Proje hk bilgi almak istiyoruz
Zekeriyaköy O2 55 projesi hakkında bilginiz var mıdır?
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Zekeriyaköy O2 55 projesi hakkında bilginiz var mıdır?
Merhaba Tebernüş bey, Arnavutköy dursunköy'de hisse tapulu arsamız var.Yol üzerinde bizim gibi 30-40 adet 400 m2 lik arsalar telle çevrilmiş durumda.Arsa üzerinde yazın anne-babamın kalması için konteyner ev var.Elektrik alındı. Dün belediyeden gelmişler.Buralar emlak konut tarafından alındı.Konteyneri kaldırın telleride sökün demişler.(Resmi bir tebligat yok.) Biz arsa sahiplerinin ne yapması gerekiyor.Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar Yalova Teşvikiye 'de arsam var ve bu arsama ev yapmak istiyorum ama çevresinde bina yapımı için araçların girebileceği yol yok. İmarda arsamın çevresinden yol geçmesine rağmen, belediye bir türlü dilekçe vermeme rağmen yolu açmıyor. Belediyeye dava açsak bu imarda görünen yol açılır mı? Teşekkürler.
Merhaba; Bahçeşehir bölgesinde bulunan Fakat Esenyurt a bağlı Mimsan Sanayi Sitesinden dükkan almak istiyorum. Henüz tapuları yok ama fiyatlarda ciddi artışlar söz konusu.250m2 dükkanlar 650-700 bin 125m2 dükkanlar 300 bin civarında.kira olarak 300m2 2500 tl, 125m2 1200 tl civarında. Bu fiyatlardan buradan dükkan alınırmı? Yada makul rakamları nedir?
2015 eylul ayinda yapilacak is yeri kontratinda, yıllık kira artışı , enflasyon+% 10 Veya % 20yazilabilir mi.?
Iyi gunler, Istanbul Buyukcekmecede Mimar sinanda binam var 200 metre kare arsa uzerinde. Iskan ve imari yok. Tapuda arsa olarak gorunuyor. Bu bolge afer riski olarak tespit edilmis ve belediye tarafindan yardimci olamadim ve sizde bilgi almak istiyorum ricam olur. Hisse 1000/1000 bizim. Bina yikildigi taktirde benim kazancim olurmu acaba? Saygilarimla, Murat
Merhabalar, Helenium twins'ten 1+1 71m2 brüt 225.000, 230.000 civarında ev almak istiyorum. Yaklaşık 5 yıllık 120.000 kredi kullanacağım. Kafama takılan şu ki civardaki diğer sitelere göre fiyatlar daha uygun. Örneğin, Kentplus sitesinde 1+1 evler 300.000 - 315000 civarında iken, helenium twins'te 225.000-250.000 civarında. Bunun sebebi sadece metrekare farkı ve site özellikleri midir? Ayrıca ortalama 1100 tl kira getirisi olan bir yer için bu yatırım ne kadar mantıklı olur?
merhaba 700tl kira bedeli ile 2013 yılının eylül ayında oturmaya başladım. geçtiğimiz sene(2014) ev sahibim 50 tl zam yaptı. şuanda 750 tlye oturuyorum.bu eylül ayında da (2015) 100 tl zam yapacağını söyledi. tefe tüfe oranına göre en fazla ne kadar zam yapabilir rica etsem yardımcı olur musunuz
S.a Tebernüş abi nasılsınız? Tapuda iki bölum var. Yatay sütun şeklinde büyük harfle yazılan üst kısımda " ANA GAYRİMENKULÜN " ile orta kısımda " BAĞIMSIZ BÖLÜM " sorum olacaktır. ANA GAYRİMENKULÜN: niteliği üstde arsa, yüz ölçmü 236,19m2, BAĞIMSIZ BÖLÜM: ortada niteliği mesken, arsa payı: 14/200 yazıyor. birde kat irfifakı yanında kutucuk içinde " x " var. 1. Sorum şu, bilgiler ne anlama gelmektedir. ( tapunun üst tarafında arsa yazarken orta kısmında mesken bu nedemek? arsa payı 14/200 ne demek?) 2. Banka kredisi çıkar mı ? Çıkarsa bu kredi bana direkt veriliyor yoksa mal sahibine mi aktarılıyor. Biraz açıklar mısınız? Çalaışma hayatınızda kolaylıklar dilerim. Saygılarımla. Cevaplarınız için, şimdiden tşk.ler
Merhaba tebernüş bey.ben kartal 'dan 8m2 gibi düşük arsa paylı 40 m2 oturumu 1+1 ev aldım.yıllık 7000 liraya kiraya verdim.hesaplamaya göre 7 yılda yatırımımı amorti ediyorum.sonrasında tabiki kentsel dönüşüm bekliyorum.sizce dönüşümde 1+1 daire kapabilirmiyim.