merhaba tebernüs bey benim sorum silivri degirmenköy de tarla a

Soru

merhaba tebernüs bey benim sorum silivri degirmenköy de tarla almak istiyorum yatirim amacli yaklasik 6dönüm 70bintl istiyorlar acaba buradan tarla almak yatirim amacli tafsiye edermisiniz ilerisi icin buralar hakkinda bilginiz varmi?yani para kazandirirmi? buradan yatirim yapmam sizce dogrumu? cünkü istanbulda arsa fiyatlari ucmus ne yazikki param ancak buralara yetiyor fiyat olarak sizce bu fiyat uygunmu?herkese tafsiyede bulunuyorsunuz yazilarinizi okudum cok güzel yorumlariniz var banada bir yol gösterirseniz cok sevinirim tavsiyelerinizi bekliycem iyi calismalar sindiden tsk ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Haziran 2011 | 01:22 serdar yilmaz 491 Kişi okudu

Merhaba,Ben Ispartakuleden ev bakıyorum. Ağaoğlu çok güzel o

Soru

Merhaba,Ben Ispartakuleden ev bakıyorum. Ağaoğlu çok güzel olmuş. Avrupa Konutlarını da gezme fırsatım oldu üst katlara çıkarmadılar ama beğendiğim daire ile aynı yöne bakan bir zemin kat görme fırsatım oldu. Benim izlenimim o da çok güzel olmuş. Ağaoğlundan ve Avrupa Konutlarında yönü ve manzarası iyi olan dairelere m2 si 2500-2600 tl civarlarında istiyorlar. Zaten 2. elde o kadar çok alternatifte yok olanlara teklif götürdüm ama hiçbiri indirim yapmaya yanaşmadı çok cüzzi 1000,2000 tl civarlarında indirim yaptılar. Bizim evleri düşünmüyorum secenek olarak. Bu fiyatlara ıspartakuleden alım yapmamı tavsiye edermisiniz? Halkalıya da baktım ama Ispartakuledeki ferahlığı bulamadım genel anlamda, fiyatlarıda Halkalı ile kıyaslayınca açıkçası uygun geldi. Emlakçı bana Ağaoğluna migrosun açılacağını ayrıca Ağaoğlunun önüne bir marketler karması geleceğini söyledi Ağaoğlu satış ofisindekilere sordum migrosu ve kendilerinin ön parseline yapılacak kompleksi doğruladılar. Ağaoğlunun elinde m2 si yaklaşık 2350 tl ye daireler var ama benim beğendiğim konumda daire yok , avrupa konutlarında da benim beğendiğim tip ve konumda ellerinde daire kalmamış kendi ellerindeki dairelerin m2 si de yaklaşık 2350 tl civarlarında. Bende beğendiğim manzara ve konumdaki bir daire için aradaki farkı çok bulmadım. Avrupa Konutlarının satış ofisindekiler sitede yaşam başlayınca sitedeki evlerin değerlerinin daha da artacağını söylediler. Genelde Avrupa Konutlarında öyle oluyormuş. Bir arkadaşım Tulip i beklememi önerdi galiba yakında satışa çıkacakmış ama beğendiğim oturuma hazır 2 site dururken bu fikir bana saçma geldi. Size tüm durumumu ve izlenimlerimi aktardım benim ve ailemin bu güne kadar yapacağı en önemli alım olacak bu, çok yanlış bir yolda olduğumu sanmıyorum ama bunları sizinle paylaşmamın amacı çok zor kazanılmış aile paramızla doğru bir alım mı yaptığımız? fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Size başarılar dilerim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
08 Haziran 2011 | 19:32 oya eğengül 492 Kişi okudu

Merhaba,TEM Mahmutbey gişelerine gelmeden, İstoç, oto galerile

Soru

Merhaba,TEM Mahmutbey gişelerine gelmeden, İstoç, oto galerileri ve Doğan Medya Center arasında kalan arazide bir takım düzenlemeler olduğunu görüyorum. Satış ofisine benzer bir yer de yapılıyor. Bu projenin ne olduğu konusunda bilginiz var mı?Tşk

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
25 Mayıs 2011 | 11:38 Erol Ilgaz 492 Kişi okudu

sayın tebernüş bey edirne enez ile ilgili turizm bölgesi ilan

Soru

sayın tebernüş bey edirne enez ile ilgili turizm bölgesi ilan edildiği için yatırım yapmak istiyorum fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler saygılar

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
22 Mayıs 2011 | 22:18 kubilay nar 491 Kişi okudu

Merhabalar Tebernüş Bey,İzmir\'den İstanbul\'a yeni taşınd

Soru

Merhabalar Tebernüş Bey,İzmir'den İstanbul'a yeni taşındık, İzmir'deki evimizi satıp buradan bir yer almak istiyoruz. Anlayacağınız üzere amaç yatırımdan öte yaşamak, ancak evimizin değerlenmesi de tabii ki de bizim için önemli. Eşim Esenyurt ben ise Levent taraflarında çalışıyorum. Doğrusu bizim açımızdan Tem'e yakın olmak iyi olacak gibi ancak İstanbul'a İzmir'den gelmenin etkisiyle de yer beğenmekte bir hayli zorlanıyoruz. Yaklaşık 200.000'lik 2+1 bir daire bakıyoruz. 5-6 yaşından eski bir bina düşünmediğimiz için bu paraya yeni bir bina alınabilecek yerler olarak Bahçeşehir, Halkalı-Atakent, Bahçelievler ve Zeytinburnu hattında bir yer olacak gibi. Doğrusu Bahçeşehir ortam olarak hoşumuza gitti ama şehire ve denize çok uzak (İzmir'den gelmenin yarattığı ek sorun ) ), buna karşın Halkalı biraz daha yakın olmakla beraber güzel evler olsa da sanayinin ortasında bir adacık gibi geldi bize. Zeytinburnu ise bir çok soru işareti barındırıyor, denize ve beğendiğimiz Bakırköy'e yakınlığı (neden Bakırköy değil derseniz orada 200.000'e 5-6 yıllık düzgün bir daire pek yok) ve ileride daha çok gelişebileceğini düşündüğüm bir yer olması açısından cazip geliyor ama varoş ünvanı da bir yandan düşündürüyor. Kısacası bir yanda şehirden uzak ama düzenli bir ortam sunan Bahçeşehir diğer yanda şehire yakın ama karmaşık soru işaretleriyle dolu bir Zeytinburnu ve arada orta karar gibi kalan Bahçelievler ve Halkalı-Atakent civarı. İstanbul acemisi olan bize sizin görüşünüz oldukça faydalı olacaktır. Bu seçenekler arasında sizin tercihiniz ne yönde olurdu, bu hususta tavsiyeleriniz almak isteriz. Teşekkür ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
21 Mayıs 2011 | 12:39 Oğuz Kerim Hanlı 492 Kişi okudu

Tebernüş Bey sorumu daha önce sormuştum. siz açıklama istem

Soru

Tebernüş Bey sorumu daha önce sormuştum. siz açıklama istemiştiniz.Novus 3+1 920.000 TL civarında. %15 peşin gerisi sıfır faizli 3 yıl ödemeli.aynı ödeme koşulu ve fiyat ile başka daire satın alınabilir mi? Çok teşekkür ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Mayıs 2011 | 10:04 Ömerhan Talu 491 Kişi okudu

Merhaba Tebernuş bey.BEN YAKACIKTA oturuyorum ve teknik yapını

Soru

Merhaba Tebernuş bey.BEN YAKACIKTA oturuyorum ve teknik yapının kartal'daki birkaç projesinden birinden daire almak istiyorum.fiyat ve konum olarak hangi projelerinden önerirsiniz.Birde upcity residense- uğurmumcu- ucuz olduğu söyleniyor Detaylı yorum yaparsanız çok sevinirim.Saygılarsoyad yazmadıgım için özür

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
13 Mayıs 2011 | 14:58 Tarık CAN 492 Kişi okudu

Merhaba Tebernüş bey.Şu anda TV\'de lansmanı yapılan Evviva

Soru

Merhaba Tebernüş bey.Şu anda TV'de lansmanı yapılan Evviva Gümüş City ile ilgileniyorum. Fakat firma ile ilgili olarak İTO web sitesinden yaptığım araştırmada projeyi gerçekleştirecek olan BULUT İNŞAAT Turz.San.ve Dış Tic Ltd Şti'nin mal varlığı üzerinde TAKYİDAT yani ipotek bulunduğu görünmektedir. Projenin Eylül 2013'te teslim edileceğini ve firmanın üzerinde bu şekilde bir borcun bulunması açıkçası kafamı karıştırdı. Bu konuda siz de değerli görüşlerinizi bizlerle paylaşırsanız buna göre nihai kararımı vermek istiyorum. İlginiz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
08 Mayıs 2011 | 15:15 Taner Demir 492 Kişi okudu

merhaba Tebernüş bey,zorlu center\'da 1,500-2,000 bin USD maliy

Soru

merhaba Tebernüş bey,zorlu center'da 1,500-2,000 bin USD maliyetle (1+1 veya 2+1) hangi daireleri önerirsiniz? Kabuk ve kule olmak üzere iki tercih söz konusu. manzara gören daireler m2 bazında görece daha pahalı; iç kısma bakanlar ise yaklaşık %30 daha ucuz. Fiyatlar gözönüne alındığında bu projenin yatırım enstrümanı olmadığını söylemek sanırım yanlış olmaz. proje bittiğinde yapacağı prim zaten fiyatlanmış görünüyor. böyle bir projede tercih kriterlerimiz neler olmalı? (kat, konum, büyüklük, blok, kabuk vesair..) Aydınlatırsanız seviniriz.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
06 Mayıs 2011 | 10:13 köksal sıroğlu 491 Kişi okudu