunda diyorlar, sizin bir bilginiz varmi, gecen hafta ben insaat alanini gormeye gittigimda baya bir hizli calisma vardi sorun ne olmus olabilir?
Merhaba Hilal hanim, Ben yurtdisindayim. Acunkentten ev ve dukkan aldim ve teslim tarihi surekli ertelendigi icin noterden ihtarname cekerek odemeyi durdurdum. Fakat uluhan grup senetleri ciro etmis, bitanesi protesto yemek uzereydi odemeyi durdurmus olmama ragmen onu aldim. Uluhangruptan Serkan bey diger senetleri geri alacagina dair soz verdi ama soz verdigi andan itibarende ulasilmaz oldu. Kimse telefonlarina cikmiyor, muhatap bulamiyoruz. Bu durumda ne yapmam gerekir?
Merhabalar Biz yeni evlenecek bir çiftiz ve kirada oturmak istemediğimiz bir miktar kredi çekip ev almak istiyoruz.Yaptiğimız araştırmalar sonucu bütçemize uygun bir evi İstanbul Esenyurt ilçesinde bulduk ama evin iskanı yok malesef.Son günlerde tvlerde Esenyurtun imarı ile alakalı bir sürü haberler çıktı ve bizimde biraz aklımız karıştı burdan iskansız ev alırsak ilerde ne gibi sıkıntılar yaşayabiliriz?not:inşaat 2009 yılında bitmiş ve içinde oturanlar var hatta yapan müteahhit bile orda oturuyor. Konuyla alakalı bilgi verirseniz sevinirim.
Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, 'Kanal İstanbul' projesinin Küçük-çekmece'den başlayacağını söyledi. Bu haber dorumudur?
Merhaba efendim. Aklıma bi fikir geldi sizinle ve platformdaki arkadaslarla paylaşmak istedim. 1-Yıl 2013. Herkes gelişmekte olan bölgelere yatırım yapmak istiyor doğal olarak. 2008 yılında yeni kurulan ilçelerden sonra istanbulumuzun ilce, mahalle ve koy dağılımı sırasıyla; 39-782-151' dir. Siyasi irade once beldelerin tamamini ilceye bagladi ve sonra koylerin bazılarını mahalle yaptı. Esas tespitim şu ; köyü çok olan ilçeler İstanbul'un yeni gelişecek akslaridir. Desem katılır mısınız? 2-Mesela sırasıyla; Şile ilçesi tam tamına 57 köy, Çatalca ilçesi 27 köy, Beykoz ilçesi 20 köy, Silivri ilçesi 13 köy, Sarıyer ilçesi 8 köy, EYUP ilçesi 7 köy, Pendik ilçesi 5 köy, , ve . Bu koyler birgun mahalle o mahalleler de ilçelere dönüşeceğine gore.... Tespitim icin ne dersiniz? Cok teşekkürler.