Merhabalar Tebernus Bey,Size bir sorum olacakti: Evimizi ayda 100

Soru

Merhabalar Tebernus Bey,Size bir sorum olacakti Evimizi ayda 1000 liraya kira verecegiz. Kiraci sunu onerdi. 6 aylik pesin vereyim 900TL olsun kontrati 1000 den yapalim 6 aylik pesin 5400 odeyeyim dedi. Veya bir yillik 800den odeyeyim ama kontrat 1000 TL den olsun dedi. Esim ve ben her ay 1000TL almak daha mantikli diye dusunup karar veremedik. Yarina dek dusunup karar verecegiz. Sizce aylik 1000 mi, 6 aylik pesin 900x6 mi yoksa 800x12 mi mantikli hesaplayamadik. Aslinda bir yillik pesin alinca cikmama garantisi oluyor ama 1+1 fiyatina 2+1 kiralamis oluyoruz gibi geldi. Sizin degerli fikirlerinizi almak isteriz. Iyi aksamlar...

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
31 Ekim 2011 | 19:13 Ayla Nil Gulser 329 Kişi okudu

merhaba edirne merkezine bağlı tayakadın köyünde 9457 m2 san

Soru

merhaba edirne merkezine bağlı tayakadın köyünde 9457 m2 sanayi arasasına talip oldum bu arsa için m2 22 fiyat istiyorlar sizce arsa alınmalı mı yoksa düşünülmeli mi notyatırım amaçlı düşünüyorum

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
31 Ekim 2011 | 18:57 faruk özdemir 185 Kişi okudu

tebernüş bey iyi akşamlar.yarın ki programınızda konuk edec

Soru

tebernüş bey iyi akşamlar.yarın ki programınızda konuk edeceğiniz ali ağaoğluna daha önce seytantepe arazisi için mimar hasan sökmene çizdirdiği lale şeklindeki 450 metrelik gökdelen projesini ayazağa arsasına yapma niyeti var mı sorabilirseniz çok memnun olurum iyi akşamlar iyi çalışmalar.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
31 Ekim 2011 | 17:50 oktay inalöz 297 Kişi okudu

tebbernüş bey iyi günler ; yine sizinde sıkıldığınız bi

Soru

tebbernüş bey iyi günler ; yine sizinde sıkıldığınız bi konu olan fiyapı, filife projesiyle ilgili yazmak istiyorum , fi yapının son zamanlarda yaptığı sponsorluklar ve depremzedelere yaptığı 500 daire 35 milyon liralık bağış tüm fi zedeleri derinden etkilemiştir, kendi müşterilerinin mağduriyetini ne zaman giderecek yada bizlere ne zaman sıra gelecek diye sormaktan kendimi alı koyamıyorum doğrusu! bu rakamların yanında benim günü gecen 23000 tl lik senetin sözü bile olmaz galiba ! keşke sizin sitenizi önceden takip ediyor olsaydım en azından mağdur olan insanların yazdıklarından biraz ders alırdım ! bizim durumumuzdaki insanların kendilerini ifade etmelerine olanak sağladığınız için tesekkürederim, ben de en az sizin kadar sıkılıp psikolojik olarak etkilendiğim için bu konuyu avukata devrediyorum ( fikret bey için önemsiz olan bu küçük mevla benim için önemli ve psikolojimi etkileyebiliyor, benim durumum da olan insanlar da var sitenizden takip ettiğim kadarıyla)umarım fikret bey kendi mağdur ettiği insanlarıda düşünür, iyi günler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
31 Ekim 2011 | 15:50 zeynep ediş 393 Kişi okudu

Sn. Tebernüş Bey, Bahçeşehirlilerin yıllardır büyük bir i

Soru

Sn. Tebernüş Bey, Bahçeşehirlilerin yıllardır büyük bir istek ile beklediği ve bu platformda da bir çok yazışmaya da konu olan AVM sonunda Akbatı ismi ile açıldı. Ancak projeyi detaylandıran, boyutlandıran Amerikan DDG firması ile çok ciddi miktardaki parayı bu işe yatıran Akiş gayrimenkul firmasının bu projeden neyi hedeflediğini pek anlayamadım. AVM içine Beyazıttaki kapalı çarşıyı andıran sokaklar yapılmış fakat hiçbir şekilde vakit geçirilecek bir ortam yaratılmamış. Kısaca projeyi tasarlayanlar gelin alışverişinizi yapın ve hemen gidin demişler. AVM de bulunan markalar son derece kaliteli ama hepsi bu. Örneğin İstinye Park ve Cevahir de insanlar saatlerce oyalanıp alış veriş yapabilirken buraya gelenlerin girmeleri ile çıkmaları bir oluyor. Diğer bir husus ise arsadan kaynaklanabilecek hiçbir fiziksel problem yok iken AVM lerde çeşitli etkinliklerin yapıldığı, şehir ve meydan ortamının yaratıldığı Atrium kısmının (Fountain Court olarak adlandırmışlar) neden dar ve alçak yapıldığı. Oysa ki Akiş gayrimenkul Akmerkez de yaşam öğesini öne çıkaracak imar değişiklikleri için İstanbul Büyük Şehir Belediyesi ile mühürlemeye varan tartışmalar yaşamıştı. Artık günümüzde tematik olmayan, insanları hoş vakit geçirmeye davet etmeyen AVM ler iş yapmıyor. Kimse çorap, gömlek alacağım diye arabasına binip onca trafik ile boğuştuktan sonra AVM lere gitmiyor. Öncelik daima düzgün mimariye sahip güvenli ve etkileyici bir ortamda bulunmak ve sonrasında alış veriş yapmak. Kısaca bu dev AVM reklamlarında sıkça vurguladığı AVYM tanımlamasındaki Y harfi olmaksızın açıldı. Artık umudumuz önümüzdeki yaz aylarında açılacağı söylenen Restaurantlar Meydanı ile Festival Parka kaldı. Eğer bu bölümler de hayal kırıklığı yaratırsa biz yine yıllarca Bahçeşehir'e ikinci bir AVM nin yapılmasını bekleyeceğiz. Kolay gelsin.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
31 Ekim 2011 | 15:48 Hüseyin TINAL 513 Kişi okudu

Merhaba;Eskulede kiralari biz belirlemiyoruz. Yonetim belirliyor

Soru

Merhaba;Eskulede kiralari biz belirlemiyoruz. Yonetim belirliyor ama fast food katini bir turlu canlandiramadilar. Beni Yonetim arayip boyle bir musteri var dese Ben gerekli kolayligi gosteririm. Sizce ne yapmaliyim?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
31 Ekim 2011 | 15:02 Kaan Turgut 153 Kişi okudu

Merhaba Tebernüs bey, Bir İstanbul projesinde 118 m2 243 bin tl

Soru

Merhaba Tebernüs bey, Bir İstanbul projesinde 118 m2 243 bin tl ye bir daire bulduk.Ekim 2012 de teslim edileceği söyleniyor.Oturmak için düşünüyoruz bu daireyi. Güvenilir ve değer bir projemi teşekkürler?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
31 Ekim 2011 | 14:22 zeynep kuyumcu 217 Kişi okudu