Merhaba Tebernüş Bey,Ispartakuledeki AVM projesi ile ilgili de

Soru

Merhaba Tebernüş Bey,Ispartakuledeki AVM projesi ile ilgili değişiklik haberini yeni okudum, bu şekilde birkaç mağazalık bir yapı olması çok mantıklı bir düşünce bölge için oldukça uygun bir çözüm diğer türlü fazla sakin bir AVM olması ihtimali vardı, ofislerin iptal olması üzücü zira bölgeye büyük katkısı olurdu,ama proje residence sistemine döndüyse buda TEM'de olduu gibi yabancı bir gruba bloke satış anlamı taşıyorda olabilir ki böyle bir durum varsa oldukça sevindirici bir gelişme. AVM ile ilgili Süleyman Bey ile görüşme imkanınız olursa benim naçizane tavsiyem ve dileğim avmnin dış cephesine müstakil girişe de sahip banka şubeleri,cafeler ve restoranlar için yer ayırması olacaktır,KC Grubun yaptığı 3.Caddeye yakın bir atmosfer yakalanabilir diye düşünüyorum bu burda açılacak olan büyük mağazalarada ek müşteri çekecek bir unsur olacaktır.Ayrıca bir takipçinizden gelen bir mesaj vardı Bizimevlerin karşı bölgesindeki arazi diye bahsediyordu imarda çayır olarak geçiyormuş sanırsam otoban ile göl arasındaki araziyi kast ediyor oldukça makul bir fiyattan bahsediliyordu,bence bu arsayı alıp illa üzerine bina dikerek para kazanılabileceği düşünmemeli buraya güzel bir golf sahası inşa edilip uzun vadede çok inşaat yapımından daha fazla getiri elde ediliebilir,biraz peyzaj çalışması ve ağaçlandırma ile güzel mesire alanı da olabilir, hiç olmassa parsellenip hobi bahçesi olarak meraklılara kiraya verilir, böylece hem göl havası korunmuş olur hemde İstanbul güzel vaha kazanmış olur,siz ne dersiniz?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
22 Mayıs 2011 | 20:26 Emre Özkan 445 Kişi okudu

Teşekkürler Tebernuş Bey, Trend residence barbaros\'u inceledi

Soru

Teşekkürler Tebernuş Bey, Trend residence barbaros'u inceledim dediğiniz gibi merkezde oturmak istiyorum. Otopark açık olacakmış ve vale aracılığıyla yönetilecekmiş ancak arabam olmadığı için benim açımdan sorun yok o konuda.açıkcası satın almak istediğim yer, nişantaşı,akaretler, beşiktaş, etiler civarında lüks hizmet sunan,havuzlu fitness salonlu, bayan olduğum için güvenlikli, aidatı yüksek olmayan akıllı ev tarzında bi yer. ayrıca 11 daire olması ve yüksek ıolmaması da benim tercihim, arsa payı ve yönetim açısından avantajlı olunacağını düşünüyorum. Size sorum şu noktada, firmaya peşin olarak yatırım yapılabilir mi? 500 bin lira 2+1 77m2 arakat ve caddeye bakan daire, bitince değer kaybına uğrar mı 2.elde? İsteklerimi karşılayan bu emsalde daire bulamadım başka yerde. 2012 mayısta bitecek olması da planlarıma uyuyor. Sizden yorumlarınızı bekliyorum.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
24 Mayıs 2011 | 10:03 çiğdem solak 446 Kişi okudu

Selamlar, Tebernüş bey DAP BURGU projesinde 86 metrekare 2 oda

Soru

Selamlar, Tebernüş bey DAP BURGU projesinde 86 metrekare 2 oda 1 salon 5 kat havuz gören batı cephe için 350.00 tl fiyat aldım, 30 ay vadesiz ödeme seçeneği le vade farkı yok. Sizce bu fiyatttan prim potansiyeli hala geçerlimidir, değerli görüşlerinizi bekliyorum. saygılarımla

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
27 Mayıs 2011 | 12:38 hakan ikitaş 446 Kişi okudu

ben kat örneğini ayazma için vermiştim. bu benim yorumum değ

Soru

ben kat örneğini ayazma için vermiştim. bu benim yorumum değil, ayazmanın hemen yanında altınşehirde yaşayanların yorumu. zaten ak partinin yapmış olduğu bu seçim masraflarının izahı yok. bilmiyorum bu harcamalarının nereye nasıl fatura edildiğini soracak bir babayiğit çıkacakmı. ama bu kadar masrafa halka dönük çok güzel yatırımlar yapılabilirdi. sonuçta hiçbir partinin helede (sözde) islami yönü ağır basan bir partinin çıldırmışcasına bir israf içinde olması vicdana uygun değil. neyse bunun halkta algılanış şekli önemlidir. tebernüş bey boğaz köprüsünden anadolu yakasına geçişte köprününün ayak kısmında, beyaz ahşap binanın yanında, kabası çıkmış çirkin yapı hakkında bilginiz varmı.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
28 Mayıs 2011 | 23:23 hilal bayram 446 Kişi okudu

merhabalar Tebernüş bey,kurtköy elit yaşam konakları 1+1 68

Soru

merhabalar Tebernüş bey,kurtköy elit yaşam konakları 1+1 68 m2 150000 tl ye bir daire baktık.Daha önce pek çok 1+1 daire gezmeme rağmen bu dairenin çok kullanışlı,ferah olduğunu gördüm.Site itibariyle eksik yok denebilir ayrıca çok geniş bir yeşil alanı var.Kira getirisi ise 650 tlye oturanlar varmış.biz yatırım amaçlı düşünüyoruz.Sizce bundan 5 sene sonrasında kurtkoyun ve buna paralel elit yaşam konaklarının durumu ne olabilir acaba?birde metro kurtköye gelecekmi ve gelecekse tahmini zaman nedir acaba?emeğinize teşekkürler..İyi çalışmalar.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
30 Mayıs 2011 | 21:59 esin alkan 446 Kişi okudu

Tebernüş Bey, Innovia 4 projesi inşaatı Innovia 3 projesi bit

Soru

Tebernüş Bey, Innovia 4 projesi inşaatı Innovia 3 projesi bittikten sonra mı başlar? Yoksa projenin bitmesini beklemeden 4. etap inşaatı da başlar mı? Havadanemlak videoda sadece boş arazi görüyoruz şimdilik. Teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
13 Haziran 2011 | 13:17 HAKAN TAŞIYAN 446 Kişi okudu

Sn Kireçci ;haziran ayı başında , hayıt bükünde , Perilik

Soru

Sn Kireçci ;haziran ayı başında , hayıt bükünde , Periliköşk te Palamutbükünde (Datça ) denize girereken , gözlerim sizleri aradı , Arşipel ile Akdenizin buluştuğu bu yerlerde , yeşille mavinin kucaklaştığı ,mavi bayraklı , tertemiz sularda kucak atarken dedim ki ; Tebernüs bey bir kez daha haklılığını ispat etti. Yaşanası topraklarda ,deniz ,güneş , nem , hava yani doğal klimatik ortamda olmanın tadını bir kez daha çıkardım , var olasın Datça.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
26 Haziran 2011 | 14:29 vehbi mutlugeldi 445 Kişi okudu

Tebernüş Bey, Yenibosna Doğu Sanayi sitesinden yatırımlık a

Soru

Tebernüş Bey, Yenibosna Doğu Sanayi sitesinden yatırımlık amacıyla işyeri alınabilirmi. Kira çarpanı 240 .. Buranın emlak projesine dönüşümü söz konusu olabilirmi? Teşekkür ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
28 Haziran 2011 | 12:18 Kemal Dağlar 446 Kişi okudu

Merhaba. Öncelikle gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri ve in

Soru

Merhaba. Öncelikle gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri ve incelikleri biz yatırımcılara en sade ve anlaşılır şekilde anlatmaya çalıştığınız için teşekkürler. Yatırım için ataşehir Brandium projesinden 348.000 e R4 11.kat 1+1 77 m2 iç kısma bakan home office aldım. Yetkililerin ve sizin de öngörülerinize dayanarak geleceği parlak bir yatırım olduğunu düşünmekteyim. Şu an Çamlıca Bulgurlu da oturmaktayım sizce buradaki düzgün sitelerden birinden 130 m2 400.000 e daire alsaydım daha mı mantıklı olurdu? Örn 400.000 olan bu daire 5 yıl önce 200.000 civarlarındaydı, bu hızda ilerlerse bir 5 yıl sonra da sanırım 800.000 dolaylarında olacak. Brandium da da 5 yıl sonra 12000m2 olacağını öngörürsek aradaki prim farkı pek fazla olmayacak gibi geliyor bana siz ne dersiniz?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
28 Haziran 2011 | 13:14 serhat karabacak 445 Kişi okudu

Tebernus bey merhabalar, size iki sorum olacak. Yorumlarınızı

Soru

Tebernus bey merhabalar, size iki sorum olacak. Yorumlarınızı alabilirsem çok sevinirim. 1- ikitelli bölgesine yapılması planlanan Saglik kompleksi, halkali- ikitelli bölgesindeki hangi projeleri olumlu yonde etkiler sizce? Mall of istanbul projesi Saglik kompleksine yakın bir lokalizasyondami olacak? 2- Mall of Istanbul projesi bu fiyatlarda hala yatırım amaçlı dusunulebilinecek bir proje midir? Teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
04 Temmuz 2011 | 00:38 Mehmet okuroglu 445 Kişi okudu