Elektrik projesinde tadilat
Merhaba, benim arsam 3 kata imarlı. 3 katli ptoje çizdirdim .Ama ben sadece 2 . katı yaptım. sorum su olacak elektrik ve su tesisat projesinde tadilat yapmalı mıyım. Sadece 2 . kat için abone alabilirmiyim .
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Merhaba, benim arsam 3 kata imarlı. 3 katli ptoje çizdirdim .Ama ben sadece 2 . katı yaptım. sorum su olacak elektrik ve su tesisat projesinde tadilat yapmalı mıyım. Sadece 2 . kat için abone alabilirmiyim .
Gayrimenkul değer kazancı vergisi 5 yıl muafiyeti vardı. Bu 5 yıl muafiyeti de kalkacak deniliyordu. Şuan 5 yıl muafiyeti var mı? Kalktı mı? 7 sene önce aldığım evi satmayı düşünüyorum?
apartman bahcesini alt kattaki dükkan izinsiz (apartman sakinlerinin yüzde ellisi izin vermiyor) kullanabilirmi ?( kullanamıyorsa) kullanıma engel olmak için ne yapmalıyız?
Tebernuş Bey Merhaba; Dedem 1967 senesinde 5 Katlı binanın En üst katından 1 Daire satın almış.30 Sene sonra Dedemin vefatından sonra Tapuda farkediliyor ki Tapumuz da 1/2 yazıyor? Karşı dairenin tapusunda da 1/2 yazıyor.Bunu düzeltmemiz mümkün mü? Mümkün ise ne yapmamız gerekir? Saygılarımla İyi Çalışmalar
merhaba kolay gelsin 4katlı binanın zemin kat dükkan bana ait 1 ve2inci katlar başka hissedara ait 3üncü kat bana ait. 3üncü kat için yapı kayıt belgesi başvurduk çıktı. zemin kat dükkan içinde yapı kayıt belgesine başvuru yayabilirmiyiz çünkü burdada imara aykırı olarak otopark yeri varmış .
Merhaba,İmar başvurusnda bulundum parayı bankaya yatırdım daha sonra gelen mesajda YAPI KAYIT belgeniz oluşturulmuştur denildi,Bunu E devletten nasıl dökücemm acaba teşekkürler
malum dünyada finansal bir kriz var, bunun reel sektörede bulaşacağı öngörüleri var. bir senaryoya göre insanlık tarihinde 7 yıl bolluk,7 yıl kıtlık yaşanırmış. bu açıdan baktığınızda emlak sektörünü nasıl değerlendiriyorsunuz. piyasada 150-175 tane müteahitin battığı veya eli kulağında olduğu söyleniyor.eğer bu doğru ise ki daha yolun başındayız, kötü günler öngörüyormusunuz. bu senaryo gerçekleşir ise sizin yol haritanız nasıl olurdu?
cevbınız için teşekkrlr,fakat biraz kısa olmuş.rica etsem fikirlerinizi biraz detaylı yazabilirmisiniz?tepekent projesi toplam 6 milyon m2 içinde kendine ait 4 tane alışveriş merkezi, 2,5milyon m2 rekreasyon alanı ,ilköğretimden tutunda seneye üniversitesi açılacak bir villa kent projesi.şu an 2 dönümlük yüzde 10 imarlı villa arsaları 160-250 bin dolar arasıda fiatlara alıcı buluyor.yani m2 si 85 usd.civarı.seneye faliyete girecek üniversiteyi ve ticaret merkezini hesaba katarsak bu kriz ortamında bu fiatlara aldığımız arsalar prim yaparmı?tepekentin geleceğini nasıl görüyorsunuz?çok teşekkür ediyor başarılarınızın devamını diliyorum...
mrb tebernüş bey gaziosmanpaşa/arnavutköy kıbrıs caddesi yada hoca ahmet yesevi caddesinden arsa almayı dusunuyorum sızce ıyı bır yatırımmmı?
Sarıyer Beşiktaş arasında, evcil hayvan (köpek) beslemeye uygun, güvenlikli sitede müstakil bahçeli ev arıyoruz. Bütçemiz maksimum 250000 kadar, Öneriniz olursa seviniriz.