tebernüş bey diyelim elinizde 100 000 liranız var bununla konu

Soru

tebernüş bey diyelim elinizde 100 000 liranız var bununla konuta mı yatırım yapardınız yoksa arsaya mı 10 yıllık süre zarfında ayrıca cevabınız arsa olursa hangi bölgeyi önerirsiniz avrupa yakasında

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
13 Haziran 2009 | 13:25 mahmut sarı 215 Kişi okudu

Tebernüş bey merhaba hoşgeldiniz.Tekirdag Saray-Büyükyoncal

Soru

Tebernüş bey merhaba hoşgeldiniz.Tekirdag Saray-Büyükyoncalıdan arsa almak istiyorum.Belde ile ilgili düşünceniziöğrenmekistiyorum.Sizce emlak piyasası tekrar nezaman hareketlenir.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
13 Temmuz 2009 | 13:37 Mehmet TÜZÜN 215 Kişi okudu

Merhaba Tebernüş Bey; Değerli katkılarınız için şimdiden

Soru

Merhaba Tebernüş Bey; Değerli katkılarınız için şimdiden teşekkürler.Çerkezköy ve NarinPark hakkında düşünceleriniz nelerdir? İyi Çalışmalar.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
04 Ağustos 2009 | 13:41 kimi raikkonen 215 Kişi okudu

Sn.tebernüş kireççi,toki kayabaşı konutlarından 118. metr

Soru

Sn.tebernüş kireççi,toki kayabaşı konutlarından 118. metre daire aldım.konutlar tam olarak satılmadığı için kuraya girmeden konut seçdim 6.kat güney cephe derken fiyat şerefiye bedeliyle birlikte 143.000 tl mal oldu 30.000 peşin vermişdim konut tesliminde aylık 948 tl ödemeye başlıyacağım sizce bu şartlarda bu bölge için fiyatlar nasıl tebernüş bey şimdiden teşekkür ederim.hayırlı ramazanlar.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
01 Eylül 2009 | 11:24 yücel kahraman 215 Kişi okudu

iktisat ve hakla ilişkiler mezunuyum. Bir de e-mba var. Bunun he

Soru

iktisat ve hakla ilişkiler mezunuyum. Bir de e-mba var. Bunun hesabını yapmam yaklaşık yarım saatimi almıştır. Bu hesabı aklı olan herkes yapabilir diye düşünüyordum ) Eh sizde cevap konusunda çok iyisiniz. Pekiii İstanbulda yatırım için uzun ve kısa vadede nereleri önerirsiniz... Beni bilgilendirdiğiniz için müteşekkirim. Eksik olmayınız...

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Eylül 2009 | 12:49 Didem Öngel 215 Kişi okudu

Tebernüş bey , yaptığınız kamu bilgilendirme hizmetiz için

Soru

Tebernüş bey , yaptığınız kamu bilgilendirme hizmetiz için size ve ekibinize müteşekkiriz.Özellikle objektif bakış açınız sebebiyle hiç bir şaibe veya spekülasyona mahal bırakmadığınız için başarıyı yakaladığınızı düşünüyorum.İleriye dönük yatırım amaçlı Silivri Akören de demiryolu kenarında 12 dönüm tarlayı 80.000 TL ye alma konusunda düşüncenizi almak isterim.Şimdiden teşekkür ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
15 Ekim 2009 | 16:17 Koray Kalkan 215 Kişi okudu

Tebernüş bey iyi günler.Her şeyden önce başarılarınızın

Soru

Tebernüş bey iyi günler.Her şeyden önce başarılarınızın devamını diliyorum.Silivri ile ilgili öngörülerinizi takip ediyorum ve bende aynı istikamette düşünüyorum.Ve buna paralel olarak zaten istanbulda arsa ve özellikle arazi yatırımı için silivrinin önemli yer olduğunu düşünüyorum.Tabi silivriye olan yoğun talebi biliyoruz bu da açıkçası fiyatların aşırı şekilde şişmesine neden oldu.Silivri bir fırsat bölgesi olarak duruyor fakat biraz uyanık olmak gerektğini düşünüyorum şişen fiyatlardan dolayı.Ben daha çok Çanta ve değirmenköy üzerinde yoğunlaşıyorum.özelliklede Çanta-Açmalar bölgesini sormak istiyorum çünkü diğer yerlere göre fiyatlar daha uygun gibi.Buradan biraz büyükçe ve fiyat olarak daha ucuz bir yer almak istiyorum.Benim için merkeze uzak olması önemli değil.bu bölgeyle ilgili doyurucu bir cevap verirseniz sevinirim.Selamlar.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
11 Kasım 2009 | 14:01 davut uçar 215 Kişi okudu

Tebernüş bey,bahçeşehir armina evlerinde giriş katında 120

Soru

Tebernüş bey,bahçeşehir armina evlerinde giriş katında 120 m kare evim var 1 yıldır kiracı oturuyor.Paraya ihtiyacım olduğu için satmak istiyorum sizce ilerde prim yaparmı ve şu anki değeri nedir 0 daireler 200 bin ytl imiş.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Kasım 2009 | 20:28 harun taner 215 Kişi okudu

Merhaba, Masko evlerinden ev almayı düşünüyorduk. Siz masko

Soru

Merhaba, Masko evlerinden ev almayı düşünüyorduk. Siz masko evlerinin çok iyi bir proje olduğunu ve neredeyse siz de ev alacağınızı yazmıştınız.Bu fikriniz neden değişti? Çevresine 4000 konutluk proje yapılacağını söylemiştiniz.Şimdi ise Neredeyse "Sakın oradan ev almayın" demişsiniz.Şaşırdık.Açıklar mısınız?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
07 Aralık 2009 | 17:28 Ahmet cansız 215 Kişi okudu