cok tesekkür eder, kolaylıklar dilerim.
cok tesekkür eder, kolaylıklar dilerim.
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
cok tesekkür eder, kolaylıklar dilerim.
Merhaba Tebernüş Bey, Ebru ÖZ ile ilgili sorularımızın yanıtlarını neden alamıyoruz. Kendisi işten mi ayrıldı.
Selamlar,daha oncede sormuştum ucunca sizin için bir daha bakarımdemiştiniz,hava muhalefeti vb ucabildiniz mi bilmiyorum.İnnovia ya bakabildiniz mi?sizin gozlemlerinize gore ne kadarı bitmis ?ve bu hızla gelirse ne kadar zamanda biter?Tsk
Merhaba. Bir arkadaşım vasıtasıyla sitenizden ve sizden haberim oldu. Bir süredir yazılarınızı okuyorum, ev sahibi olmak isteyip, bu konuda çok detay bilgisi olmayan insanlara müthiş bir danışmanlık hizmeti veriyorsunuz, hayran kaldım açıkçası. Ben, aslında sürekli sorulan Avrupa Konutları Ispartakula 2 - Atakent 3 karşılaştırmalarından birini soracağım. Ispartakule 2 projesi aklıma çok yatıyor, sizin de belirttiğiniz gibi bölgenin gelişme potansiyeli son derece yüksek görünüyor. Çevremdeki birçok insan ise Atakent 3 ü beklemem gerektiğini söylüyor. Benim sorum şu; Atakent 3 ün fiyatlarının açıklanmasını beklerken Ispartakule 2 de bir fiyat yükselmesi ile karşı karşıya kalabilirmiyiz. Bir de Ispartakule'nin , 5-7 yıl gibi bir sürede Halkalı'dan daha cazip bir yaşam alanı olacağına inanıyorum. Bu konuda bana katılıyor musunuz? İlk kez soru soruyorum, çok uzun oldu özür dilerim)
merhaba,halk için çok faydalı oluyor yazılarınız. teşekkür ederiz. sorum şuistanbul'daki markalı konut projesi sayısına nasıl ulaşabilirim sizce? kolaylıklar dilerimerhan emir
Tebernüş bey tekrar merhaba birde kişisel düşüncem Bence sinpaş aqua city 2010 projesinin ismi değiştirilmeli ))) Sinpaş aqua city 2012 olmalı..1,5 sene geciktiğinden 2010 da teslim edeceklerken temeli dahi atılmadığından bence bu isim değişikliği hoş olur )
tebernüş bey merhaba, avrupa konutları ıspartakule 2'de 150 m2 brüt 3+1 298 bin tl ye geliyor.yani m2'si 2bin tl.teslim tarihi 2011. kensiniz için bir tahmin yürütseydiniz teslim tarihindeki veya o tarih çok erkense 2 yıl içindeki tahmini değeri için kendinize kabaca nasıl bir tahmin yapardınız. sizin o bölge ile ilgili yazdıklarınızı elbette okudum.bölge gelişimi için neler yapılması gerektiğini. ama ilk olarak 2 tane okul faaliyete geçmiş gibi.bahsettiğiniz gelişimlerle beraber yapabilirseniz kabaca bir teslim tarihi prim tahimini ve de bölgenin gelişimini de gözönüne alarak 2 yıllık bir sürede nasıl bir m2 birim fiyatı tahmin edersiniz, değerli görüşlerinizi paylaşmanız dlieğiyle, insanlar için nasıl bir rehberlik yaptığınız zaman içinde çok daha iyi anlaşılacaktır.özellikle son 1 sene içinde bu sitenin emlak piyasasına kattığı ivme yakın bir zamanda tez konusu olursa hiç şaşırmam. çok teşekkürler,
Tebernüş bey sorularımızı jet hızıyla yanıtladığınız için öncelikle teşekkürler...Fi life projesiyle ilgili birkaç sorum olacak..Proje sanki biraz yavaş ilerliyor..Acaba bir imar problemi varmı?Lokasyon olarak.planları olarak ve gelecekte prim yapma olasılıkları olarak değerli görüşlerinizi öğrenebilirmiyim?
tebernüş bey öncelikle hayırlı bayramlar soyak park aparts projesinde satış rakamlarını açıklamışsınız bu projeyle ilgilenen biri olarak bu rakamlar beni ürküttü diyebilirim bu satış rakamları bu projenin kötü ve kullanışsız bir proje olduğunumu gösterir yoksa diğer firmaların satış rakamlarıda ilk çıktığı zamanlarda böylemidir bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler
merhaba tebernüş bey. hazine arazilerini hangi sitede bulabilirim köydekileride bulabilirmiyim tşklr.