Tebernus Bey, Akkoza bize bir yazi gondermis ve bu Sali gunu (yan

Soru

Tebernus Bey, Akkoza bize bir yazi gondermis ve bu Sali gunu (yani bayramin ilk gunu) daire teslimi yapacagini bildirmis. Neresinden baslayayim bilmiyorum. Hem daireyi tum etap bitmeden teslim etmeye calisiyorlar (diger bloklarda ve cevrede hala isler devam ediyor, yani ben dairemi teslim alacagim, cevrede ve bloklarda isciler calismaya ve gezmeye devam edecekler), hem bir suru eksik var, hem de dunyada hic bir musluman ulkede calisilmayan (hatta kismi olarak diger ulkelerde de) bayramin ilk gunu teslim organize ediyorlar. Bunu neye yorumlayacagimi bilmiyorum ve ne yapmak ve neyi aceleye getirmek istediklerini anlamakta zorlaniyorum. Bu tip manevralar sadece bilincli daire sahiplerinin daha fazla hukuki onlem almasi sonucunu getirir. Bunun yerine bizlerle samimiyetle uzlasma yoluna gidebilirlerdi. Bu durumda hukuksal haklarimi daha sIkI takip etmeyi dusunuyorum. Merak ettigim sey, siz bu konuda ne dusunuyorsunuz? G-Koza neden bu tip yollara basvuruyor? Firsatiniz olursa kendilerine sorar misiniz? Yanitlarini merak ediyorum. Size simdiden iyi bayramlar dilerim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
15 Kasım 2010 | 08:05 Oguzhan YENILMEZ 227 Kişi okudu

Merhaba, Mehmet Bayramoğlu\'na avrupa konutları tem\'in gürül

Soru

Merhaba, Mehmet Bayramoğlu'na avrupa konutları tem'in gürültü ve ulaşım sorunu hakkında Süleyman Bey ile görüşeceğinizi söylemiştiniz. Acaba görüşebildiniz mi? Bayram güzel fırsat.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
15 Kasım 2010 | 02:27 cumhur yalçın 319 Kişi okudu

Merhabalar Tebernüş bey. Kurban Bayramınızı tebrik ederim ö

Soru

Merhabalar Tebernüş bey. Kurban Bayramınızı tebrik ederim öncelikle. Benim sorum şu 14 Ekim tarihinde yapmış olduğunuz haberde Akçaoğlu İnşaat şirketinin porjelerinden bahsetmişsiniz. Acaba bu projeler başladı mı? Ya da ne zaman başlar. Şİrket hakkında görüşünüz nedir. Bir de Kartal Kurfalı,Ayazma Altı gibi yerler hakkındaki prim potansiyeli nedir. Teşekkür Ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
15 Kasım 2010 | 02:11 salih demirbaş 245 Kişi okudu

Merhaba, Ev alacağım. ikialternatifim var sizce hangisini avant

Soru

Merhaba, Ev alacağım. ikialternatifim var sizce hangisini avantaşlı olacaktır fikrinize ihtiyacım var.1-ataşehir 3+1 fiyat 310 bin TL, 120m2 kira geliri, 1200 TL, Ataşehirmerkezde kamelyalarda.bina yaklaşık 16-20 yıllık, 3kat ve binada 7 kat var.2-Acıbadem, 300bin TL, 120m2 artı 130m2 teras var. 4 katlı binanın en üst katı, Türk telekom civarında yaşı 30 yıllık. Kira bedelini bilmiyorum.Katta tek.özel üst teraskat olarak yapılmış.sizce hangisini almalıyım. Hep ataşehir isterken bu eki görünce terası beni cezbetti, ama yatırım açısından da kötü bir iş yapmak istemiyorum. acaba yine ataşehirde mi kalmalıyım. Halen ataşehirde oturuyorum çünkü, daha genişbir eve çıkma ihtiyacından ev alıyorum. ama yatırım açısından da iyi bir yatırım olsun istiyorum.Teşekkürlerimle saygılar.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
15 Kasım 2010 | 00:47 nur demire 277 Kişi okudu

teşekkür ederim, elit cityi incelemiştim. bu bölgeye renk kat

Soru

teşekkür ederim, elit cityi incelemiştim. bu bölgeye renk katacak. malzeme bölgenin en iyisi. firmanın granit işi yapmasından galiba grinati bol kullanmışlar. fiyat m2 2200 leri geçmiş. bana görede bünyamin derman çok iyi her projesi öncekinden güzel oluyor ve bence son donem projeleri bünyamin derman çizimlerinden çok esintiler taşıyor.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
14 Kasım 2010 | 23:10 hilal bayram 182 Kişi okudu

iyi geceler, bugün bir arkadaşı eroğlu istanbul lounge ( bu i

Soru

iyi geceler, bugün bir arkadaşı eroğlu istanbul lounge ( bu ingilizce isimler çok sinir bozucu, )projesine götürdüm. maketi yeni gördüm. gerçekten çok ferah görünüyor. bu arada balkonlar net m2 de görünmüyor. bürüte dahilmiş. proje konvansiyonel kalıpmış. bu tünel kalıptan daha mı iyi. Avrupa konutları atakent 3 te her nekadar fiyatlar açıklanmadı ise de yine % 25 ödememi olacak bir bilginiz varmı.Bize göstermiş olduğunuz sabra teşekkür eder sizin ve tüm okuyucularınızın bayramını kutlarım. bu arada halkalıda açılacak üneversiteye çok sevindim darısı ilköğretime.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
14 Kasım 2010 | 22:33 hilal bayram 313 Kişi okudu

ok cok tsk ederim.mustafa sanli

Soru

ok cok tsk ederim.mustafa sanli

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
14 Kasım 2010 | 21:31 mustafa sanli 141 Kişi okudu

ataköyle ılgili sorumun büyük harfle yazılmasında herhangi

Soru

ataköyle ılgili sorumun büyük harfle yazılmasında herhangi bir art niyet yoktu.parantezi açmak için büyük başlayınca öylede devam ettim. umarım sorun giderilmiştir. tekrar teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
14 Kasım 2010 | 21:08 SEVİNÇ TUĞRUL 341 Kişi okudu

merhaba tebernüş bey. bir süre önceye kadar innovia ve fiyap

Soru

merhaba tebernüş bey. bir süre önceye kadar innovia ve fiyapı gibi projelerle metrekare bazında yatırıma çok uygun ve getirisi yüksek projeler görmek mümkündü fakat son aylarda bunları göremiyoruz o dönem bittimi sizce yoksa yine o dönemki projelerin benzerleriyle karşılaşabilecekmiyiz. cevabınız için teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
14 Kasım 2010 | 19:37 Caner SEVİNÇ 287 Kişi okudu