Sayın kireççi,BU olayı uzatmak istemiyorum ki siz gereken cev

Soru

Sayın kireççi,BU olayı uzatmak istemiyorum ki siz gereken cevabı verdiniz ama Erdem Yılmaz beyide buradan kınıyorum.Bir kere Bu Ahmet Yüksel demesi çok çirkin,, adı Erdem ama ismiyle müsemma hiç değil.Emlak kulisi haberlerini yarım saatte bir takip eden birisi olarak 40.000 müteahhit referanduma evet diyecek haberine istinaden bende bu eklemeyi yaptım.Erdem Yılmaz beyin bu tahammülsüzlüğü anlamış değilim bende ..teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
25 Ağustos 2010 | 17:03 AHMET YÜKSEL 314 Kişi okudu

Tebernüş bey kolay gelsin, önerileriniz bizim için çok önem

Soru

Tebernüş bey kolay gelsin, önerileriniz bizim için çok önemli, bugün ağaoğlu ayazmadan pool residencede 3 1 160 m2 brüt 26. kat kat bahçeli dairereyi 327.000 tl ye kaporasını verdik,benim sorum aynı blokta 16. ve 20. katlarda olan ekstra 24 m2 terası olan evler var, fiyat 60.000 tl fazla bu fiyatı sadece terasa vermek sizce mantıklımı, yada şimdi bu parayı verirsek ilerde prim yapma potansiyeli daha fazla olabilir mi?, birde projeye öğle saati olmasına rağmen maslaktan gidip dönmemiz 1,5-2 saatimizi aldı, bu tarfik sorunu ve siteye direkt temden giriş ileride çözülebilirmi?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
17 Eylül 2010 | 16:53 esra çağlar 314 Kişi okudu

Merhaba Tebernüş Bey,Tema uluslararası doğa ve eğlence park

Soru

Merhaba Tebernüş Bey,Tema uluslararası doğa ve eğlence park ihalesi 14 eylülde tekrar iptal edildiğini söylüyorsunuz. Aca bu ihale tekrar olacak mı? yoksa tamamem iptal mi oldu?Bu konuda görüşlerinizi merakla bekleyeceğim. İyi çalışmaalr.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Eylül 2010 | 13:46 Çağrı ozalp 314 Kişi okudu

İyi Akşamlar Tebernüş Bey. Geçen haftasonu my world europe p

Soru

İyi Akşamlar Tebernüş Bey. Geçen haftasonu my world europe projesi için satış ofisine eşimle gittik, çok yoğun bir ilgi vardı. Tesadüfen Ali İbrahimağaoğlu da oradaydı. Gayet mütevazi şekilde vatandaşların içine karışmış, yemeğini yiyordu. Devamında ayrılmak üzereyken kendisini selamlamak suretiyle tanışma ve ayaküstü sohbet etme fırsatı buldum. My world europe un tanıtım klavuzunda IPTV vaadi var. Nasıl vereceksiniz diye sorduğumda beni Genel Müdür Yardımcısına sevketti. Maalesef yönlendirdiği genel müdür yardımcısının da bu konuda en ufak bir fikri yok. İnşaat sektöründe "ağaoğlu" denince kalite ve yüksek prim akla geliyor. Ancak, ağaoğlunun böyle yanıltıcı reklam yapmasını doğru bulmuyorum. Bilakis, Ali Bey'den, sorduğum sorunun cevabını hala bekliyorum. Ayrıca, ben tanıtım sırasında veya broşürlerde metro bağlantısına dair herhangi bir bilgi bulamadım ancak web sitenizde yer alan böyle bir bilgi var. Gerçekten, metro bağlantısı varsa satın almak için en doğru seçenek bence my world europe projesidir. Bu devride bu trafikte bir projenin metroyle bağlantısı olacak, bu parayla ölçülemeyecek bir nimet. Son sorum ise, çevreye en duyarlı proje unvanı hususuna dair. My world europe un bu konuda aldığı bir ödül ya da akademik çevrelerce yapılan bir çalışma varsa, tanıtımlarında tüketiciyle paylaşılırsa daha faydalı olur. Somuta dayanmadan herkes kendisi için bir "en" bulursa nice olur bu alıcıların hali.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
24 Eylül 2010 | 22:06 ümit bilgen 314 Kişi okudu

Sayın Kireçci,Sitenizde Emlak Konut\'un Ayazağa\'daki 46 dön

Soru

Sayın Kireçci,Sitenizde Emlak Konut'un Ayazağa'daki 46 dönümlük arsasını Eryap Mühendislik'in 245 milyon TL'ye aldığı haberi çıktı. Habere göre, konut alanı olan arsanın emsali 3 imiş ve üzerine 138000 m2 lik inşaat yapılabiliyormuş. Bu durumda m2 başına arsa maliyeti kabaca 1775 TL oluyor. Bu durumda o arsadaki bir projede konut m2 fiyatı tahminen ne olur sizce?Bir diğer sorum ise; Ağaoğlu My Towerland projesinde m2 fiyatları 4000-4500 TL civarında. Bu projeye mi yoksa Maslak bölgesinde yapılacak bir projeye yatırımdaha iyi getirir?Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
05 Ekim 2010 | 22:28 Bülent Aydoğar 313 Kişi okudu

merhaba sizin tarım hibe ve kredileriyle ilgili bilgilerinizden

Soru

merhaba sizin tarım hibe ve kredileriyle ilgili bilgilerinizden yararlanmak isterim özellikle devlet arazi tahsis ediyor ziraat bankasından kredi veriyor bunlar sırasıyla detaylarıyla yazarak aydınlatırsanız memnun oluruz birde istediği şartlar şahsın ben bu işi yapacam dediğinde memleketinden bir hazine arazisi temini mümkün mü? Kusura bakmayın lütfen bende kosgeb tübitak destekleri için proje hazırlıyorum fakat sanayi ağırlıklı bizim ki yardımcı olur iseniz memnun oluruz hayırlı işler bol kazançalr dilerim

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
21 Ekim 2010 | 12:33 ahmet ibiş 313 Kişi okudu

merhaba koly gelsin halkalı toki konutlarının alış veriş me

Soru

merhaba koly gelsin halkalı toki konutlarının alış veriş merkezi sıkıntısı yaşıyoruz acaba buralara yapılırmı böyle bir calışmalar varmıdır cünkü gercekten cok sıkıntı cekiyoruz insan ekmek alacak yer bulamıyor birde şunu sormak istiyorum atakent 3 o bölgeye yapılırsa bize faydası olurmu alış verişimizde hayırlı calışmalar

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
27 Ekim 2010 | 14:22 ismail poyraz 314 Kişi okudu

şunu merak ediyorum yatırım amaçlı alınan arsa ve tarlalar

Soru

şunu merak ediyorum yatırım amaçlı alınan arsa ve tarlalar fiyatı uygun olan mesela silivri maddi durumu az olanlar parası kısıtlı olanlar silivriye yatırım yapıyo burası ne kadar pirim yaparki zaten bu arazilerin sahiplerinin maddi imkanı yok ya bir katlı ya iki katlı ev yapacak mimari yok çevre düzenlemesi yok buranın getirisi ne olabilirkii gilir seviyesi yüksek kişiler buralara yatırım yapmadıkça onlarda büyük arazi alıyo ve merkezlerden çok uzaklara yapıyo o bölgeler yine bu alt tabakanın aldığı mevkilerden daha değerli oluyo haksızmıyım yanlışmı düşünüyorum sizce 2-3 sene sonra anadolu yakasında popiler olabilecek semt neresi oradan 20 dönüm arazi almak istiyorum 10 sene dokunmayacağım bilgileriniz için teşekkür ederim

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
10 Kasım 2010 | 10:19 ali demir 313 Kişi okudu

iyi geceler, bugün bir arkadaşı eroğlu istanbul lounge ( bu i

Soru

iyi geceler, bugün bir arkadaşı eroğlu istanbul lounge ( bu ingilizce isimler çok sinir bozucu, )projesine götürdüm. maketi yeni gördüm. gerçekten çok ferah görünüyor. bu arada balkonlar net m2 de görünmüyor. bürüte dahilmiş. proje konvansiyonel kalıpmış. bu tünel kalıptan daha mı iyi. Avrupa konutları atakent 3 te her nekadar fiyatlar açıklanmadı ise de yine % 25 ödememi olacak bir bilginiz varmı.Bize göstermiş olduğunuz sabra teşekkür eder sizin ve tüm okuyucularınızın bayramını kutlarım. bu arada halkalıda açılacak üneversiteye çok sevindim darısı ilköğretime.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
14 Kasım 2010 | 22:33 hilal bayram 313 Kişi okudu