ev alacagım
maaşım icralı taksitle ev almak istiyorum her ay 500tl kira ödüyorum eminevimden ev alabilirmiyim bilgilen dirirmisiniz teşekkürler
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
maaşım icralı taksitle ev almak istiyorum her ay 500tl kira ödüyorum eminevimden ev alabilirmiyim bilgilen dirirmisiniz teşekkürler
Tebernüş bey merhaba,esenyurtta kiptaş 4. etap ile kiptaş 5. etap arasında yeni yapılan stadyumun yanında koskoca ada olarak büyük bir arazi var,,esenyurt incirtepede.M.Ali aybars spor tesislerinin hemen bitişiği,okurlar cad yanında,kimisi diyor burası ikinci bir toryum olacak veya kiptaş esenyurt 6.etabı dikecek yani herkafadan bi ses çıkıyor..burası hakkında ne olacağı hakkında bilgi edinebilirseniz veya bilginiz varsa bilgi rica ediyorum yine bilirseniz ancak siz bilirsiniz...esenyurt belediyesinde 1259 ada olarak geçiyor...saygılar..
iyi çalışmalar dilerim.esenyurt inanlar projesi ile ilgilli imar sorununda son durum nedir acaba? bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba tebernüş bey. Oyak kent 2. Etap 2. Faz 0 hemen teslim. 135 mtrekare 3+1 guney dogu 6. Kat daireye 330.000 dediler eve baktım işcilik mükemmel. Alınabilir fiatmı yoksa araştrmaya devammı edeyim. Teşekkurler
Merhaba, Boğazköy-Estonşehir taraflarında ortalama 600bin TL'ye çok sayıda satılık villa var.. Bu kadar çok sayıda satılık villa olmasından dolayı almakta çekiniyorum acaba gelecek adına bir problem mi var? ilerleyen yıllarda fiyatlar yükselirmi? bugün almış olsam ilerleyen yıllarda satmakta zorlanırmıyım? Teşekkürler
Merhaba Tebernüş bey, Yatırım için daire almak istiyorum. Sizin yazdığınız makaleleri okuyorum ve araştırıyorum. Fakat kafama 2 şey takıldı. Bunları belki de okurken atladım veya kaçırdım. 1) Bir projeden daire, residans vs alırken projenin aylık satış miktarını öğrenmek için ne kadar sattığını veya o şekilde bir soru yönelttiğimizde bize doğru bilgi verirler mi ? (Bizim proje teslim tarihine kadar olan süre ve konut sayısı ile yaptığımız hesaptan bahsediyorum) Çünkü satışçılar genelde sanki ellerinde son daire kalmış gibi satış yapıyorlar sizde bilirsiniz ki. 2) Öteki sorum ise eski binalardan kentsel dönüşüm projesine girebilecek kat mülkiyetli eski binalardan daire alırsak bu durumu belediyeye sorup öğrenebilir miyiz ? Ve siz deprem yönetmeliğine uygun olmayan evleri almayın diyorsunuz burada ikilemde kaldım. sonuçta alırsak (25 sene ve üzeri yaşı olanlar zaten riskli yapılar )eğer yıkılırsa bile deprem sigortamız olup bir güvencemiz olmuyor mu ? Yani merkezi lokasyonda eski bir binada kentsel dönüşüme girebilecek bir daire ve kira çarpan değeri iyi olan daireyi alıp yatırım yapmak akıllıca mıdır ? Çünkü aynı lokasyondaki 0 binalardaki fiyatlar çok farkediyor. Buradaki gayem eski binadan alıp kiraya verip sonra şansımıza kentsel dönüşüme girer veya müteahit alırsa iyi bir yatırım olabilir ve iyi kazandırabilir diye düşünüyorum. Teşekkürler son sorum biraz karışık oldu kusura bakmayın kolay gelsin.
merhaba tebernus bey bayraminizi en icten dileklerimle kutlarim ve yeni kitabiniz hayirli olsun en kisa zamanda bir tane edinip okuyacagim, benim soruma gelince; yildizpark modern( vialand projesinin karsisinda) 150 m2 3+1 20 katli blogun 11 katinda vialand manzara kuzey dogu cephe 24 ay teslim 249 000 tl anlastiim kredi kullanmadan pesin odeme yapacagim sorum su; sirketten insaat ruhsatini sordum ruhsati gosterdiler ve fotokopisinide verdiler pesin alacagim icin biraz terettud ediyorum nasil bir yol izlemem lazim? Sirketin daha once teslim ettigi projeler var biraz arastirdim bir sorun goremedim noter satisi icinde 5000 tl civari masraf cikiyor normal sozlesme imzalasak sonradan problem yasarmiyim bana bu konuda yardimci olmanizi istiyorum? Ve lokasyon ve fiyat nasil? Belediyeye gidip ruhsati ve sirket bilgilerinimi sorgulamaliyim? Sizin tecrubenize guveniyorum ve cevaplarinizi önemsiyorum tesekkurler.
slm Tebernüş bey küçükçekmece gültepe mahallesi erdogan cad. bir yarı bodrum arsa tapulu dükkanımız var 204 mtrk burası istimlak olacakmı olursa bizim durumumuz ne olur ben burayı satma taraftarıyım bilgi rica ediyorum çok teşekkür ediyorum.
eski binada (650m2) 20 daireli bir yere mütahit kentsel dönüşüm adı altında yapılandırmaya girermi.apartman sakinleri kendi m2leri saklı kalmak suretiyle istyorlar(2,07 emsal).75 m2 ye daire aynı m2 daire düşermi.teşekkürler...
Merhaba Tebernus Bey, Calismalarinizi, Yazilarinizi uzun zamandir New York tan takip etmeye calisiyorum, Ilgiyle okuyorum. Bu sektore sizlerin katkilariniz gercekten buyuk. New York ta Emlak isi ile ugrastigim yillarda bazi Internet isimleri almistim. New York ta bulunmamdan dolayi Turk Piyasalarindan uzak kaldim. Ve istenilen zamani ayiramadigimdan dolayi istedigim neticeye de ulasamadim. EmlakOkulu.com Bu ismin TSE den markamizi aldik. Sayfa Komple hizmete acilacak sekilde bitti. Bu konuda Ortak calisabilecegimiz fikirlerinize acigim... LuksEvler.com Sayfa Istedigimiz sekilde olmasa da basit ce bitirimis olduk... Icerik Paylasimi Olarak ve Reklam Geliri paylasim ortakligi seklinde bir ortak calisma yapabiliriz... Dusuncelerinizi bekliyorum... Iyi Calismalar