iyi günler tebernüş bey öncelikle vakt ayırdığınz için t

Soru

iyi günler tebernüş bey öncelikle vakt ayırdığınz için tşkkür ederm ataşehir emekevlerde yakın bir akrabamızın müstakil bir yeri var tapusu yok sadece eskiden kalma bir kaç evrağa sahip burada yeni bir projeyapılacağı hakkında duyum aldık en son bildiğim bu.. sorum su yerin bize ne gibi bir getirisi olacaktır..saygılar

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
06 Eylül 2011 | 18:47 berkay inci 198 Kişi okudu

EV ALABİLİR MİYİM?Merhaba,Ülker Bisküvi şirketinde genek m

Soru

EV ALABİLİR MİYİM?Merhaba,Ülker Bisküvi şirketinde genek müdür asistanı olarak çalışmaktayım aylık 1200 tl maaş alıyorum. 3 Ayda bir çift maaşım var. Birikmiş param yok. Şuan 500 tl ye kirada oturuyorum. Hayat sıtandartlarım çok yüksek değil. Ev almak istiyorum. Sizce bu şartlarda ev almam mümkün mü? bana yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
08 Eylül 2011 | 10:18 Leyla KÖROĞLU 198 Kişi okudu

Merhaba temernüş bey, beylikdüzü veya esenyurt taraflarında

Soru

Merhaba temernüş bey, beylikdüzü veya esenyurt taraflarında 3+1 alabileceğim 135 m2 veya üstü olacak yeni proje arıyorum maksimum 125 veya 150.000 tl lik bir yer bakıyorum rica etsem paramı borsada bitirmeden Yardim edermisiniz?ve rüya yaşam konutun yapacağı bir proje var nefes rezidance bu konutla veya bu şirketle düşüncenizi alabilirmiyim? Teşekkürler!!!

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
08 Eylül 2011 | 20:32 Özgür aslan 198 Kişi okudu

Tebernus Bey, Evviva icin sordugum soruya istinaden detaylar soyl

Soru

Tebernus Bey, Evviva icin sordugum soruya istinaden detaylar soyle; Gumuscity 09.2013'te teslim brut 65m2 1+1 73.500 TL, Yasam Merkezinde 12.2012'de teslim brut 73m2 1+1 92.000 TL. Ikisini de Evviva'nin belirledigi 2.odeme plani cercevesinde (%30 pesin, kalani 40 esit taksit) dusunuyorum. Yatirim amacli varsayarsak 4-5 yillik periyotta hangisi daha mantiklidir? Yer, konum, gelecek acisindan degerlendirirseniz sevinirim. Iyi calismalar

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
10 Eylül 2011 | 12:02 Emin Taşçı 198 Kişi okudu

İyi geceler.Öncelikle ilginiz için teşekkürler. Başakşehir

Soru

İyi geceler.Öncelikle ilginiz için teşekkürler. Başakşehirde ev almayı düşünüyorum ama kararsızım.Çünkü neresi güzel,hangi kısım ulaşıma yakın , şişli'ye kolay gidebilir miyim bilmiyorum. Hafta sonu dolaşıp ev arayacağız bütçemiz 160.000 TL , ne tarafa bakmamızı önerirsiniz . Mesela armina evlerine benzer site var mı? İlginiz için çok teşekkür ederim. Cevabınızı merakla bekliyorum, iyi geceler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
13 Eylül 2011 | 00:25 Engin Kabataş 198 Kişi okudu

mrb tebernüş bey.ismimi yazmamama ragmen lütfen bu yazımı pa

Soru

mrb tebernüş bey.ismimi yazmamama ragmen lütfen bu yazımı paylaşmanızı rica ediyorum.bir kişi bir projeye girmeden önce mutlak ve mutlak ziyaret ettiği bir sitede insanları bilgilendirdiğiniz,yol gösterdiğiniz için size teşekkür ederiz.benim size söylemek istediğim konu samsun towers denen ucu sonu belli olmayan bir projedeki işleyiş şekli.burada projeye yazılan arkadaşlar yada yazılmak isteyen arkadaşların bilmesi gereken bir konu var ki kesinlikle paralarını böyle bir işleyişe yatırmamaları.2010 ağustos ayında bizzat benim yazıldığım bir proje fakat 1 seneyi geçti hala neye para verdiğimi hangi projeye yazıldığımı projeyi kimin yapacağı belli bile degil.her defasında yaklaşık 2 hafta sonrayı 1 ay sonrayı işaret ediyorlar.ama o gün geldiğinde koskoca bir YALAN ortaya çıkıyor.sizden ricam lütfen bu yazımı yayınlamanız ve insanlarımız elinde avucundaki paraları hazırda olan bir daireye yatırmaları.size sormak istediğim birkaç soruyla sözlerimi tamamlamak istiyorum.bu sorulara vereceğiniz cevaplar!!!(siz bu işin içinde biri olarak sizin net bir bilginizin olmaması size net bir bilgi verilmemesi kamuoyuna bilgilendirme yapılmaması hem size hem bu projeye yazılan üyelere karşı çok büyük bir saygısızlıktır.) için şimdiden teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
16 Eylül 2011 | 15:26 samsun towers üyesi 197 Kişi okudu

tebernüş bey iyi günler dilerim.toki kayabaşı konut bölgesi

Soru

tebernüş bey iyi günler dilerim.toki kayabaşı konut bölgesinde eylül2011 sonu kampanya olacağı söyleniyor.söylentilerin bir doğruluğu varmıdır.kayabaşı bölgesinde tokinin yeni projeleri hakkında bir bilgi verebilirmisiniz.teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
27 Eylül 2011 | 13:15 HASAN UÇAR 197 Kişi okudu