Merhaba,Uzun vadeli(5-10 yıl gibi) arazi yatırımı yapmak isti
Merhaba,Uzun vadeli(5-10 yıl gibi) arazi yatırımı yapmak istiyorum.İstanbul'yakın yada uzak olabilir.Özellikle önerebileceginiz yerler nerelerdir?Bütçemiz550.000 TL Şimdiden teşekkürler.
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Merhaba,Uzun vadeli(5-10 yıl gibi) arazi yatırımı yapmak istiyorum.İstanbul'yakın yada uzak olabilir.Özellikle önerebileceginiz yerler nerelerdir?Bütçemiz550.000 TL Şimdiden teşekkürler.
tebernüş bey iyi günler, ağaoğlu my world europe'un örnek dairesinde gardroplar eve dahil değilmiş, bildiğim kadarıyla ağaoğlu, bahçelievler projesinde evleri gardroplar dahil teslim etti. Şimdi neden bu projede de böyle bir tasarrufa gidiyor. Bence ağaoğlu puan kaybediyor, Avrupa konutları bir adım öne geçti.Hatırlatmak istedim kolay gelsin.
selamlar tebernüş bey.nasılsınız fi-tower yeni görüntüleri yayınlarmısınız. şimdiden teşekürler.
1 hafta önce bir devremülk satış sözleşmesine satış baskısı altından imza atmış oldum sözleşmenin 16.maddesinde derki alıcı iş bu sözleşmenin imzalanmasından itibaren 10 gün içerisinde hiçbir sebeb göstermeksizin işbu sözleşmeden cayma hakkını kullana bilir Bunun için satıcının tebliğat adresine bizzat baş vurması gerekir.Bunun dışında haklı bir sebeb olmaksızın alıcının sözleşmeyi fes etmesi halinde alıcı satıcıya bedelin yüzde 20 si kadar cezai şart ödemeyi kabul eder.
Tebernüş Bey, Selamlar. 2010 Aralık ayında Aqua City 2010'dan daire aldık. Mutlaka ve mutlaka Sinpaş'ın avukatı değilim.Proje lansmanı 2009 sanırım ve bir sürü aksiliklere rağmen 2012 yılı içinde teslimler tamamlanacak gibi görünüyor, yani 2,5 veya 3 yıl diyelim. Bana bu süre böyle komplex bir proje için normal gibi geliyor. Ne dersiniz? Tamam firmadan veya muhtelif sebeplerden kaynaklanan gecikmeler var bunu biliyoruz ve savunmuyorum da. Bu maili Ali Gökçe ALKAN Bey'in mailine yorum olarak yazıyorum. Projeyi son 10-12 aydır takip ediyorum. Sizin havadanemlak.com sitenizden de görüleceği gibi bence civardaki, son 1 yılda, en hızlı ilerleyen inşaat durumunda. Ali Gökçe ALKAN bey'in sorusuna gelince. Mutlaka elinde bir sözleşmesi vardır ve bu sözleşmede teslim gecikmesi halinde %1 ceza ödeneceği belirtilmiştir. Bu arada gecikme için sözleşmede mutlaka artı opsiyon günleri belirtilmiştir. Bu artı süre sonrasında ödeme yapılmazsa mutlaka kanuni hakları saklıdır. Bu forumda sanki çaresiz kalmış gibi bir tutumla yorum yapması hiç bir şey olmasa haksızlık ve diğer daire sahiplerine moral bozukluğudur. Yanlı düşünmuyorsakta biraz insaf süzgecinden geçmiş ve bilinçli yorumlar yapmakta da fayda var. Kolay gelsin. Saygılarımla,Nadir KARGI
Merhaba Halkalı Aktop Sitesi' nde bir dairem var. Site kooperatif tarafından yapılmış ve elimizde şuan hisse tapusu bulunmakta. Evimi satışa çıkardım ancak kredi çıkmayan bir evi satmakta epey zorlanıyorum. Ayrıca kredi çıkmadığı için evin fiyatı da düşüyor. Bir arkadaşım kat mülkiyeti ve şerh koymak gibi terimlerden söz etmişti. Bu yolla kredi kullandırılabileceğini ifade etmişti.Bu daireye kredi kullandırabilmek için bir yöntem var mıdır?
ben bir projem ile ilgili detaylari iletmek amaci ile emrullah turanli bey in e posta adresini rica ediyorum.mumkun ise ilgilenmeniz temennisi ile iyi gunler
SİNPAŞ AQUACİTY 2010 FRİGYA C2 1. BLOKTA BİR DAİREYİ 15.07.2009 DA SATIN ALDIK. ÖNCE 2011 MART DEDİLER EN SON OCAK 2012 TESLİM DEDİLER ŞİMDİDE MART 2012 LER KONUŞULUYOR. İYİDE BİZİM BU GECİKMELERDENMAĞDURİYETTEN HİÇ Mİ BİR HAKKIMIZ OLMAYACAK ? KİRA ÜCRETLERİNİ ALAMAYACAKMIYIZ ? MAHKEMEYE BAŞVURABİLİRMİYİZ ? NE YAPABİLİRİZ YARDIMCI OLURMUSUNUZ ? TEŞEKKÜR EDERİM.
merhaba ben evimi satıp yeni ev almak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor
Merhaba Tebernus Bey, Dap Yapi`nin yeni projesi ile ilgili ne dusunuyorsunuz? m2 bazli fiyati 3 bin liranin biraz uzerinde. Daha once bahsettiginiz DAP Yapinin eyluldeki surprizi burasi mi? Istanbuldan su anda uzakta oldugum icin takip edemiyorum ama o bolgede sanki hemen teslim daha uygun alternatifler var. Projeyi inceleme firsati bulabildiniz mi? Proje ile ilgili ne dusunuyorsunuz?