bilgi almak istiyorum
merhaba ben istanbul gaziosmanpaşa metrise yapılacak olan venedik evleri hakkında fiat ögrenebibilirmiyim dogruluk payınıda bilmiyorum bilgilendirirrseniz bizi sevinirim cevabınız için teşekkür ederim
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
merhaba ben istanbul gaziosmanpaşa metrise yapılacak olan venedik evleri hakkında fiat ögrenebibilirmiyim dogruluk payınıda bilmiyorum bilgilendirirrseniz bizi sevinirim cevabınız için teşekkür ederim
Baysaş firmasını tanımadığımız için deprem yönünden güvenli midir? Gold town projesi 2+1 96 m2 240. bin uygun mudur? Prim yapma ihtimali ve yüzdesi sizce nedir? İstanbullu olmadığımız için yatırım yapmada kararsız kaldık.Yardımlarınızı bekliyoruz. Şimdiden çok teşekkürler. Saygılar..
Tebernüş bey daire mi home office mi daha karlı bir yatırımdır.Home office'lerin geleceğini nasıl görüyorsunuz.
çalışmalar devam edıyor HULYA SARI. arkadaşımız ve uzakta olan arkadaşlar fakebook sayfamıza fi-yapı fi-side üye olsaunlar her avta bılgılerı oradanda alabılırler
sayın kireçci n merkezi konum olarak düşünürseniz ve proje olarak sizce esenyurt a ne katar.yani altı avm şeklinde olacagından sizce tutarmı çünkü orada ak batı var belki yenileride olacak siz gelecegini nasıl görüyorsunuz.tşk
MERHABA beylikdüzü firdevs evlerinden bilgeçınar yapı kooperatifinden daire aldım. sözleşmede 2011ağustos teslim tarihi yasal yollardan hakkımı arayıp zararımı tanzim edeceğimi belirttim kooperatif olduğu için mahkemeye versende hiç birsey alamazsın dediler bu doğrumu 10ay gecikme var ne yapabilirim.
Merhaba,3 ay içerisinde işyerimiz Ümraniye IKEA yakınına taşınıyor ve şu an için Ankara da ikamet ediyoruz.Taşınma sebebiyle işyerine yakın olabilecek ve prim getirisi olabilecek yeni projelerden(yeni bina) ev almayı düşünüyorum.Ataşehir (doğu), şerifali,soyak yenişehir civarlarını az çok gezdim.İstanbul'uda bilmeyen birisi olarak bu yerler içersinde veya bunların dışında önerebileceğiniz yerler nereler olabilir?Teşekkürler.( Max çıkabileceğim miktar 280.000 TL civarında)
selam 2006 yılından bu tarafa Tayakadın, boyalık, baklalı karaburun, yeniköy de arsa baktım. Bölge ile ilgili bilimsel araştırmalar okudum. Terkos gölü ve cevre ormanlar nedeniyle arsa yatırımı mı silivride bir köyde yaptım. Sizce ters köşe mi olduk?. Cevreci örgütler nerede kaldı terkosu ve cevresi bu proje ile korunamaz.Bence siyasiler bilim insanlarını çok dikkate almıyorlar.rant kazancı herşeyin üstünde.Kaldı ömerli baraşi ve cevresi haydi iyi rantlar.
tebernüş bey; yatırımlık arazi bakmak istiyoruz....bölge olarak sizce hadımköy-büyükçekmece mi?akfırat bölgesi mi ? yada gebze bölgesi mi?
iyi günler hilal hanım.sorunum koeratif üyesi iken evinin tapusunu alıp başkasına satmış,8 yıl aradan sonra icra takibi yapılmış genel giderlerin ödenmesi için kooperatif tasfiye olacagından bahisle ve 10.000tl gibi bi rakam hemde.tapuyu alan 3.kişinin üye olarak kayıt edilip edilmediğinide bilmiyoruz.tapuyu devreden üyeyi koruyacak bi yol varmıdır?eski üyenin sorumluluğu devam eder diyorlar da 8 yıl aradan sonra hiç bir genel kurula davet bile edilmemiş evi devredip kurtulduk derken 10bin lirayı ödemeye mahkummu olacagımız?şimdiden çok teşekkürler.iyi çalışmalar