cevabınız için teşekkürler. Eylül - ekimde yapılacak lansm
cevabınız için teşekkürler. Eylül - ekimde yapılacak lansmanlar hakkında bilginiz varmı. hangi firmalar ve lansman fiyatları ne düzeyde olacak stüdyo ve 1 1 ler için. teşekkürler
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
cevabınız için teşekkürler. Eylül - ekimde yapılacak lansmanlar hakkında bilginiz varmı. hangi firmalar ve lansman fiyatları ne düzeyde olacak stüdyo ve 1 1 ler için. teşekkürler
Merhaba Tebernüş Bey...12 ay önce AKBATI projesine yakınlığı ve cazip görünen fiyatı dolayısıyla PARKCİTY den 2 1 Brüt 144 net 101 metrekare iyi konumlu bahçekatı daireyi 147 000 TL karşılığı satın aldım.Sizce bu fiyat mantıklı ve doğru bir yatırım fiyatı mı ?12 ay içerisinde inşaat firması dairelerin etiket fiyatlarına müteakip seferler zam yaptı.Şimdi benim aldığım daire 252 000 TL Olarak listeleniyor...Bu fiyatlar ne kadar sağlıklıdır ve bölgenin prim potansiyeli ile ilgili olarak ne söyleyebilirsiniz...Örneğin Ispartakule mi Esenkent bölgesi mi...Orta vadede sizce hangi bölge daha ön plana çıkacak ? Teşekkür ederim.
merhaba, dumankaya modern projesinden yatırım amaçlı stüdyo daire almayı düşünüyoruz. 37 metrekare dairenin fiyatı 62 bin lira. aslında anadolu yakasındaki atmosfer projesinden de olabilir ama ödeme koşulları cazip durduğu için bahçeşehirdeki proje ilgimizi çekiyor. 4-5 yıllık bir süre göze alındığında böyle bir yatırım yapmak ne derece sağlıklıdır?projenin bulunduğu bahçeşehir-esenyurt bölgesi ve dumankaya etiketi yatırım amaçlı, güvenilir midir? verceğiniz cevap için şimdiden teşekkür ediyorum. saygılarımla.
İstanbul'da stüdyo veya 1 1 yatırım amaçlı daire satın almak istiyorum. 50.000 civarı param var. Ne tavsiye edersiniz. Ben internetten araştırmaya çalıştım. Fakat gördümki lansman fiyatlarında bir daire yok şuan. Hep artış olmuş projelerde. Uygun fiyatlı yeni bir proje olacakmı birkaç ay içerisinde? İnnovia 4 ü mü beklesem diye düşünüyorum. Birde çok cazip görünen Samsun Towers var. 3 1 lerde ilk 400 daire için fiyat 55000 tl. Ne dersiniz, bir fikriniz varmı bu proje ile ilgili ? Çok teşekkür ederim.
merhaba evimi satıp ev almak istiyorum 25 yıllık krediye uygun değil okul açılmadan nasıl ev alabilirim kira getirisi 450 satmakmı kiraya vermekmi doğru henüz müşteri yok satmadanda ev alabilirmiyim teşekkürler
24 daireli bir sitede oturuyoruz.Yazlık bölgede.Şimdiki yöneticiler kapıcıyı tazminatını vererek çıkardılar,daire boş uzun zamandır.Tadilat yapıp kiraya vermek istiyorlar.Ben istemiyorum.Bunun haricinde 2.bir yol da düşünmüşler,daireyi tapuda kapıcı dairesinden düşürüp satışa çıkaracaklarmı.Böyle bir hakları varmı? Tek başıma benim itirazım yeter mi?.
Avrupa konutları atakent 2 projesinde 93 m2 1 1 daireler 240.000 tl civarında fiyatlarla daha teslim edilmeden satış ilanları var, sizce bu fiyatlar real mi? iyi çalışmalar.
Merhaba, Emlak Konut tarafından satışa çıkarılan Alemdağ Konutlarından daire almayı düşünüyorum. Sizce doğru bir yatırım mı? Saygılarımla.
Gokturk'te yatirim amacli bir gayrimankul almayi hedefliyoruz. 126 m2, kapali otopark i olan,jakuzi ve guvenligi olan bir butik site tarzi apartman da m2 si 2100 TL den daire almak uzereyiz. Kemerlife 100 m mesafede. Dogru bir yatirim midir? ya da fikirlerinizi paylasmanizi rica ederim.saygilarimlaunay gokgoz 968 92 680 162
Merhaba, Ispartakulede Avrupa Kontları yeni bir projeye hazırlanıyormuş, yeri neresi ve ne zaman duyrulur, saygılar