iyi akşamlar .nish adalar projesinde 1100 kont 2012 de satışa
iyi akşamlar .nish adalar projesinde 1100 kont 2012 de satışa çıkacakmış .dogru mu iyi yıllar
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
iyi akşamlar .nish adalar projesinde 1100 kont 2012 de satışa çıkacakmış .dogru mu iyi yıllar
Bu kadar hoşgörülü,sabırlı, adam gibi adam özelliğinizin, hep devam etmesi dileğiyle,yeni yıl size,ailenize mutluluk ve sağlıklar getirsin,yeni yılınız kutlu olsun.
iyi günler zahmet olmassa mühyedeki 896 parselde hissem var ama hiçmi hiç hakkında bilgim yok neolur allah rızası için onun hakkında bana bilgi verebilirmisiniz size duaederiz selamlar
Soyak Park Apart'ın % 15 indirimi doğru bir haber, ev alanlara bu durumu telefonla bildiriyorlar, web sitelerinde ise 3 ocakta açıklama yapılacak. Şimdiye dek görmediğim, duymadığım bir durum açıkçası, indirim nedeni az çok belli de, bu haktan eski fiyattan ev almış olanları da yararlandırıyor olmaları şaşırtıcı geldi, nasıl yorumlarsınız ? Saygılar.
Merhabalar,Sitenizi uzun zamandir takip ediyorum ve sizi bu hizmetinizden dolayi kutluyorum.Ben yaptiginiz yorumlardan da yola cikarak daire satin almak iki proje arasinda kaldim.Bunlardan birincisi Avrupa Konutlari Atakent 3 bir digeri ise Sua insaatin Elit City projesiydi.Tercihimi Elit City projesinden yana kullandim ve 3+1 daire satin aldim. Bu tercihimi yaparken cok dusundum cok inceledim gerek kullanilan malzeme gerek lokasyon gerekse fiyat acisindan(gerci fiyatlari biraz pahali ama).Fakat Avrupa konutlarinin cikis fiyatlari aciklaninca biraz acelecimi davrandim diye sordum kendi kendime.Size gore Elit City projesinin artilari ve eksileri nelerdir ve prim yapma olasiligi varmidir?Simdiden Tesekkurler
Merhaba Tebernüş bey.Fiyapı bindiği dalı kesmeye çoktan başlamıştı düştü düşer.Bakın (altını çiziyorum )kabası henüz bitmemiş FİTOWER daki keyfe keder değişiklikler.1 Projede binalar bize gösterdikleri konumda değil.mesafeler sıkıştırıldı ve binalar çakışır duruma geldi.D1 blokda fiyat farkı verip ön cephe ev alanlanlar havuz yerine ömürboyu duvar seyredecek.25 katlı binalar ve 30 ar katlı kuleler arasında içe bakan bazı bloklarda güneş görme sıkıntısı yaşanacakken havuzun durumunu düşünemiyorum.2 Boya rengi değiştirildi.3 Cam giydirme Projedekinden farklı yapıldı ve kulelerde son 10 katta görünen cam giydirmenin yapılıp yapılmayacağı belli değil (müşteri yetkilisiyleen son konuşmama göre).4 Sayabildiğim kadarıyla 15. kattan sonraki pencereler küçültülmüş.5 Örnek daire kaf dağının ardındaki bir efsane oldu.Tüm bunlar yapılırken bir tek ev sahibi bilgilendirilmiyor.Kabası bu halde, içinde neler olacak kimbilir.Örnek daire belki bu yüzden hiç olmadı.Bu evler artık fikret beyin değil bizim.Devam etsin.Zaten soğuduk ve sıkıldık.Bundan sonraki projelerinde bizde ona yardımcı olacağız bunu unutmasın.Ağaoğlunun sloganını uyguluyor.yaptım oldu.İyigünler.
Merhaba Tebernüş Bey,Habertürk Ekonomi Müdürü Barış Erkaya,bugünkü köşesinde konutla ilgili bir haber yazmış.Demiş ki İstanbul'da iyi araştırma yapılırsa koyduğu parayı 9 yılda geri alacağı gayrimenkul bulmak mümkünmüş.Daha az araştırırsan 12 yılda kendini amorti ediyormuş.Yani 108 kira çarpanından bahsediyor!Ne olacak şimdi Tebernüş bey,kim yanılıyor bu konuda,yorumlarınızı bekliyorum )
Sn. Tebernüş bey, abim, Fi-Yakanın bir projesinden daire almıştı. Projesinin bitmesini bekliyor. Abim internetten uzak olduğu için Fi-Yaka fan clup üyelerinin bu platformda özgün paylaşımlarından bihaber. Abime şimdiden nasrettin hoca fıkralarını anlatmaya başlamam lazım ama hangisinden başlıyacağımı bilemedim )) Tecrübenizden istifade etmek istiyorum. İyi çalışmalar.
Merhaba. Haftasonu Ispartakule'ye gittim. Avrupa Konutları'nın altına açılan Uyum Market'in çevreye ne gibi bir etkisi olduğunu merak etmiştim açıkçası. İlk defa o civarda bu kadar çok insanın dışarıda dolaştğını gördüm. Civar sitelerden sürekli markete doğru bir akış vardı. Bu gördüğüm görüntü ile sizin sürekli bahsettiğiniz "gayrimenkul geliştirme" kavramı biraz daha netleşti kafamda) Hakikatan de, konut projelerini yaparken bölge hayatına pozitif değer katacak bu tarz uygulamaların daha önce düşünülmemiş olması çok ilginç geliyor bana.. İyi akşamlar..
Tebernüş bey günaydın, Galatasaray Riva arazisinde hala bir haber çıkmadı, son durum nedir bilginiz var mı. sürekli ertelemeler devam edermi? teşekkürler.