eskişehir alpu uraysim projesi
merhaba tebernüş bey eskişehir alpu ilçesinde devam eden kısa adı uraysim (ulasal raylı sistemlermerkezi)projeye yürüme mesafesinde 17 dönüm tarlam var bunu yabancı yatırımcılara satma imkanımız varmı ?
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
merhaba tebernüş bey eskişehir alpu ilçesinde devam eden kısa adı uraysim (ulasal raylı sistemlermerkezi)projeye yürüme mesafesinde 17 dönüm tarlam var bunu yabancı yatırımcılara satma imkanımız varmı ?
Sayın tebernus Bey Ben 800bin 900bin tl gibi bir fiyata daire almak istiyorum 200 bin pesinat kalanini konut kredisi kullanmak istiyorum yada biraz peşinat verip projeden daire almak ıstiyorum.Sizce hangisi daha hesaplı projeden daire almak mı konut kredisi çekerek bitmiş bir daire almak mı şimdiden tesekkurler vereceğiniz cevap icin
Merhaba hocam öncelikle vereceğiniz cevap için teşekkür ediyorum. Fikriniz bizim için önemli sorum şu; 100 bine yakın birikmişim var bu şartlarda yatırım için altın mı alalım mevduat mı dolar mı teşekkür ediyorum kolay gelsin.
Merhaba Mevcut durumda maslakda yasıyoruz... Yaklasık aynı fiyata burayı satarak (2.500.000 TL) Demircikoy Bizimtepe sitesine müstakil eve gecip gecmeme konusunda kararsız kaldık.. Ilerisi için Demircikoy deger kaybeder mi? Havalimanı dolayısı ile fiyatlar yukselmiş gorunuyor?
İstanbul Maltepeden semtinden bir adet daire satın almak istiyorum. Olabilecek deprem, değer artışı vs. gibi konuarda hangi semti tavsiye edersiniz? e5 in üstünümü yoksa altınımı(bağdat caddesi e5 arası ) tavsiye edersiniz?
Merhaba, kosifler oto bmw olduğu yerde bir ev beğendim satın almak istiyorum fakat yakınlarda bostancı oto sanayii olmasından dolayı ev almayı düşünemiyorum. bostancı oto sanayii kalkar mı bilmiyorum? bence ev alıp değer artacak mı?
Merhaba hocam, Esenboğa havalimanının etrafı özellikle Akyurt neden gelişim göstermedi sonuçta başkentimizin havalimanı ama etrafı bakir kalmış oysa ki Atatürk havalimanına baktığımız zaman etrafında boş yer yok. bugün almak istesek Atatürk havalimanı civarında bir arsa milyon dolarlar ediyor ama aynı boyuttaki arsa Akyurtta 150-200 bin civarı ediyor. Sizce sebebi nedir. Teşekkürler.
Merhabalar, Eskiden dukkan olan, ancak daha sonra binadaki diger kat maliklerinin onayiyla meskene cevrilen bir daire sahibiyim. Daire giris katta ve kapisi balkonda bulunuyor. Son zamanlarda binamizda ve mahallede hirsizlik olaylari artti, ust komsuma hirsiz girdi ve guvenlik dolayisiyla dairenin kapisini iceriye, diger dairelerde oldugu gibi bina merdivenlerinin oldugu hole acma istegim var. Balkonumda bulunan ve bahceye acilan kapimin da bilmedigim biri tarafindan kirilmis olmasi da bu guvensizlik hissinde etkili. Apartmanimizin resmi olmayan Yoneticisiyle gorustum, lakin isteksiz tavirlar sergiledi ve istegime olumsuz yaklasti. Belediye ile gorustum ve onlar da yapisal bir degisiklik olmadigi icin sorun olmayacagini soyledi. Zaten bina projesine aykiri olarak diger dairelerde balkon kapatma vb durumlar oldugu icin, sikayet etmeleri halinde onlarin da sikinti yasayacagini soylediler, oncelikli olarak izin almaya calisin ama vermezlerse de siz kapinizi acin, bir sorun yasamazsiniz dendi. En fazla cuzi miktarda bir ceza olabilecegini soylediler. Ben bu durum karsisinda ne yapabilirim? Kapiyi iceriye acmam durumunda karsilasabilecegim cezai yaptirimlar ne olabilir?
Merhaba, İstanbul, Güngören, Sanayi mahallesi içerisinde TKGM ile sorgulandığında vasfı tarla olarak görünen bir mülk sahibiyim. Bu mülk'ün vasfını tarladan arsaya çevirmek için nasıl bir yol izlemek gerekir yardımcı olabilirseniz mutlu olurum. Kolaylıklar dileirm.
Merhaba, Ömer Sarılar Bey'in sorusuna "uzun vadede dolar altından daha mantıklı" şeklinde cevap vermiştiniz. Daha önceki analizlerinizde doların çok düşeceğini, altının ise ons bazında yükseleceğinden dolara göre nispeten daha kazançlı olacağını belirtmiştiniz? (gayrimenkul ve kripto para yatırımı hepsinden daha mantıklı sanıyorum). Ömer Bey'e verdiğiniz cevapta acaba "uzun vadede altın almak dolar almaktan daha mantıklı" mı demek istediniz de yanlış mı ifade ettiniz?