Öncelikle Merhaba,Ukra city aralık 2010 tarihinde yatırım iç

Soru

Öncelikle Merhaba,Ukra city aralık 2010 tarihinde yatırım için bir ev aldım. Evi aldığım zaman bana denilen 15 gün içinde krediniz çıkar ve ödemeye başlarsınız. Fakat bu gün emlak ofisini yine gittim ve hala kredilerle ilgili sıkıkntıyı çözemediklerini ve 10 (3,5 aydır hep bir 10 gün sonra belli olacak söylemi var )gün içinde başvuruları değerlendirilip cevap döneleceğini söylediler. Canımı sıkan şu soruları sizinle paylaşsam ve yöneticilerle benim adıma iletseniz. Banka ile kredi işlemleri bu kadar uzamasının nedeni nedir sıkıntı kimden kaynaklanmakta. Benim evi aldığım zamanki kredi şartları geçerliliğini koruyacak mı ? Son olarak ukranın emlak ofisindeki bu satışçıların sirkülasyon sebebi nedir. her gittiğimde yeni satış görevlileri. Bu sektör için normal midir bunuda bilmiyorum ama. Her şey için teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Mart 2011 | 21:20 Hakan ABACI 185 Kişi okudu

selamlar.. fi yapının bahçesehirdeki %25 kar ile geriye alır

Soru

selamlar.. fi yapının bahçesehirdeki %25 kar ile geriye alırım demesine ne kadar güvenebiliriz.. 14 ay sonra bizden %25 daha fazla ödeyerek geri alabilir mi bizi aydınlatırsanız memnun oluruz teşekkürler..

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Mart 2011 | 21:12 ahmet gür 225 Kişi okudu

tekstil kent ve giyim kentle ilgili önemli projeler varmı mesel

Soru

tekstil kent ve giyim kentle ilgili önemli projeler varmı mesela herhangi bir gümrük olma ihtimali varmı cevap verirseniz cok sevinirim şimdikten cok tşkr edrm

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Mart 2011 | 20:57 metin ÖZAY 482 Kişi okudu

Öncelikle bizleri yatırım konusunda doğru yönlendirdiğiniz

Soru

Öncelikle bizleri yatırım konusunda doğru yönlendirdiğiniz için teşekkür ederim. Ben fiside de 2+1 daire sahibiyim. Fisidenin bulunduğu lokasyonda beklentilerin yüksek olduğunu ,beklentilerin hayata geçmesiyle fiyatların yükseleceğini belirtmişsiniz.Benim merakım buradaki beklentilerin ne olduğu buradan daire almakla hedefi vurduk mu?yoksa ıskaladık mı?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Mart 2011 | 20:54 ibrahim kaptan 246 Kişi okudu

Tebernüş Bey,3 gün öncesinde bir soruya verdiğiniz cevapta M

Soru

Tebernüş Bey,3 gün öncesinde bir soruya verdiğiniz cevapta Mevlüt Uysal ve Mahmut asmalı ile beraber olduğunuzu ve Metroyu sorduğunuzu yazmışsınız. Ama aldığınız cevabı yazmamışsınız ) Bu metro olayındaki esrar perdesi nedir sizin bir fikriniz varmı? Başkan bu projeyi bitiremediği için değil ama proje bitişi için verdiği sözleri yerine getiremediği için büyük prestij kaybına uğradı. Dünyanın neresinde bir proje için,bu sene sonuna kadar bitiririz diye bir tarih verilir. Çözülemeyen nedir?Teşekkür ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Mart 2011 | 20:43 Fatih sevki 235 Kişi okudu

gaömme balkonun daire içine alınması?http:www.emlakkulisi.com

Soru

gaömme balkonun daire içine alınması?httpwww.emlakkulisi.comprojeye_aykiri_sabit_tesis_yapilamaz_-63104.html burdaki yazınız ileİstemin Özeti İzmir 4. İdare Mahkemesinin 31.1.2003 günlü, E2002675, K2003110 sayılı kararına birbirne tezat teşkil etmiyormu.?ben bir daire aldım fakat mütehit 3 aset gömme balkonu imardan sonra daireye ilave etmiş.zemin katta bunu koz ve tehdit aracı olarak kullanarak kiriş ve kolonlara kazık cakmak vasıtasıyle haksız yer salonunu ve 1 odasını büyüttü.eğerki danıştay kararı yürürlükteyse hiç korkum olmadan belediyeye şikayet edecem. yok sizin dediğiniz gibiyse ya o gidecek apartmandan yada ben.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Mart 2011 | 20:26 unnen avcı 238 Kişi okudu