niye umarım doğrudur diyorsunuz? inşallah doğru değildir dah
niye umarım doğrudur diyorsunuz? inşallah doğru değildir daha erken olur inşallah ............
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
niye umarım doğrudur diyorsunuz? inşallah doğru değildir daha erken olur inşallah ............
biz yurtdisinda oldugumuzdan dairemize soyak'in garanti suresi dolduktan sonra gectik. bazi aksakliklar oldu ama kucuk seylerdi. cop kovasi yoktu mesela. kalorifer peteginden ve camasir makinesi baglatisindan alt kata su akti. tamir ettik. sonrasinda 2 yildir sorunsuz yasiyoruz. bahsettiginiz davalardan haberim yok. bence cok ferah ve huzurlu bir site. okul bizim icin buyuk avantaj oldu. daha once turkiyedeyken 2 yil ozel okula vermistik. burada dusunmedik bile. kizimiz yuruyerek okuluna devam etti. kendi sosyal cevresinde yasayan arkadaslariyla... anaokullari var sitede. marketler var. bolge zaten cok gelisti. benim aklima gelenler bunlar. dava konusunu ve varsa diger problemleri diger sakinler belirtsin. aidatimiz 137 lira, bilemiyorum yuksek mi? havuz, kortlar ve geniz peyzaj alani varken normal gibi geliyor. tabii arada aklimin almadigi uygulamalar da olmuyor degil. mesela site icine belediye otobusu ve dahi herkes girebiliyorken sitenin etrafina duvar orulsun diye buyuk caba sarfedildi. zaten site ici bolgelere ayrilmis durumda. her bolgenin etrafi cevrili ve guvenlik mevcut. ne diye site disina duvar oruyoruz bilemiyorum. ama pek cok sakinin talep ettigi bir sey bu. maximum izolasyon...peki dedik gectik. aa bakin arayip arayip problem bulamiyorum. 1 ev daha mi alsam ne )) villalardan hic haberim yok ama...tesekkurler ve kolay gelsin.
Tebernüş bey merhaba,Şuana kadar Ağaoğlu My Word Europe ile ilgili VESTEL markası, kapı kilidinin markası vs vs. konularla hep Sn.Ali AĞAOĞLU'na sitemler, şikayetler, memnuniyetsizliklerimizi yazdık. Ancak bu Sn.Ali AĞAOĞLU'nun samimiyeti ve AĞAOĞLU markasına verdiği önemden dolayı taleplerimizi göz ardı etmeyeceği ümidimizdendi. Hep bardağın boş tarafını yazdık. Birazda dolu tarafını yazalım.Vatan gazetesi yazarlarından Ercan İnan'ın Ali Ağaoğlu ile yaptığı 03 Ekim 2010 tarihli röportajın son paragrafında Sn.Ali AĞAOĞLU şöyle diyor..ŞU ana kadar teslimle ilgili sözümü hiç tutamadım. My Europe projesinde teslim için 30 ay diyoruz ama burada da büyük ihtimalle sözümü tutamayacağım ve 2012'nin ortası bile olmadan projeyi tamamlayıp teslim etmiş olabiliriz. Bizim kadar hızlı konut üretebilen bir başka kuruluş çıkacağını sanmıyorum. Biz satın almamızı peşin yaparız, ucuza maleder ve bunu da bizden konut alanlarla paylaşırız.Bence inşaatın % 70-75 kabası bitmiş durumda, Sn. Ali AĞAOĞLU'nun bu işi ne kadar iyi bildiği bariz ortada 1 yıl içinde teslim edilir. Bizde Sn.AĞAOĞLU'na teşekkür eder, elini sıkar, helallik isteriz.))Soru kısmına gelecek olursak, ilgili projenin yanına AĞAOĞLU grubunun LİSE yapacağını, devletinde ilköğretim okulu yapacağı duyumum oldu. Konu hakkında bilginiz varmı? Veya proje yakını başka eğitim yatırımları olacak mı? Malum mirasçılarımız hızla büyüme çabasında )Teşekkür eder, iyi akşamlar dilerim.
merhababende emlak konut tuzla orhanlı projesinden143,500tl 9.kat güney batı cepheli neti 87 m2 olan teraslı dairesine peşinat vererek kayıt oldum.sizce bu yatırım ileriye dönük iyi mi olur yoksa devredip başka yerden bu fiyata daire mi almak daha mantıklı.verdiğiniz hizmet için çok teşekkürler..
bir sorum da bosaltacagim evim ile ilgili. soyak olympiakent 84 m2 1. kat 2+1. tema park tepesine bakiyoruz guney bati cephe. sitenin en yuksek konumudayiz. 1 kat olmamiza ragmen gol ve deniz dahil cok geniz bir ufkumuz var. su anki ederi 200 bin tl gibi. yeni projeler kiyaslayinca fiyatin dusuk oldugunu dusunup satmamaya kiralamaya karar verdik. 900-1200 kira bandi. ne dersiniz. neticede sitede sadece sitedekilerin devam ettigi 2 adet ilkogretim okulu var. ya da satip yeni projeler mi kovalamali.
merhabalar kağıthane, seyrantepe civarında yeni yapılcak konut projeleri varmı ? ilginize eder saygılar sevgiler
merhabalar, selimpasa civarindaki arayisimizi selimpasa emlak konutlarindan daire alarak sonuclandirdik. gonlumuz villa projelerinden yanaydi ama likiditesi cok dusundurdu. burasi da likit degil ancak cok hesapli ve guvenlikli. odeme planini bugune tasiyinca brut metrekaresi 1000 liranin altinda. ustelik sadece % 5'ini pesin odeyerek evi teslim aldik. oturum su an cok az. dolmasi icin de pek sebep bulamadik. en guvendigimiz dal bizim de tasinma sebebimiz olan gecen yil acilan selimpasa fuat sezgin fen lisesi. her yil 120 ogrenci alacak. sizin bildiginiz buradaki nufusu destekleyecek baska seyler var mi? tesekkurler...
Tebernüş bey merhabalar,tuzla emlak konut 1. etap konutların bi sorun olmadığını söylüyorsunuz sözleşme imzalanalı 2 ay oldu acaba neden başlamadı firma.
Sayın Tebernüş bey,Daha öncede size, 21 Aralık 2010 tarihinde Huzur mahallesi ile ilgili sorularlar sormuştum. Huzur mahallesin de tek tapulu yer bizde ve Eroğlu Seyrantepe'deki arsasının hemen yanındayız. Huzur mahallesinde bina ve arsa tespitleride yaz başında yapıldı. Huzur mahallesiyle ilgili de bir ara kentsel dönüşüm konuşuluyordu. Belirttiğim yerle ilgili yorumuzun ne olur ayrıca bildiğiniz bir projelendirme varmıdır.Saygılarımla,İlhan ÖZMEN
Merhaba Tebernüş Bey, Ayazağada bir projede 70 m2 lik br daire fiyatı 120.000 TL olarak konuştum. Yakınlarda projeyi gormeyi gideceğim lokasyon olarak beykent ünversitesi civarında, Ağaoğlunun projesine yakın bir lokasyonda olduğu söylendi. bu fiyatlara bana uygun geldi ama tabiiki firma pek tanıdık olmadığı için biraz süphelerim var. Gökkar İnşaat'ın bir projesi herhang bir bilginiz varmıdır? ne yapmamı önerirsiniz?