Vaditepe Projeleri Hakkında
Merhaba vaditepede bir ev alma düşüncem var 100000 kredi çekerek almak istiyoruz sizce bu kadar kredi çekerek ev alınması mantıklı olur mu birde vaditepe nasıl bir yer
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Merhaba vaditepede bir ev alma düşüncem var 100000 kredi çekerek almak istiyoruz sizce bu kadar kredi çekerek ev alınması mantıklı olur mu birde vaditepe nasıl bir yer
Merhaba Bir parsel içinde birden fazla konut var bu konutlara ayrı ayrı imar başvurusu yapılacak , bir konut için başvurduğumuzda toplam yapı alanı kısmına başvurulan konutun toplam yapı inşaat alanı yazılacak değil mi? Bir de toplam bağımsız bölüm sayısı kısmına 1 (konut) mi yazılacak yoksa parseldeki tüm bağımsız bölüm sayısı(tüm konutlar,ahır,sundurma,bordür) mı yazılacak?
Merhabalar . Oturdugum apartman toplam 4 kat ve her katta 2 daire vardir . Ilk iki katin iskani var fakat son 2 katin iskani bulunmamaktadir . Ben üçüncü katta oturuyorum Yan ve üst komsu ile birlikde iskan alicaz . Fakat üst kat tek daire olarak kullaniliyor . Bu durumda iskan ücreti 3 e mi bölünmeli yoksa üst katta metrekare olarak bizim ve yan komsunun evi buyuklugune esit olduguna gore 4 e bölünüp yarisini üst komsu mu vermeli
İyı gunler ızmırde 3 kat tapulu evımız var .Fakat kacak tapu 75 m2 temel 95 m2 .Bunun 5 m2 sı yesıl alanada ,15 m2 sıde yıne bıze aıt olan boş arsamıza kaymıs.bu durumda ımar barışından yararlanabılırmıyız.Tesekkürler.
İyi günler benim sorum bir daire almayı kararlaştırıdik tapuda EKLENTİ KISMINDA: 1 NOLU REZERV ALANI YAZIYOR BU NE DEMEK TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN.
Merhaba babamdan kalan abilerimle hisseli bir evimiz var eski eşim oraya şerh koydurmuş bosanma davasi vekâlet ücretini benim ödemem gerekiyormus bunu nasıl kaltirtirta bilirim
Merhaba, yol gösterici fikirleriniz ve zamanınızı ayırarak yardımcı olmanızdan dolayı, sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Sağ olun, var olun.... Bir konuda daha görüşünüze ihtiyacım var. Aydınlatırsanız sevinirim.Tapu dairesi belediyeden gelen belgeleri kontrol edip, belgelere göre tapuyu veriyor ve daha sonra görülüyor ki kendi kayıtlarına" belediye kayıtları ile uyumsuz" şerhi düşmüş. Yetmezmiş gibi; Ortak alan iken satılarak, bağımsız bölüm tescili yapılan dairelerin kayıtlarına koyduğu şerhi, başından bu yana bağımsız bölüm olan diğer dairelerin tapu kayıtlarına da "ortak alan iken yolsuz şekilde bağımsız bölüm tescili yapılmıştır" şeklinde düşmüş...Yani ortak alanlarda ve şerh düşmesi için esas hak sahibi olan maliklerin de tapu kayıtlarına şerh düşerek, temlik haklarını kısıtlamış. Tapu daireleri öncesinde yapması gereken işi yapmayıp, daha sonra bu keyfi davranış yollarıyla ve tebliğ etmeden kısıtlama yoluna nasıl gider? Anlamıyorum... Yoksa ben mi yanılıyorum. Yukarıda belirttiğim konuyu bir uzman gözüyle, teknik ve etik bakımdan değerlendirmenizi bekliyor, saygılar sunuyorum. Hoşça kalın.
kooperatifimiz 3 parselde 112 dubleks konut olarak yapılmış,yerleşim planında bağımsız bölümlerden oluşmaktadır. Ancak 3 parselin ortak kısmı arıtma tesisidir. kooperatifin tasfiye işlemini tamamlamak üzereyiz. Bu durumda yönetim işlemi nasıl oluşacaktır.
Tebernüş Bey , Milenyum Park evlerinde 1+1 yatımlık daire düşünüyoruz. Ne dersiniz? Satılık fiyatı, kira getirisi ile ilgili bilginiz var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba Tebernus bey, İki yıl önce Izmirden Arsa aldım iki kat inşaat ruhstatlı sagımda ,solumda diğer Arsa sahiblerinin 5 kat inşaat ruhsatı var.Benim 5 kat ruhsat alma şansım var mı ?kendim Avrupa'da yaşadığım için Bu işleri takip edemiyorum.Şayet 5 kat ruhsatı alamasam komşu Arsalarla Tevit işlemi yaparak 5 kat inşaat yapabilirmiyim?Eger tevit işi olursa ılerde Tevit yaptığım Arsa sahipleri ile sorun yaşayabilir miyim? Şimdiden Teşekkür ederim Saygılarımla