Başakşehir 2. Etap
Tebernüş bey, Başakşehir 2. Etap'da bulunan dairem 3+1 123m2 giriş kat. Aylık kira getirisi 900 TL. 240.000 TL teklif ediliyor. Sizce satmalımıyım ?
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Tebernüş bey, Başakşehir 2. Etap'da bulunan dairem 3+1 123m2 giriş kat. Aylık kira getirisi 900 TL. 240.000 TL teklif ediliyor. Sizce satmalımıyım ?
Merhaba; Yeni imar yasasına göre 248 metre olan köşe arsamı kaç metre inşaat yapabilirim?
merhaba tebernüş bey benım mıknatıs kent projesi ıcınde 124m2 bi arsam var 138 parsel icinde papu uzerınde tokının şerri var sizin görüşlerinize göre bizim sonumuz ne olur yapılmaya baslanırsa ne zaman baslarlar inanın beklemek zor oluyo akıbetimizide bilmedigimiz icin daha zor teşekkürler
ben emekli birisiyim.ancak yapsat yapıyorum.benim sorum şu:yapı ruhsatında arsa dahil bina maliyet oranı var.bunun üzerindaki satışlarda muafiyet miktarı ne kadar diyelimki dupleks maliyeti arsa dahil 85.000 vatandaş 140.000 tl kredi çekti elbette şatışta bende 140,000 göstermek zorundayım.aşan kısmı için ne kadar vergi çıkar veya çıkacak.ben ticari işletme değilim.
Hayırlı Ramazanlar, işe yakın olması nedeniyle mimarsinan batıköyden e-5 e 30 mt uzaklıkta mütehattinden 2 bloklu çevresi çitle örülmüş site içersinde 2+1 100 m2 80.000 tl ye ev aldık, on yıl kredi cektik çok şukur altı senesi bitti.Benim sorum şu 4 sene sonra borçlarımla birlikte bu eve 200.000 tl ödemiş olacağız toplam. Bu çevre o tarihe kadar gelişir mi?Şuanda bu sitede az daire var ve satılanlarda 100-110 .000 arası gidiyor kiracılarda 450-550 tl arası.Benim kredi taksidim 780 tl aylık. Burda ileriye dönük ev fiyatlarının artma ihtimali mümkün mü ? Üzülerek belirtiyrum ki doğru bir yatırım yapmadık sanırım, acemiliğimize geldi.
Merhaba, Tema İstanbul projesinde Güney-batı tarafta 147 m2 brüt 25. kat 3+1 daire ki site içerisine ve göl-deniz'e manzarası olan daireye 570 bin sizce nasıl bir rakamdır? Yatırım amaçlı bakıldığında önerebileceğiniz bu fiyat civarına herhangi bir proje var mıdır? Teşekkürler
merhaba, nish adalarda 117 m2 brüt 2+1 daire için 350.000 tl (m2 fiyatı 2990 TL),bütçe ile almayı planlıyorum. bütçeme en uygun site konseptineki en optimum fiyat bu. Nish adalar önü açık bir projemi sizce? min 5 yıllık bir süreçte oturmayı planlıyorum.
Merhaba Hilal Hanım 20 Temmuz 2012tarihinde ev kiraladık.Sözleşmemiz 2013 19 temmuzda sona eriyor.Bir ev satın aldık.Üç ay öncesinden emlakçıya bildirdik.Fakat aldığımız evin inşaatı bitmediği için 12 gün daha kiralık evde kalmak zorundayız.Ev sahimiz bir gün bile kaksanız kirayı tam ödemek zorundasınız diyor.Kaldığımız gün kadar mı kirayı ödeyeceğiz yoksa tammı ödeyeceğiz.Sözleşmede kira artış oranı yüzde 15 yazıyor.Ufe oranı kadar mı artacak?Evi zor bulduğumuz için bu oranı imzalamak zorunda kaldık.Teşekkür ederim.İyi akşamlar.
tebernüş bey merkezefendi topkapıda bir arsam var fakat buraya şehircili,k bakanlığı el koydu deniyor bukonuda beni aydınlatırmısınız bu bölge ne olacak arsamızı satabilecekmiyiz çok zaman dır bekliyoruz
Merhaba, Fenerbahçe Dalyan parkının hemen yanında bir müştemilatla ilgileniyorum. 500 milyon lira isteniyor. Ait olduğu binanın bir iki yıl içinde yıkılıp yeniden yapılması söz konusu. Bu durumda 45 metrekare civarında bir daire eder deniyor. Müştemilatın tapusunda (bodrum daire olarak geçiyor) 60/400 arsa payı var. O mevkide rayiç metrekare fiyatlarını bilmiyorum. Ben yıkıma kadar müştemilatı mesken olarak kullanmayı düşünüyorum ancak bina yenilendiğinde yapacağım yatrımın karlı olup olmayacağını bilmiyorum. Bu konudaki fikrinizi öğrenebilirsem sevinirim. Saygılar