mamak 2.etap teslimatı
mamak 2.etap b1 bloklarını ne zaman teslim edilecek? 3. sınıfa giden çocugum var. evler teslim edilirken okulda faal duruma gececek mi acaba?
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
mamak 2.etap b1 bloklarını ne zaman teslim edilecek? 3. sınıfa giden çocugum var. evler teslim edilirken okulda faal duruma gececek mi acaba?
merhabalar. temapark içinde okul (özellikle devlet okulu) olacak mı? teşekkür ederim.
Fi side projesinden 2 daire satın aldım. her ikisinin de tapu masraflarını alırken ödedim. üzerinden 1 seneden fazla zaman gecmesine rağmen hala tapularım verilmedi. ne zaman arasam 1 ay içinde çıkacak diyorlar. ne yapmalıyım?
Merhaba Tebernüş bey, kolay gelsin, benim sorum için hukukçulara yönlendireceksiniz ama maalesef onlardan cevap alamıyorum. 2009'da çıkan bir yasaya göre YKİB (İskan Raporu) alındığında Kat Mülkiyeti'ne geçiş kurumlar arsında RE'SEN yapılacaktır denmesine rağmen belediye veya kadastro'ya şahsen başvurmamız gerektiği söyleniyor o zaman RE'SEN denmesinin ne anlamı var, ya da bunu ben yanlışmı anlıyorum? Teşekkür ederim tekrar kolay gelsin.
Slm hocam nasilsiniz?teslimi yaklasan projemizde Tapu harci odemesi yapmamizi istediler.tapu harcinin icinde kdv bedelide varmidir?satis ofisine sordugumda kdv bu 9374 liralik harcin icinde denildi.evin satis bedeli 544 bin.. Kdv+tapu bedeli 9374 ...acaba hesapta bir yanlislikmi yapildi..son dakka suprizi yapmasinlar :)) size gore hesap dogrumudur hocam? Tapu bedeli orani yuzde 1.6 diye biliyorum ben
Ustadim merhaba, tamer beyle olan programi izledim gercekten guzel sorular sormussunuz tesekkurler. Yalniz tamer bey siz ozellikle belirttiginiz halde plan tadilatini vatandasin anlayacagi sekilde cevaplamadi. Nedir bu plan tadilati sizin bilginiz var mi? Tsk
istanbul içinde avcılar olur esenyurt olur beykoz olur sizin tavsiyeniz ? bir sorum daha iyi prim yapması için ne gibi yatırımlıklar tavsiye edilmeli
kolay gelsin.cebecide arazimiz var.bu arsamıza talipliler çogaldı bölgeyle ilgili projelerden haberiniz varmıdır.kuzey marmara otoyolunun baglantı yolunun buradan geçecegi söyleniyor.ve büyük inşaat şirketlerinin buralarda projeleri oldugu idda ediliyor.
merhaba tebernüş abi, bahçetepede 4+1 kuzey batı cephe 1. kat 385.000 opsiyonlattım... başakşehirde 5.etapta yüksek giriş kuzey-doğu 135 m2 3+1 metro ve vadiye yakın satıp bu projeye girmem uygun mudur. selamlar