Tebernus Abi ben 25 yasinda bir gencim almanyada yasiyorum...hep

Soru

Tebernus Abi ben 25 yasinda bir gencim almanyada yasiyorum...hep calisdim ve boylece biraz para birikdirdim...eskiden Baban ve Annem zor kazandiklari Paralari Merkez Bankasina yatirilardi ozamanlar 15% faiz veriyordu..Amcam ama Turkiyede Arsa ve Daire ye yatirdi simdi Amcam zengin benimkiler de boynan Merkez Bankasindan cekiyorlar (mahlum Almanya eski almanya degil)...Ben zengin olmak icin degil ama zor kazandigim parami iyi degerlindirmek istiyorum. Sizce Turkiye de Gayrimenkul halen iyi bir yatirimi? Arsami yada Daire mi? Istanbul mu yoksa Izmir,Antalyami?100 de 100 bir cevap degil belki bir dogru yol gÖ¸sterirsiniz bu da yeter bana.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
09 Mayıs 2011 | 14:17 Ekrem Karul 207 Kişi okudu

tebernüş bey cevabınızın hızı karşısındaki hayranlığ

Soru

tebernüş bey cevabınızın hızı karşısındaki hayranlığımı belirtmek isterim.dairelerin konumlarına göre fiyatlar değişmiş.bazı daireler 128den 132ye çıkarken benim düşündüğüm 66m2 güneydoğu cephe havuz ve peyzaj manzaralı 7. kat çok güzel bir daire 148 bin.site dışı bakan daire fiyatları daha uygun 120 bin civarı.teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
09 Mayıs 2011 | 22:07 aydın çetin 207 Kişi okudu

Sayın,Kireçci Salih Altaş beyin ıspartakule ile ilgili sorusu

Soru

Sayın,Kireçci Salih Altaş beyin ıspartakule ile ilgili sorusunu yanıtlarken 'Birde yeni doğuş projesi gelecekki bölgenin iyice tadı kaçacak'diyorsunuz lütfen bunu biraz açarmısınız bölgenin tadı niye kaçsın? şimdiden teşekkürler, saygılar.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
10 Mayıs 2011 | 18:25 ESİN KURBAN 207 Kişi okudu

sitenizde osmaniye merkezde 320 adet konutun ihalesinin 13 mayıs

Soru

sitenizde osmaniye merkezde 320 adet konutun ihalesinin 13 mayısta yapılacağı yazıyo ama tokiyi aradım ben az önce böyle bi ihaleden haberlerinin olmadığını söylediler haberinizin kaynağı nedir acaba

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
12 Mayıs 2011 | 17:04 ozan demir 208 Kişi okudu

tebernüş abi merhabalar, ben üniversitede öğrenciyim,sizi ç

Soru

tebernüş abi merhabalar, ben üniversitede öğrenciyim,sizi çok seviyorum allah rızası için beni bir kere helikoptere bindirirmisin. ucağa bile binmedim,inanın abi beni ilk sıraya koyarmısın lütfen..seviyorum seni canım abim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
13 Mayıs 2011 | 10:45 barış kadıoğlu 208 Kişi okudu

Tebernüş Bey merhaba. 5-6 hafta önce, Metrogarden projesinin (

Soru

Tebernüş Bey merhaba. 5-6 hafta önce, Metrogarden projesinin (o gün adı paylaşılmamıştı) yerini inceleyip size bir değerlendirme e-postası göndermiştim. Proje beklediğim gibi çıktı. Açıkçası şu anki perspektiften bakınca, tam oturmak isteyeceğim bir yerde ve konseptte. Geçtiğimiz yıl Adapark 2. etaptan bir daire almıştım. Şu anki ödeme planına göre gücüm Metrogarden'a yetişmiyor ancak Adapark bittikten sonra ve bir miktar Adapark'ın keyfini sürdükten sonra, ileride 2. elden de olsa geçmek isteyeceğim bir proje niteliğinde görünüyor. Ancak bildiğim kadarıyla şimdilik bahsi geçen metro ihalesinin her iki etabı da ertelendi. Daha doğrusu iki ayrı etap yerine, tek bir seferde yapılması planlanıyor olsa gerek, birinci etap ihalesi ile geçen hafta yapılması planlanan 2. etap ihaleleri iptal oldu. Adapark'ta ise metro durağı yakında değil, yürüme mesafesi olarak 2 km'ye yakın bir mesafede. Eğer metroyu madenlerden şile yoluna doğru devam ettirirlerse metro Adapark'a yürüme mesafesinde olmayacak. Bu bilgiyi paylaşmak istedim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
13 Mayıs 2011 | 16:20 ömer kurtulmuş 208 Kişi okudu

Selamlar, Semra hanım\'ın Milpark ile ilgili kesinlikle normal

Soru

Selamlar, Semra hanım'ın Milpark ile ilgili kesinlikle normal bir aidat demesini anlayamadım. metrekaresi 1.7 liranın neresi normal. Hayır karşılığını alıyor olsak belki normal diyebiliriz, market dışında istede hiçbir şey yokki. TEbernüş bey sizde önceki sorulara satın kurtulun şeklinde cevaplar var, bu insanlar evlerini oturmak için alıyorlar satın kurtulun demek bence çok saçma. Vaad edilen bir şeyler var ortada ve bunlar yerine getirilmiyor, insanların kızgınlığı bundan. Teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
13 Mayıs 2011 | 19:42 nalan aktürk 208 Kişi okudu

oncelıkle cok faydalı bir iş yaptıgınızı söylemek isterim

Soru

oncelıkle cok faydalı bir iş yaptıgınızı söylemek isterim. benim sorunum fiyapı esensehirde 16 blok var 12si fiyapıya ait ve teslimler devam ediyor 4 blok toprak sahibine ait. fiyapı ile toprak sahibi mahkemelikler. fiyapı bunları teslim etmeycegiz diyor. toprak sahibi ve avukatı ise sozleşmemiz var 24 ekim 2011 de teslim edilecek diyor. benim dairem A6 blokta bu konuda bizi aydınlatabilir misiniz? simdiden teşekkür ederim

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
14 Mayıs 2011 | 08:33 nurettin sahin 208 Kişi okudu

Tebernüş Bey Ağaoğlu Ispartakule teslimleriyle ilgili, şezlo

Soru

Tebernüş Bey Ağaoğlu Ispartakule teslimleriyle ilgili, şezlong v.s meselesine Hasan Bey yok böyle bişey diyor demişsiniz, elime verilen 240 tl masraf dökümündeki 120 adet x 283 şezlong 33.600 tl, şemsiye 20.000 tl gibi tek tek yazılı döküme mi inanalım size mi???

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
16 Mayıs 2011 | 20:20 Aylin Sarıalioğlu 207 Kişi okudu