Sayın Tebernüş by.Ankara 895 ve 896 parsellerdeki ...

Soru

Sayın Tebernüş by.Ankara 895 ve 896 parsellerdeki hisse sayısı ve kaç hektar oldugunu öğrenmek istemiştim.saygılarımla

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
15 Nisan 2012 | 09:14 PERİHAN AGAOGLU 183 Kişi okudu

Merhaba Hilal Hanim, nasip olursa Viaport Venezia ...

Soru

Merhaba Hilal Hanim, nasip olursa Viaport Venezia projesinden 2+1 eV almayi planliyoruz. Lakin 123m2 brut, 90,02m2 net+11,62m2 balkonu olan bu evin 25,35m2'lik alani(yatak odasi ve evebeyn banyosu) kat bahcesiekleti olarak geciyor ve tapuda da bu sekilde beyan edilecekmis. Nicin normal bir kat plani degil de bu sekilde eklentili diye sordugumda su cevabi verdi satis temsilcisi: "Kat bahçesi olarak adlandırılmasının sebebi ise ;koridorlardaki ölü boşluk alanların daha sonradan daireye oda olarak eklenmesinden dolayı tapuda eklenti olarak görünmesidir.Oranın tapusu da sizdedir ancak sadece kat bahçesi adı altındadır.-Kat bahçesi ; İstanbul Büyükşehir Belediyesinin belirlemiş olduğu bir şeydir.Ya o kattaki tüm dairelerin ortak kullanım alanlarına ait olur ya da sadece bir daireye ait olur.Burada ki kat bahçesi sizin dairenize aittir."Bu tip bir tanimlama yada tapu duzenlemesinin yasal acidanvergi mevzuati acisindan olumsuzluklari ve sakincalari var midir? Diger kat malikleri ile ileride hak sahipligi acisindan sorun yasar miyiz? Tesekkurler.

Av. Hilal Bayram tarafından yanıtlandı.
15 Nisan 2012 | 15:09 Muhammed Kocak 183 Kişi okudu

selam tebernüşbey mühürlenen inşaatler arasında fi...

Soru

selam tebernüşbey mühürlenen inşaatler arasında fisıde neye ıstınanen mühürlendı bıldığım kadarıyla imarı alınmıştı bıde firma ile ibb iyinıyetle sorunu çözmeye çalışıyorlar demışsınız yanılmıyorsam. iyi nıyetlık önemlı ama bırde hukuksal boyutu var onu nasıl çözerler bılemıyoruz sıden rıcam konuyu biz mağdurlar için takıp edermısınız teşekkür eder iyi çalışmalar dılerım

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
16 Nisan 2012 | 15:57 bekir albaş 183 Kişi okudu

Tebernüş Bey merhaba, uzun zamandır ev arayışı içi...

Soru

Tebernüş Bey merhaba, uzun zamandır ev arayışı içindeyiz. Küçükbakkalköy'de Polat Güneyçam sitesi 2. etapta, 11 katlının 2. katında bir daire beğendik. Daire ön cephesi güney, arka cephesi kuzey, yan cephesi ise doğuya bakıyor. 130 m2 330,000 tl istiyor. Kira getirisi de 1100 tl civarında. Endişelerim: bu cephedeki ev yeterince güneş alır mı? Fiyat makul müdür? Engin Polat inşaatı tanır mısınız, bina inşaat kalitesi nasıldır?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Nisan 2012 | 13:24 Canan Durmuş 183 Kişi okudu

Sayın Tebernüş Kireçci, İSKİ ile Pendik Belediyesi...

Soru

Sayın Tebernüş Kireçci, İSKİ ile Pendik Belediyesi arasında Dumankaya Trend Projesini ilgilendiren dava neticelendi mi? En son açıklamalarınız 2010 yılından.Dumankaa Trend için iskan izni çıktı mı?Teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
03 Mayıs 2012 | 19:56 Sinan SARAÇ 183 Kişi okudu

Merhaba Tebernüş bey ben ilk kez ev alacak birisi ...

Soru

Merhaba Tebernüş bey ben ilk kez ev alacak birisi olarak bulut inşaat'ın yaptığı evviva tower 2. etep (daha başlamamış) topraktan ev alırken nelere dikkat etmeliyiz bu firmaya güvenilir mi? topraktan ev alırken fiyat biraz daha uygun oluyor nasıl bir yol izlemeliyiz...

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
06 Mayıs 2012 | 18:53 Davut DADALOĞLU 183 Kişi okudu

Aydoğan Selimoğlu'na1)Bostancıda pazarlamış olduğu...

Soru

Aydoğan Selimoğlu'na1)Bostancıda pazarlamış olduğumuz ''Bostancı Residence'' adlı projesinden sonra başka projelerinde bizimle çalışmayı düşünürlermi?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
16 Mayıs 2012 | 12:44 Abdülnasır Öner 183 Kişi okudu

Merhaba Serdar bey, Sizce Küçük Çiğlide yeni yapıl...

Soru

Merhaba Serdar bey, Sizce Küçük Çiğlide yeni yapılan hastane ve metroya yakın bir konumda olan bir dairenin fiyatı(150 m2 200.000 TL) 3-4 sene içinde yüzde kaç artış gösterir ?

Serdar Dağıstan tarafından yanıtlandı.
18 Mayıs 2012 | 17:46 MEHMET KOSE 183 Kişi okudu

Bakırköy Veliefendi projeleri hızlandı. Kiler gyod...

Soru

Bakırköy Veliefendi projeleri hızlandı. Kiler gyodan başka Ağaoğlu projeside vardı. Son durum hakkında bilginiz varmı acaba? Yoksa Ağaoğlu vazmı geçti. Ayrıca bina yıkımında 23 çoğunluk hakkında bir gelişme varmı?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
27 Mayıs 2012 | 11:35 s.nurhan değerli 183 Kişi okudu

Hilal hanım merhaba,biz Fiside projesinden bir dai...

Soru

Hilal hanım merhaba,biz Fiside projesinden bir daire aldık. Belli bir miktarını peşin verip kalan kısmını Mayıs 2012'de firmanın daireyi teslimatında ödeyecektik. Ancak firma daireyi Mayıs sonu teslim etmediği gibi senedimizi bir bankaya vermiş. 30 Mayıs'ta da ödememiz gerekiyormuş. Bu durumda noterden firmaya senet şartlarının gerçekleşmediğini ve bu nedenle ödeme yapmayacağımızı bildirmemiz yeterli midir?

Av. Hilal Bayram tarafından yanıtlandı.
28 Mayıs 2012 | 15:55 AYFER USTABAŞ 183 Kişi okudu