mrb innovia 4 insaatı ile ilgili bilgi almayı rica...
mrb innovia 4 insaatı ile ilgili bilgi almayı rica ediyorum ben.innovia 3 inşaat calışması durmus ve 4 u yapamadıkları soylentısı var ne kadar dogru acaba.
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
mrb innovia 4 insaatı ile ilgili bilgi almayı rica ediyorum ben.innovia 3 inşaat calışması durmus ve 4 u yapamadıkları soylentısı var ne kadar dogru acaba.
1 kentsel dönüşümde 2b arazi üzerindeki yapı sağlam çıkmaz ise devlet yıkım sonrası orada yıkılan mülkün rayiç bedelini ödüyor mu?2 hangi durumlarda devlet yıkılacak yerin rayiç bedelini ödüyor.çünkü bir rayiç bedel ödeme sözkonusu var onun için soruyorum.
Tebernüs bey, öncelikle teşekkür ederim. Sarıyer konaklarında 250 m2 bahçe dubleksi için 650-700 bin dolar civarın satış rakamı var. sizce inanlar inşaat tarafından yapılan bu proje için söz konusu rakamlar uygun mudur ? bu yerler değer kazanır mı ? yorumlarınız için şimdiden eşekkür ederim. saygılarımla
Abi Merhaba, bugün Ntowers satış ofisindeydim, Esenyurt Belediyesi E-5e bağlantı yoluna başlamışlar. Ntowers otopark alanı olarak kullanılan yerde ve Samsunt Towers tarafında çalışmalar vardı. Metrobüs'te bitmek üzere. Ntowers komşularıma ve yan komşulara duyurulur :))
Öncelikle İlgilendiğiniz İçin Teşekkür Ederim.Bize Daire yi Satan İlgili Kişilerle Görüştüğümüzde.Hatalarını Kabul Edip İsterseniz Paranızı İade Edelim Yada Bu Şekilde Oturucaksınız Dediler.Hiç Bir Şekilde Yardımcı Olmadılar.Daire Pirim Yaptı Sonuçta 18 Ay Öncesinin Parasını Almamın Bir Nedeni Yok Oturun 3 Ay Sonra Satın Diyorlar.Yaptığı Primden Belki Sonuçta 933 Bin Tl 'e Aldım Daireyi Başka Bir Yere Yatırım Yapıp Daha Fazla Kazanıcaktım.Varyap Gibi Büyük Bir Firma Bunu Yapıyorsa Allah Türk İnsanına Kolaylık Versin Daireyi Zaten Teslim Almadım Avukatlarım Alıcaksanda Hukuki Haklarını Saklı Tut Dediler Onuda Teslim Eden Mimar Kabul Etmedi Bu Gidişle Baya Uzun Bir Süreç Bekliyor Bizi Galiba Böyle Bir Olayda Daha Önceden Bildiğinizde Bir Sonuç Varmı Teşekkürler Tekrardan...
İyi Akşamlar Tebernüş Bey.Ben oturmak amacıyla Selimpaşa Emlak Konutları'ndan Apart Dubleks olarak tabir edilen,Bahçe ve Kat Dubleks'inden ibaret olan ve yanyana bitişik nizamlı 3 Katlı Bloklardan oluşan siteden Kat Dubleks'i almaya karar verdim.Burasını tercih etmemin nedeni havasının temiz ve sessiz sakin bir yer olması.Önümüzdeki 10 yıl içerisinde sitenin dışında bulunan boş alanlar kısa katlı konut veya villa tarzı yapılaşmaya mı yoksa yüksek katlı konut yapılaşmasına mı açılması muhtemel görünüyor?Ayrıca Kat Dubleksi veya Bahçe Dubleksi Normal Apartman Dairesine göre ileriki yıllarda o bölgede daha mı iyi prim yapar?Teşekkür ederim.
Biz Varyap meridian'dan C Blok'tan 18 Ay Önce Daire Aldık. Bizim Aldığımız Dairede Teras Yani Balkon Vardı. Projede Ve Bize Satılırken Tahhütlerine Güvenerek Paramızıda Peşin Ödedik.Yanlız C Bloktaki İlk Daire Teslimini Bize Yapıcaklarken Terasın Neredeyse Olmadığını Gördüm. Dediklerine Göre Daha Ölçmedim Daireye Toplamda 6 m2 Eklemişler Yanlız Balkondan 70 80 Cm Kadar Almışlar Balkonu Yok Etmişler Siz Bu Konu Hakkında Ne Düşünürsünüz. Bize Verdikleri Daire Projesinde En Altda Gerekli Gördükleri Takdirde Değişiklik Yapabiliceklerini Yazmışlar. Ama Balkonuma Led Görünüm İçin Kompozit Koyum Cm'inden Almaya Hakları Varmı Hukuki Her Yönden Hakkımı Kullanmayı Düşünüyorum Lütfen Bilgilendirin Teşekkür Ederim.
imrahor vadisinin durumu nedir net bir bilgiye ulaşamıyorum.ne gibi projeler var hangi kurumlardan bilgi alabiliriz.oturduğumuz parselde ecrimisil cezası verdik ne anlama gelir. cevap verebilirmisiniz teşekkürler.
Ustadim iyi aksamlar, bugun kira carpanlariyla ilgili bir cevabinizi okurken aklima geldi, lansmani yapilan bir projede teslimler genelde 30 ay sonra yapilmaktadir. Lansman doneminde daire aldigimizda bu 30 aylik donemde kira gelirimiz olmuyor ve daire bedelinin pesinati ve taksitleriyle birlikte teslime kadar yaklasik %50'si odenmis olmakta. Su an kira carpanlari 250 civarinda. Ornek olarak atakente 250 bin liraya satilan bin lira kira getirisi olan daire lansmanda ne kadar olmaliydi? Veya Sizce lansmani yapilan bir projeden daire alirken kira carpani ne olmali? Reel anlamda kar ettik diyebilmemiz icin teslimdeki fiyat (satis ofisi degil 2. Elde alicinin oldugu fiyat) lansman fiyatinin ne kadar uzerinde olmali? Tsk
tekrar merhaba tebernus bey, cevaplariniz icin cok tesekkurler...ben baya arastirdim...canan residence veya evinparkta karar kildim..agaoglu, brandium,maritza felan hepsine baktim...bu iki projeyi malzeme kalitesi-fiyat orani nedeniyle dusunuyordum ama evinparkin konumu agir basti dediginiz gibi atasehir merkezinde ama gurultuden uzak hersey elinizin altinda...142metre kare brut 600-630 bin tl arasi benim sorum bu fiyatlar ileride prim yapar mi? yoksa atasehir disindaki projelerede bakmam gerekir mi? misal ilk uphill court ciktiginda 1+1 alacak param vardi almadim 4 senede 2 ye katladi kendisini benim derdim elbette 2ye katlamasi felan degil bu alacagim projenin ama en azindan deger kaybetmemesi veya az biraz prim yapmasi..o kadar ac gozlu degilim:)))))) bende tavan yuksekligini ve proje detaylarini begendim..birde tam karsisindaki gumrukte kalkicakmis gelecek sene sonuna kadar ee oralarda imara acilicak ve planlanan oteller yeni konutlar is merkezleri..kisacasi benim gorusum onu acik bir yatirim gelismeyede acik..ne dersiniz bu hususta? birde ugur bey katilacak mi sizin programiniza tekrar? son katildiginda tekrar cagiricam demistiniz