başvuru şartları nelerdir.
evim evime ön başvuru şartları nelerdir ben ayda 1200 tl verebilirim en yakın ne zamaN EV SAHİBİ OLABİLİRİM ŞARTLARI NELERDİR
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
evim evime ön başvuru şartları nelerdir ben ayda 1200 tl verebilirim en yakın ne zamaN EV SAHİBİ OLABİLİRİM ŞARTLARI NELERDİR
sitemizin eski yöneticisi kendisine ait olan site ortak alanında bulunan büfesinin aidat-fon-ve kıdem tazminatlarını 2009 senesinden itibaren ödememiştir. yeni yönetin olarak kendisine ihtar çekmeyi düşünüyoruz, fakat kıdem ve aidattan ayrı olarak toplanan fon hesaplarına gecikme faizi uygulanır mı.bu ödemelerin belli bir ödeme tarihi yok sadece mesela 2009 senesinde şu kadar fon, şu kadar da kıdem tazminatı toplanacaktır kararları var.nasıl faiz uygulamalıyız. şimdiden teşekkür ederim
körfez geçiş projesi hakkında bilgi verirseniz sevinirim.bu bölgede köprüye endeksli arsa satışları çoğalmış vaziyette fakat yeni çıkan söylenti 7 ekimde yapılacak ihalenin fay hattından dolayı iptal edildiği bu konuda bilgi verirseniz memnun olurum.pardon yer dilovası-hersek köprü projesi.selamlar.
Bugün 2 1 alacağım.( peşinatım var,fiyatlar uygun ve faizler düşük diye düşünüyorum) Ama çocuğun okulu nedeni ile 3 dene daha şimdiki evimde oturup( bu evde benim ama semtinden ve komşulardan memnun değilim ) 3 sene sonra almış olacağım daireye taşınacağım.Projeleri gezdim fiyatların 3 aşağı aynı olacağını varsayarsak Avrupa Konutları TEM'mi, Bahçeşehir'de bir projemi yoksa Göktürk'de bir projeyimi prim yapması açısından tavsiye edersiniz ? ( Her üç yerdede oturabilirim. ama evde biraz prim yapsın isterim.) TŞK.
mrb tebernüş bey sorularımıza en güzel cevabı veriyorsunuz kımseye kızmadan kızdırmadan sizi tebrik ediyorum.Bi sorum olucaktı 1 sene önce kayabaşından arsa aldım bu sene yıne dusunuyorum avrupa yakasından nerelerı onerırsınız ben (beylıkdüzü,arnavutköy,başakşehir) de düşünüyorum sizce doğru bir kararmı?
Selamlar Tebernüş bey,Batı ataşehir meridyen projesinin fiyatlarını inceledinizmi?m2 fiyatı şimdiden 4000 tl üzerinde. yatırım için düşünüyordum ama daha işin basında çok ciddi fiyat artısı yaptılar. sizce yatırımcıya prim payı varmı hala?proje guzel ama bana oldukca pahalı geldi.bu yuksek fiyatlardan, temelden alıp inşaatı boşu bosuna finanse eder durumda olmayayım diye endişeliyim.değerli yorumlarınızı bekliyorum
Sayın Tebernüş Bey, Eylül ayında 170.000 TL ye sıfır daire aldım.150.000 lik kısmı için kredi buldum, kalan 20.000 TL lik kısmı için senet imzaladım(dairedeki bazı eksiklerin tamamlanmasını beklemek için). Herhangi bir satış sözleşmesi imzalamadık, aracı olan ve sitedeki tüm dairelerin satışını üstlenen Turyap vasıtasıyla evi satın aldık. Tapu dairesine gittiğimizde 55.000 TL lik satış bedeli gözüken tapu için Turyap benden 1.900 TL harç bedeli aldı. Satıcıdan aldı mı bilmiyorum. Sonradan yaptığım araştırmalara göre ben bu meblağı ödediysem sanki satıcının ödemesi gerekeni de ben ödemişim gibi sezdim. Birde Turyap'ın internet sitesinde dairede olması gereken özelliklerin bazıları evimde mevcut değil.Mesela markasıyla beraber belirtilen ithal laminat parke döşenmemiş, yerine yerli bir laminat döşenmiş. Oda kapıları Tik ağacından doğal ahşap diyor ama gerçekte 4 mm Mdf üzerine Alpi kaplamalı kapılar kullanılmış. Turyapdaki şahıs, ithal firmanın tedarikçisiyle bir anlaşmazlık olmuş size iletmeyi unutmuşuz dedi. Neticede ben evi o ilandaki özelliklere göre satın aldım ve elimde o şekildeki internet sayfasının çıktıları var(Ben belirttikten sonra internet sayfasındaki özellikleri değiştirmişler). Benim bu aşamada hangi yolla itirazda bulunmam gerekir?Elimdeki belgeler işe yarar mı?Saygılarımı sunarım.
Tebernüş bey,toki'nin kayabaşın'da altgelir grubu için yapmış olduğu kuralara girdim,(75 metrekare net,2 1) ve bana 10.kat çıktı,yetkililerle görüştüm ama şu anda binanın kaç kat olacağı konusunda sonuca varmış değiller.sorum şueğer son kat olursa problem yaşarmıyım,bu yüzden çok tereddütüm var,birde son katın avantaj ve dezavantajlarını yazarsanız çok sevinirim,teşekkür ederim.
dumankaya adres botanik projesinden 1 1 daire aldık ancak arsa içerisinde bizim daireye 80-100 m uzakta yüksek gerilim hattı var. Hakkımız neler? Bu durum evin fiyatını etkiler mi? Yatırım için aldık ancak zarara uğramaktan çekiniyoruz.Teşekkürler
Konut fiyatları 2009 yılında geriledi ancak Vergi Uzmanı Şükrü Kızılot ev sahiplerine 'sürprizlere hazırlıklı olun' uyarısında bulundu. Bunun anlami nedir ? Emlak vergisi cok mu artacak ? kolay gelsin