Nish adalar degerlendirme
Tebernüş Bey merhaba.Nish adalar ile ilgili değerlendirmenizi rica edeceğim.Nish Adalar'da 3+1 141mt2 brut 430.000 TL alma şansım var.5 sene sonra getirisi olarak ne öngörürsünüz acaba? İyi bir yatrım olur mu?
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Tebernüş Bey merhaba.Nish adalar ile ilgili değerlendirmenizi rica edeceğim.Nish Adalar'da 3+1 141mt2 brut 430.000 TL alma şansım var.5 sene sonra getirisi olarak ne öngörürsünüz acaba? İyi bir yatrım olur mu?
Hayırlı günler Tebernüş Bey, Bursa'da yatırım amaçlı almayı düşündüğüm tarla vasıflı bir arazi var.İçinde çok sayıda zeytin ağacı ekili.En azından 5-10 yıl boyunca tarla vasfının değişeceğini sanmıyorum.İleride bu araziyi satmaya kalktığımda ağaçlandırılmış olması sorun olur mu? (Zeytincilik dışında başka tarımsal faaliyette bulunmak istenildiğinde ağaçların kesilmesinin çok büyük sorun olacağı söylendi, doğru mudur?)
Merhaba Tebernüş Bey, Küçükyalı'da Hacısalihoğlu inşaatın butik konut projesinden içimize çok sinen satılık bir 2+1 beyendik. 690.000 TL, metrekare fiyatı nette 6300 TL civarına geliyor, dubleks daire ve sahile en ön proje konumunda. Maltepe sahil dolgu projesine ve açılacak Marmaray durağına çok yakın. Üst kat terasından yandan deniz manzaralı, bir yıllık oturumu olan havuzlu, yeşillikler içinde, nezih, detaya özen gösterilmiş çok güzel ve şık bir site projesi. Ayrıca işimize yakın. 150 bin TL nakit, gerisini kredi kullanmayı düşünüyoruz. Aklımıza takılan bazı konular var, uzman fikriniz bizim için çok önemli: 1. Hacısalihoğlu inşaatın iflas ettiği bilgisini aldık, fakat internetten resmi bir bilgiye ulaşamıyoruz. Sizin bilginiz varmı? İflas nedeni projeyi, yatırımın değerini ilerde olumsuz etkilermi? Site bitmiş, kat mülkiyet tapular alınmış, sadece ufak detaylar eksik (depo odaları gibi) 2. Proje bir yıl önce teslim edilmiş, fakat 30 daireden halen 10 daireye yakın satılık. Birçok daire sahibinden satılık, sitede bir problem mi var? Bilginiz varmıdır? Sektördeki geniş çevrenizden sorgulayabilirseniz çok mutlu oluruz :) 3. Proje Küçükyalı banliyö ray hattına 100 m uzakta konumlanıyor, arada 2 bina ve ağaçlar var. 2014'te Marmaray trenleri banliyö hattın raylarını mı kullancak? Eğer o rayları kullanırsa sizce sesten etkilenirmiyiz? 4. Proje toplam 4 katlı, fakat Maltepe'nin sahil kısımının depreme dayanaklılığını zemin açıdan nasıl değerlendiriyorsunuz? 5. Prim potansiyelini küçükhalı sahili için nasıl değerlendiriyorsunuz? Çok teşekkür ederim. Görüşleriniz bizim için çok değerli. Saygılar.
Tebernüş bey merhaba...Size sormak danışmak istediğim 2 sorum olacak..öncelikle h.sonu Grenist-güneşliden 1+1 brüt 83 m2 (net 53mt2) iç peyzaja bakan güney cepheli 3. kat için 345.000 tl fiyatla opsiyon aldım. İnşaatın yanında hilton bulunmakta olup,kaba inşaati bitmek üzere ve seneye teslim.Metre kare fiyatı yüksek olduğu için ilerki zamanda prim yapma olasılığı nedir.malum o çevrede bu tarz çok konut var (mall off,sur yapı vs).. 2.sorum e demir inşaatın demir romance projesinden 3+1 161 mt2 peyzaja bakan kısımdan 465.000 liraya fiyat aldım. 1+1 eve bu kadar para vermektense 3+1 mi alıyım diye düşünmeye başladım.lokasyon ve prim acısından güneşli daha değerlenir gibime geliyor.her iki inşaat için değerli fikirlerinizi paylaşırsanırz sevinirim.hangisini tercih etmeliyim...teşekkürler
ilan özelleştimenin ilanımıydı yoksa milli emlakmıydı tam hatırlayamadım tebernüş bey:) saygılar.
Merhaba Tebernüş Bey; Bildiğiniz gibi küçükçekmece de kentsek dönüşüm projesi mevcut. Küçükçekmeceden şuan da ev almak mantıklımıdır. Yalı caddesi üzerinde bulunan sitede satılık bir daire mevcut. Bu sitenin yıkıldığı taktirde en fazla kaç katlı binalara izin verilir (Yıkım sonrasında göle en yakın binalar olacak). Korkumuz bu siteden daire alıp, yıklırsa ve az katlı dairelere izin verilirse çok büyük zararımız olacaktır. İlginiz için teşekkür ederiz. Cevabınızı sabırsızlıkla beklemekteyiz. İyi çalışmalar
1/5000 ve ardindan 1/1000 likleri askidan indi ve gecti normalde mesan bloklarinin yanindaki park alani arka cepheye atildi onundeki 18 donum civari alan kucukcekmece adliyesi hizmet binasi amaciyla devir edildi csb iller istanbuldaki aski planlarinda detaylarini gorebilirsiniz.kesin bilgidir insaat ihaleside yakinda cikar diye dusunuyorum ihlamur avm nin onundeki yoldan 300 metre ilerisi bolgede yatirimlarim oldugi icin her gun takip ediyorum.saygilarimla.
Tebernus bey, başakşehir göçmen konutlarında kirada oturuyoruz, ev almak niyetindeyiz .Burdaki fiyatlar ilk yapılan evler 125-150.000 tl arası fakat aşağıda sekiz yıllık yeni binalar var, onlarında tapuları yok ıkı sene sonra satışı yapılacakmış, bu evlerden biri 95.000 tlye satılıyor ve kredi kullanamadığımızdan tapu masrafıda ıkı sene sonra olacak fakat bu riskmidir? ev sahibi Allah gecinden versin vefatı sonrası varislerle sorun yaşanabilir mi? emlakçı bunun için senet , teminat alırsınız diyor.Görüşünüzü rica ederiz.Birde deprem konutları var orası 200.000 tlden satılıyor ve 320.000 tl ye bile ev var tapu kredi sorunu da yok ,.bizim maddi olarak 95 lık evi alma gücümüz var borçsuz olarak.Kredi kullanıp göçmen mi deprem mi hangisini önerirsiniz görüşünüzü rica ederiz.
Tebernüş Bey merhabalar.Size bir sorum olacaktı.Nish Adalar'da 3+1 141mt2 brut 430.000 TL - Kozyatağı E5 ile Bayar Caddesi arası 3+1 160mt2 20 yıllık bina 465.000 - Göztepe Şairarşi cad 'de 3+1 135 mt2 20 yıllık bina. 420.000 alternatiflerinden hangisini almak daha mantıklı olur? Hangisi daha fazla prim yapar? Teşekkürler
Küçükçekmece Adliye Binasının gercekten halkalıya taşınacağı doğru mu Gerek erhan bey veya Tebernüş bey bu konuda sağlam bir bilginiz var mı"erhan demir : ,yakin zamanda 1/1000 likleri onaylanan k.cekmece adliyesi(ihlamur evlerinin 300 metre ilersinde yapilacak)"