sayın beyefendi,mimarsinan mimarlıkta okuyan bir çocuğum var,

Soru

sayın beyefendi,mimarsinan mimarlıkta okuyan bir çocuğum var,buraya kolay ulaşabileceği ve fiatı uygun yeni bir ev almak istiyorum, tavsiyelerinize ihtiyacım var. saygılar

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
04 Mayıs 2010 | 17:30 rahmi turan 275 Kişi okudu

Tebernüş Bey merhaba. Ataman Karina projesinin karşısındaki

Soru

Tebernüş Bey merhaba. Ataman Karina projesinin karşısındaki Alemdar Kimya Arazisini Garanti Bankası almıştı. Sanırım sonrasında firma sahibinin oğullarının itirazı ile mahkemelik olmuşlar. Son durum hakkında bilgi edinebildiniz mi. Garanti Bankası burada operasyon merkezi inşaatına başlayabilecek mi. Kolay Gelsin.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
10 Mayıs 2010 | 12:03 GÜÇLÜ HAKLI 275 Kişi okudu

sn beyefendi silivri çeltikköyünde tavsiye üzerinde bir tarla

Soru

sn beyefendi silivri çeltikköyünde tavsiye üzerinde bir tarla ile ilgileniyorum bölge pirim yaparmı silivride önerebileceğiniz başka bölge varmı nakitimiz 150 000 tl teşekkür ederim

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
14 Mayıs 2010 | 01:08 muzaffer özşen 275 Kişi okudu

Iyi Günler,ben Almanyadan yaziyorum yasim 30.Ben Almanyada yasi

Soru

Iyi Günler,ben Almanyadan yaziyorum yasim 30.Ben Almanyada yasiyorum fakat türkiyede yatirim yapmak istiyorum.Bursada arsa almak istiyorum sizce mantiklimi tavsiyede bulunurmusunuz?Ileriye dönük iyi arsa yerlerini kesf etmek icin neye dikkat etmeliyim.Birde TOKI'nin bu kadar ucuz daire satmasi baska arsa konut sahiplerini etkilermi?Cevsabiniz icin simdiden tsk'ler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
26 Mayıs 2010 | 16:17 Sener Kilic 275 Kişi okudu

Tulip açıklaması bilinen dışında bir şey belirtmiyor. Bira

Soru

Tulip açıklaması bilinen dışında bir şey belirtmiyor. Biraz mış muş kaldı. Somut adım olarak ne yapılmış. Bizlerde ona göre karar verelim. Devammı tatammı. Birde açıklamada m2 fiyatı 2500 üstü deniyor ve diğer projelerle kıyaslanıyor. Biz bu proje diğerlerinden farklı diye fiyat farkı var diye biliyorduk. Bu açıklama fiyat farkını dezavantaja dönüştürdü bence.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
31 Mayıs 2010 | 15:08 hilal bayram 275 Kişi okudu

Meridian projesinde kat bahçeli studio dairede kat bahçesinin y

Soru

Meridian projesinde kat bahçeli studio dairede kat bahçesinin yatak odasına dönüştürülerek 1 1 şeklinde kullanımı söz konusu olsa da yatırım amaçlı uygun fiyatlı projelerden 1 1 olarak satılan dairelerden alınmasını tavsiye ediyorsunuz yanlış anlamıyorsam. Sizin tavsiyeniz üzerine oturumda olan veya deluxia projesinden 1 1 bakmaya yöneliyorum. Meridian projesine yatırım yapmayı çok istedim, 2 sene sonra Varyap'in söylediği gibi eğer bugünkü rakamlar üzerinden P prim yaparsa üzülürüm, bu da bir tecrübe olacak, merakla bekliyorum.Ne istediğini bilmiyor gibi görüneceğim ama son bir sorum daha olacak size. Akbatı projesi çok ilgimi çekti. Istanbulun 5. büyük alış veriş merkezini inşaa ediyorlar ve beraberinde 348 adet gibi az sayıda residence daireleri şu an satışda, 210.000 TL ye 84m2 brüt 1 1 daireler var. Örnek dairelerin malzeme kalitesi etkileyici. Fiyatları çok uygun, bu fiyatlar üzerinden o bölgede prim şansı ne olur? Cevaplarınız için çok ama çok teşekkürler. Bu arada iyi yolculuklar.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
07 Haziran 2010 | 13:00 Filiz Ergin 275 Kişi okudu

Son bir soru Tebernüs Bey Armina Evleri hakkinda Mütahitin veya

Soru

Son bir soru Tebernüs Bey Armina Evleri hakkinda Mütahitin veya kooperatifin yaptigi evleri nasil bilecegim(ayirt edecegim) yardimci olursaniz sevinirim Tessekürler!!

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
15 Haziran 2010 | 21:19 atila sönmez 275 Kişi okudu

Merhabalar.Yurt dısında calısıyorum.Birkaç aydır eşimle si

Soru

Merhabalar.Yurt dısında calısıyorum.Birkaç aydır eşimle sitenizi,yorumlarınızı takip ediyoruz.Yeni yapılan projeleri inceliyoruz.2 sene sonra kesin dönüş yapacağız. 100000 nakitimiz var. Hem yatırım olabilecek hem de 2 sene sonra geldiğimiz zaman oturulabilecek bir 2 1 düşünüyoruz.Geçen hafta Türkiyeye geldik.Beylikdüzü,Esenyurt,Bahçeşehirdeki projeleri gezdik. Anadolu yakasında da Nish adalar projesiyle ilgilendik.Maalesef bir türlü karar veremedik.Beylikdüzündekiler uygun ama çok fazla proje var.Yatırım açısından riskli gibi görünüyor.Nish adalar değerlenecek gibi ama Avrupa yakasındaki projelere göre fiyatları yüksek.Avrupa konutlarını kaçırdığımıza üzülmüştüm.Şimdi yeni bir fırsat varıspartakule.Sizce ne yapalım? Yatırım amaçlı olarak bu projelerden mi alalım yoksa yeni projeleri mi bekleyelim, veya döndüğümüz zaman mı bakalım.Teşekkür edrim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
19 Haziran 2010 | 12:24 hakan çetin 275 Kişi okudu

33 ay önce toki den aldığım evi iade etsem ödediğim toplam

Soru

33 ay önce toki den aldığım evi iade etsem ödediğim toplam verğiler hariç 31.360 liranın kaç lirası bana iade edilir evim tokat -turhaldadır

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
26 Haziran 2010 | 11:06 HÜSEYİN BEKTAŞ 275 Kişi okudu

şimdi ben arsa almak istiyorum. silivri sanırım iyi tercih. em

Soru

şimdi ben arsa almak istiyorum. silivri sanırım iyi tercih. emlakçılardanmı baksakda alsak yoksa dolaşıpta sağdan soldan araştırsaktamı alsak. sen olsan nası yapardın ? teşekkür ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
28 Haziran 2010 | 15:03 temel denizcan 275 Kişi okudu