şile çavuş mahallesinin geleceği
Tebernüş bey merhaba, şile çavuş mahallesinde villa imarlı arsamız var. acaba burasının geleceği hakkında öngörünüz nedir ? çok teşekkürler,
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Tebernüş bey merhaba, şile çavuş mahallesinde villa imarlı arsamız var. acaba burasının geleceği hakkında öngörünüz nedir ? çok teşekkürler,
Merhaba, Çatalcada bi yer baktık toplamı 9 dönüm ama parselizasyon yapılmış ve parsellere bölünmüş. Tam köy içinde elektriği suyu var ve doğalgaza da 50 metre mesafede yani hat çekilebilir. Sahibiyle konuştum parselizasyonu yapıldığı için imar planına dahil edildi yani tahminimce 2-3 sene içinde imara girer bu yer dedi. Şimdi parseller 250 metrekare ve istediği fiyat 125bin pazarlıklı. 30 küsür hissesi var ama hepsi de muvafaknameli, ayrıca imara girince %40ı kesilirse sonuçta 250 metrekare kalmayacak biraz düşecek diğer hissedarlara yer verilmesi için. Yeri çok güzel tam otoyol kenarında ve tepede Esenyurt Beylikdüzü felan hep görülüyor. Sizce değerlendirilir mi. Yatırımlık düşünüyoruz en fazla 5 sene sonra kar edip satmayı düşünüyoruz. Şartlar uygunmu sizce, teşekkürler.
A2 Yapı için imar barışına başvurmak istiyorum. İki kat kat irtifaklı alt ve teras tapusuzdur. Bunun için nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Kat irtifaklı yapıları göstermesem yolu nasıl olur. Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar. Ben ve babam 2015 yılında brüt 150metre kareye 120 bine ev aldık. Ben 60 bin konut kredisi çektim babamda elindekileri ek 20 bin ihtiyaç kredisi çekti. Tapumuz 50/50 ayrılmış durumda. Ben evleniyorum ve bi ev sahibi olmak istiyorum toplu paraya ihtiyacım olacak . Hakkım olan yarısını satmak istiyorum. Babam alır mi bilmiyorum almazsa bi başkasına satabilir miyim? Satış fiyatını neye gore nasıl belirleyebilirim . Yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba, Kat karşılığı almış olduğumuz dairelerimiz de mütehait iskan almaya yanaşmadığı için biz kendimiz iskan masraflarını ödeyim iskanı alıyoruz.Bu süreçte mütehait bizi sürekli tehtid ediyor.Toprak sahibi ile aralarındaki özel alacak verecek durumundan dolayı parasını alamadığını,mahkemeye vereceğini,bizim canınızın yanacağım ve iskanı iptal ettireceğini söylüyor yazılı olarak.Bı durumda ne yapabiliriz.İskanı iptal etme hakkı varmı?
55 bağımsız bölüm olan bir siteden bir daire aldım. Bütün dairelerin pansiyon olarak tapuda tescil ettirildiğini satın aldıktan sonra öğrendim. İmar barışı ile pansiyonu konuta nasıl çevirtebiliriz. Aslında dairelerimizi de konut olarak kullanıyoruz. Tüm malikler konuta çevirmeyi istiyor.
Biraz Nakite ihtiyacımdan dolayı Ataşehir türkiş bloklarındaki Dairemi emsal en düşük istenilen rakamlar 360 binkenben 275 bine satıyorum Faiz oranları böyle 1 sene gidermi yada birden satışlar yükselirmi Cok kararsız kaldım. Bilginize ihtiyacım var
Merhaba benim Arnavutköy balaban mahallesi havuzlar mevkiinde arsan var oranın durumu nasıl olur birde imar cikarmi hiseli Tapu teşekkür ederim
30 dönüm içinde 300 m2eski ev yerine prefabrik ev mevcut elektrik ve suyu mevcut diğer maliklerin onayı olmadan müstakil tapu alınabilirdi teşekkürler
Tebernüs abi iyi geceler,balikesir susurluk ilcesinde 2016 yılında 20 bin öğrenci kapasiteli girne üniversitesi kurulacağı söylendi hatta üniversiteye yer tahsis edildi ama hala üniversite acılmadı,bilginiz varsa bizi de aydınlatır mısınız ve istanbul izmir otobaninin susurluga etkisi ne olur?