merhaba tebernüş bey,halkalıda(toki bürosu yanı) açılacak

Soru

merhaba tebernüş bey,halkalıda(toki bürosu yanı) açılacak olan bilfen okulları ilköğretim mi olacak lise mi?inşaat ne zaman başlayacak bilgilndirirseniz çok sevinirim.burada oturan bir çok aile bunu merak ediyor inanın...TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN...

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Mayıs 2011 | 22:11 sevan harper 267 Kişi okudu

Merhaba, Sİzin aracılığınıza Nur Adaş Hanım\'a sorbilir m

Soru

Merhaba, Sİzin aracılığınıza Nur Adaş Hanım'a sorbilir miyiz, Burgu hangi bloktan kaçıncı kat hangi cepheli daireyi almış,Bir de sabırsız değiliz Tebernüş Bey, sadece insanın yatırım yaptığı projeler hakkında bilgi, haber, görüntü, video film yayınlanması bizleri sadece mutlu ediyor, Bunlara da sadece sizin vesilenizle ulaşabiliyoruz .Emekleriniz ve çalışmalarınız için size ve ekibinize ayrıca çok teşekkür ediyoruz. İyi akşamlar

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Mayıs 2011 | 21:45 Ümit Hamdi Gelen 163 Kişi okudu

Sayın kireççi yaptığınız açıklama için teşekkür ediyo

Soru

Sayın kireççi yaptığınız açıklama için teşekkür ediyorum. Birde bahsettiğim ifade bana ait değildir mayıs 2010 gününü tam hatırlayamıyorum belediyenin konferans salonunuda mağdurlarla yapılan toplantıda şimdiki başkan yusuf UZUN mağdurlara hitaben arkadaşlar beyaşın kasası boşaltılmış para yok size paralarınızı verelim usulsüzlük yapılmış bu proje yasal değil gayri yasal burda hem belediye mağdur hem inşaatı yapan mütayit hemde sizler derken üyeler başkana hitaben böyle şey olurmu başkanım yani dolandırıldıkmı dediklerinde başkan malesef durum bu sizleri mağdur etmemek için söz verdim elimden geleni yapacağım sabır edin dedi bizde bu güne kadar ettik, bir çözüm sunulmadı bundan dolayı size mail gönderdim. çünkü televizyon programınızı izlemiştim başarılı birisi olarak takdim ediyordunuz değil diyorsanız enazından ben öyle algıladımteşekkür ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Mayıs 2011 | 21:02 sadettin tayfur 228 Kişi okudu

iyi günler ben almanyada yasiyorum ve size sormak istedigim soru

Soru

iyi günler ben almanyada yasiyorum ve size sormak istedigim soru samsunda yatirim yapmak istiyorum arsa veya dükkan hangisini tafsiye edersiniz samsun ve atakum,atakent civari 60.000-80.000 tl kadar

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Mayıs 2011 | 20:44 mesut faruki 441 Kişi okudu

Merhaba Tebernus Bey,Alemdag emlakkonutun acik artirmada sattigi

Soru

Merhaba Tebernus Bey,Alemdag emlakkonutun acik artirmada sattigi villalarin muammen bedelleri net m2 si 130 ila 150 olarak degisen villalar icin 430 ila 470 bin tl arasnda ve alan ..... olursa bunun da ustune cikacak!!!! Olacak sey degil gibi!!?? Hem alemdagda hem natamam hemde pahhhalii...4+1 evi ayni sitede 240 tl ye aldigimi ve evin tastamam teslimedilecegini dusununce bu fiyat bana coook ucuk geldi. M2 ayni bizim evle!! Ne dersiniz edermi bu kadar o ikiz üçüz nizam villalar???

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Mayıs 2011 | 20:27 Tankut Saygili 173 Kişi okudu

Merhabalar; lokasyonlar aynı değil ama benim şöyle bir sorum

Soru

Merhabalar; lokasyonlar aynı değil ama benim şöyle bir sorum olacak. ataköy de 3+1 daireler 140 m2 fiyatı 650 bin ile 700 bin arası. kira getirisi ise en fazla 2200 tl. Akatlar levent de hemen hemen aynı. yatırımlık ve oturumluk olarak nereyei tavsiye ederseniz.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Mayıs 2011 | 20:22 Dogan Olgun 279 Kişi okudu

Merhaba Tebernus Bey, Deneyimlerinizden birkez daha faydalanmak i

Soru

Merhaba Tebernus Bey, Deneyimlerinizden birkez daha faydalanmak isterim izin verirseniz. Projelerdeki önümüze çıkarılan liste fiyatları ne kadar bağlayıcıdır? Özellikle büyük şirketlerde liste fiyatlarından 1 lire bile inilmiyor? Satis temsilcileri de kimseye yardimci olmadiklarini iddia ediyorlar. Gercekten buyuk projelerden ev almak super marketten ekmek almak gibi midir (Fiyatinin sabit olmasindan oturu))

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Mayıs 2011 | 20:06 Eray Erese 189 Kişi okudu

Gültepe Sardunya Evlerini yapan İstanbul Yapı firmasının Ka

Soru

Gültepe Sardunya Evlerini yapan İstanbul Yapı firmasının Kağıthanede özellikle 9-16 daire arası 8-9 projesi var olduğunu ve bir kaç işide büyük firmalardan aldığını belirtmişsiniz bu durumda firmanın güvenilirliği hakkında sizce nasıl bir fikir veriyor bu firmayı araştırırken nelere ikkat etmek gerekiyor sizce? Teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Mayıs 2011 | 20:04 Ali Ceylan 391 Kişi okudu

Merhaba Tebernüş bey biz ukra city den 2+1 daire aldık Projeni

Soru

Merhaba Tebernüş bey biz ukra city den 2+1 daire aldık Projenin yanında büyük bir park olacağı söyleniyor tam olarak parkın yeri neresi projeye getirisi ne olur bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Mayıs 2011 | 20:02 Belgin İleri 140 Kişi okudu