makrom yapı tuzla aydınlı
buradan 1+1 veya stüdyo daire için gelecek nasıl acaba ilerıde okul hastane vs olunca değeri artarmı teşekkurler
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
buradan 1+1 veya stüdyo daire için gelecek nasıl acaba ilerıde okul hastane vs olunca değeri artarmı teşekkurler
Sayin tebernüs bey, sizinle telefonda konuşmak istiyorum,,yardimlriniza fikrinize çok ihtiyacimiz var..1800 kisi mağdur adina,, lütfen telefon numaranizi mail adresime göndirseniz sevinirim,,saygilar..
Merhaba Tebernüş Bey. Sosyal medyada orada burada bilen bilmeyen insanalr tarafından hep Maslak 1453'ün orman katledilerek yapılacağına ilişkin bir şeyler yazılıyor. Rica etsem siz söyler misiniz; bu proje için tek bir ağaç kesildi ya da kesiliyor mu o bölgeden, yoksa bu proje ormanın yanındaki zaten ağaçsız olan boş alana mı yapılıyor? İyi günler.
temkin inşaat isimli şirketten kartal yakacıkta toprak sahibiyle anlaşarak inşata başlayarak 9 . kata geldiginde inşaatı başka bir mütahite devrederek bırakmıştır bu projeye başka bir mütahitlik firması devam etmeye başlmış bunuda bize haber vermeden yapmış bizimle ilk mütahitin anlaşması var ben paranın tamamına yakınını ödedim bu projeyi alan şahışın sorumlulugu yokmudur ben ne yapmalıyım.
Sayın Kireçci birkaç ay önce size danıştığım ve benimde arzu ettiğim halkalıdan ev alamadım.elime geçen para buradan ev almama yeter siz kaldı.ortak hisseli dairemizin 1/2 ni eski eşim birilerine devrederek bize sıkıntı vermek istedi.bende kalan 1/2 hissemi devralanların baskıları yüzünden setmak zorunda kaldım.bu nedenle çok araştırarak ev alamadım.tanıdığım bir mütahhitten kağıthanede yaptığı binadan kızımın sutanahmetteki okulu nedeniyle Kağıthane gürsel mah.160.000 tlye daire alabildim Ancak buralar biraz tenha ve gecekondular var.Gerçi aldım artık ancak yinede size sormak içimi rahatlatacak.burada ev almam prim yapabilirmi?ileride satmam gerekirse zarar edermiyim?
Merhabalar, oturmak amacıyla ev almak isterken bir çok tercih arasında kaldım. Ev fiyatlarının giderek yükselmesi bizi 1+1 almayı düşündürdü. Dumankaya adresten 1+1 alıp ileride prim yapınca satmak fikri geldi aklımıza. Diğer bir ihtimal ise Pendik Kavakpınar da ev almak dubleks daire 180 m2 155 bin bunu almak bizi biraz zorlayacak. sorularım sudur: 1.İki tercihden hangisini seçmeliyim 2. Kavakpınar lokasyon olarak gelecek vaad ediyor mu? cevap için şimdiden tesekkürler
tokıden ev aldım tuzladan yuzde 20 ıle kapatsam karlı olurmuyum . ındırımle beraber 48 tl borcumvar .. ne onerırsınız kolaygelsın..
tebernüş bey; küçükçekmece kartaltepe mahallesi 782 ada 1 no'lu parselin satışı gerçekleştirildi mi? bir bilginiz varmı acaba? benim bildiğim ihlas holding bastıracaktı almak için. satış olmadıysa ne zaman olacak. bir de son bir soru daha: bu alana nasıl konsepte bir yapı gerçekleştirilir sizce? bildiğim kadarıyla D100 kara yolundan bu alanın olduğu yere bir bağlantı yolu da yapılıyor.
Merhabalar Kireçci Bey ; Sizden Şerifali'de bulunan 164 m2 arsamla ilgili görüşlerinizi isteyecektim. Arsamın ada no 403 parsel 5 . Burayı bazen elden çıkarmak istiyorum bazende vaz geçiyorum . daha doğrusu buradaki arsa fiyatları nedir bilemiyorum emlakcılar genelde müteahhitlere çalışıyorlar ve değerinden daha az fiyat veriyorlar ve bende bunun için tam anlamıyla aşağı yukarı bir değer biçemiyorum kafamda ve bu da beni satmaktan caydırıyor. bana yardımcı olabilir misiniz bu konu ile ilgili???
Eyüp'te bulunan Yıldızpark projesinden A Blok 3+1 daire satın aldım.M2 si 1.800 TL den (270.000 TL) karsısında tam VİALAND projesi bulunuyor. Şehir merkezinde bulunması,karşısında Türkiyenin en büyük projesi vialanıdın bulunması,fiyatının makul olması ve fiyatını iki,ye katlayacak olması nedeniyle hemen düşünmeden karar verdim. Sizce bu yatırımım doğru mu?