Green Pine Maslak Recidence
Green Pine Maslak Recidence ile ilgili gorusleriniz rica ederim
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Green Pine Maslak Recidence ile ilgili gorusleriniz rica ederim
Merhabalar arkadaşlar 47 dairelik bir sitenin genel kurul lararı ile tayin edilmiş resmi yöneticisiyim. Çok sıkıntılı bir sitede görev yapıyorum ki tek yönetici adayı bendim ve kimse hiç bir şekilde sorunlardan dolayı yönetimi istemedi. Görev yaptığım yönetim süresi içerisinde bir çok sıkıntıyı gidermekle beraber birde yangın atlattım. Tesisat çalışması resmi kurumlar ödemeler vs Şu an apartman düzene kavuştu. Zamanında yönetime geçmesinin önerdiğim bir kat maliki sıkıntılı dönemde yönetime girmedi fakat bugün yönetime girmek istiyor ve aleyhimde karalamalarda bulunup yönetimin fesh olması için imza topluyor. Sorum şu topladığı imzalarla beraber yaptırımı ne olabilir ve tedbiren nasıl bi yol izleyebilirim ? Alakanıza şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
Benim alacağım evin raic bedeli 172000 tl . Banka bana 140000 tl kredi veriyor. Raic bedelden düşük kredi kullanmam ilerde sorun olur mu?
Aşçıoğlu firmasının projesinde konutların brit m2 fiyatları 11.000 tl/m2 olarak satışta. bu proje satışa ilk çıktığı dönemlerde fiyatı neydi sizin kayıtlarınızda bu bilgi varsa paylaşırmısınız lütfen. ayrıca sizce bu bölge için bu fiyat makul bir fiyatmıdır? saygılar, Gürdal Yiğitbaşı
İstanbul Ümraniye Armağanevler'de ev aldım. Balkonumun baktığı yerde yüksek gerilim hattı ve yediemin otoparkı var. Yüksek gerilim hattının yer altına alınması ve bu hurdaların bulunduğu otoparkın kaldırılması durumu sizce nedir? Teşekkürler.
Sayın Tebernüş Kireçci, Küçükçekmece Cennet mahallesinde mevcut iskanlı,ruhsatlı binalar yedi katlı iken imar planında 6 ve 5 kat bina yapılaşmasına müsade edilmektedir, bu durumda çürük ve eski binaların kentsel dönüşüm kapsamında yeniden yapılmasının (14 kişiye 10 daire verileceğinden ) mümkün olmamaktadır. Vatandaş olarak canımızı emniyet altına almak için kentsel dönüşüm yasasının fiilen uygulanmasını engelleyen bu imar durumunun gözden geçirilerek ailelerin sağlam binalara geçişinin sağlanmasını ve mağduriyetin önlenmesini ne yapabiliriz.
Merhabalar 8.5 yıl kiracı olarak bir dairede oturdum,dairede bu süre içinde kaynaklanan sorunları ev sahibine yansıtmadan kendimiz hallettik.eve değer katacak duşakabin sabit masa ve banyo dolabı gibi aksesuarları taşınırken geri almadım.Taşınma günü su damlatan kaloriferin yerdeki parkelerin bir kısmına zarar verdiğini gördük ( söz konusu bölgede halı ve büyük bir koltuk olduğundan sorunu farketmedik )evi aldığımız gibi yeni kiracıya teslim etmek için ev sahibinin tavsiye ettiği boyacıyla anlaştık ev sahibinde olan kaparoyu boyacıya verecektik fakat parke sorunu çıkınca ev sahii ne kaparomuzu veriyor ne boyacının parasını veriyor. Somak istediğim soru ise şu demirbaştan kaynaklanan sorunlarda sorumlu olan kiracımıdır ev sahibimidir.Eğer ben haksızsam boyacıya parasını ödeyeceğim,eğer ev sahibi haksızsa avukata bildirip mahkemeye vereceğim.
Tebernus Bey Merhaba, daha önceki sorumun devamı olarak, refinansman talebimle ilgili bankayla olan görüşmem sonucu olumlu bir dönüş alamadım ve bunu bana yazılı olarak geçmelerini istedim. Diğer okurlarla da paylaşmak adına aşağıda görebilirsiniz. Kredi faizlerinin düşüşü uygulamada ne yazık ki sadece piyasayı canlandırmak amaçlı yeni konut finansmanı için geçerli gibi gözüküyor. Sizin de belirttiğiniz gibi özel bankalar fırsatçılık yapmaya devam ediyor görünen. Her türlü itiraz ve şikayet yolunu deneyeceğim, umarım sonuç alırım. Gelişmeleri buradan paylaşmaya devam edeceğim. Değerli Müşterimiz, Akbank olarak müşterilerimizin her türlü finansal ihtiyacında en avantajlı olanakları sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz X Projesi ile 02.02.2016 tarihinden itibaren devam eden anlaşma kapsamında sizlere %1,11 oranlarından avantajlı kullandırımlar yapılmasını sağladık. Talebinize konu olan, bankamız güncel faiz oranı 12-60 ay % 0,99 ? 60-120 ay % 1,06 olmakla birlikte bu oran yeni konut kredisi finansmanları için geçerlidir. Bankamızın konut kredisi re-finansman oranı olan % 1,09 fiyatlamamız ise tüm yenileme projeleri için geçerli bir orandır ve bu oranda değişiklik yapma imkanımız ne yazık ki bulunmamaktadır. Bilgilerinize sunuyoruz.
Kira carpani ne demek ? Bir örnekle aciklarmisiniz.Tesekkur ederim.
2009 yılında kiraya verdiğim dairemde kentsel dönüşümden dolayı yıkılacağından ve iyi niyetimizden bu seneye kadar düzenli bir kira artışı sağlanmadı. 2009 yılında 650 TL ye verdiğim dairede bu sene 775 TL'na oturuyor. Geçen sene karşı dairemiz 1.200 TL'na kiraya verildi. Kontrata göre bu ay zam yapılacak. 1.000 TL gibi bir artış yapmayı düşünüyorum. Bunun için nasıl bir yol izlemeliyim. Kiracımı çıkarmam gerekirse ne yapmalıyım? Teşekkürler