Sayın Kireçci ve sayın Nish adalar yönetimi,Müşteriler sür

Soru

Sayın Kireçci ve sayın Nish adalar yönetimi,Müşteriler sürekli \\\"dikkatli olmak\\\" ve \\\"hakkını aramak\\\" zorunda hissetmedikleri süresince mutludurlar. Aksi halde alternatif arayışı içinde olurlar. Bütün insanlardan ses çıkarmasını beklenmez, bazıları şikayetlerini dile getirsede insanların geneli sessiz protestolarını kendi içlerinde yaşarlar. Buradan nish adalar yönetiminin çıkaracağı ders hiçbir müşterinin aptal olmadığı aksine herşeyin farkında olduğudur. Aslında size düşen ucuz ve basit hatalardan uzak durarak insanların genelini mutlu etmek olmalıdır. İnsanların tamamını mutlu edemezsiniz fakat en azından verdiğimiz sözde durduk diyebilme şansına sahiptiniz. Maalesef sizler bu şansınızı kendi kendinize kaybettiniz, belki burada sabahlara kadar yazsak siz değişen havuz büyüklüğünü tekrar küçültmeyeceksiniz fakat emin olunki bizler sizleri ömrümüzün geri kalanını geçireceğimiz bu alanda iyilikle ve güzellikle anmayacağız. İşin garip tarafı aslında eskisinden daha büyük bir havuz yapıyor ve belki kendi adınıza daha masraflı bir iş yapıyor olmanız fakat işin trajedi boyutu ise bunu müşterilerinize sunduğunuz şekli ile değilde onlara sormadan fikirlerini almadan değiştiriyor olmanız. Kaş yaparken göz çıkarıyorsunuz. Yazılanları bir okuyun lütfen, bizleri adam yerine koyun ne demek istediğimizi anlamaya çalışın. Kimse binalarının önlerinde veya arkalarında tüm siteyi çekebilecek kapasitede bir cazibe merkezi görmek istemiyor. Açık ve net söyleyebilirimki bu havuz 2200 konutluk sitenin gerçek havuzu olacaktır, yanındaki büfe, alanın genişliği, şezlong sayısı fazlalığı vs vs nedenleri ile blokların tamamını bu alana sevkedecektir. Ve ilave ediyorum 200 bin m2 alanda insanlar buraya yürüyerek gelemezler, mahalle mahalle düşünürsek uzak bloklardan gelişler araba ile olacak havuz kenarındaki diğer blokların otopark alanları haftasonları dolacak sıkıntısı gürültüsü patırtısı oradan ev alanların yanına zarar kalacaktır.Murat bey bu siteye yazı yazanların isimlerini elindeki listede bulamadığını yazmış. İnsanlar gerçek isimlerini vermekte tereddüt etmişler ise bunu dönüp biraz kendilerine sormalarını tavsiye ediyorum.Son olarak, bizler yatırımlarımızı temiz hava, sakin ve huzurlu bir siteye yapmaya karar vermiş sakinler olarak önümüzdeki veya arkamızdaki bu büyük havuzun inşa edilmesine kesinlikle karşıyız ve hakkımızı arayacağız. Keşke bu hakkı bize aratmak yerine biraz mankul düşünebilseniz ve dayatmacı politikanızı değişsenizde bu havuzu diğer havuzların boyutuna kendiniz çekseniz... En büyük temennimiz budur.Sayın Kireçci sizinde başınızı ağrıttık teşekkür ediyoruz.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
08 Mart 2011 | 15:18 Orhan Demir 224 Kişi okudu

tebernus hocam orionpark (esenyurt)2+1 dairem var bu lokasyonun p

Soru

tebernus hocam orionpark (esenyurt)2+1 dairem var bu lokasyonun prim yapma olasılıgını nasıl göruyorsunuz daireyi 1 sene once almıstım 5-6 yıl tutmayı dusunuyorum nedersiniz

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
09 Mart 2011 | 22:12 ilker murat 223 Kişi okudu

selam tebernüş bey ben işim geregi hergün baska mekanlarda ba

Soru

selam tebernüş bey ben işim geregi hergün baska mekanlarda baska semtlerde calısmaktayım yanı yerı geldıgınde dudulluda mekan cıkıyor ve ben sabah 8.30 da orda olmak zorunda olabılıyorum ertesı gunde halkalıda mekanım olabılıyor yanı ben bu sartlarda hangı lokasyonda ulasımı rahat bı ev bakmalıyım 2-1 yenı bına ve sıte ıcı guvenlıklı ıstıyorum butcemde 150000 ila 175000 arası önerebılıcegınız proje varmı tesekkurler...

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
10 Mart 2011 | 16:58 tarık erkan 224 Kişi okudu

merhaba...ben 10 tl taksıtle ev sahibı nasıl olunuyor onu mera

Soru

merhaba...ben 10 tl taksıtle ev sahibı nasıl olunuyor onu merak ettım. baştan bı peşınat ödenıyormu?basvuru için ne yapmam gerekıo cwpınızı beklıyorum.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
11 Mart 2011 | 17:00 sevtap kara 224 Kişi okudu

Sn.Tebernüş bey Toki\'nin Gölcük\'te satılacak konutu varmı

Soru

Sn.Tebernüş bey Toki'nin Gölcük'te satılacak konutu varmı? varsa nasıl haberdar oluruz.100 TL.ve 250 TL.taksitle yapılması düşünülen konutlar var mı? Gölcük veya İzmit'te Saygılarımla

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
12 Mart 2011 | 12:11 Mahmut Şahin 224 Kişi okudu

Fiyaka esensehir konutlarında tam havuzun ortasından yuksek ger

Soru

Fiyaka esensehir konutlarında tam havuzun ortasından yuksek gerilim hattı geçiyor.bu hat toprak altından geçebilir mı.orada oturan konut sakinlerine zararı dokunur mü.sonradan değişme ihtimali var mı.teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Mart 2011 | 18:44 Kadir er 224 Kişi okudu

Bahçeşehir civarında yaklaşık 85 m2 bir dükkan için (halen

Soru

Bahçeşehir civarında yaklaşık 85 m2 bir dükkan için (halen yapımı devam eden iş merkezinde 3. kat) 180000 tl fiyat aldım. m2 bazında yaklaşık 2100 tl. Aylık yaklaşık 1000 tl gibi bir kira getirisi olacak. Doğru bir yatırımmıdır. Kira çarpanı sizce yeterlimidir. Prim yaparmı Saygılarımla,

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
22 Mart 2011 | 11:47 zafer güçlü 223 Kişi okudu

Fikirtepe de bazı mütahitler göz koydukları adalarda gizlice

Soru

Fikirtepe de bazı mütahitler göz koydukları adalarda gizlice küçük parseller satın alıyorlar.İlerdede arsa birleştirmek isteyen toprak sahiplerine bize vereceksiniz şantajı yapacakları muhakkak.Böyle bir durumda belediyelerin hukuki bir yaptırımı olabilir mi? Toprak sahipleri ne yapmalı ?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
24 Mart 2011 | 15:59 İlyas Yılmazer 224 Kişi okudu