sayın tebernüş bey iyi akşamlar,benim biraz birikmişparam va

Soru

sayın tebernüş bey iyi akşamlar,benim biraz birikmişparam var. yatırımlık arsa almak istiyorum bana yardıncı olursanız sevinirim teşekkür ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Ocak 2011 | 23:42 dinçer kahraman 235 Kişi okudu

Merhaba Tebernüş Bey,Özyurtlar N Merkez projesinden aralık ay

Soru

Merhaba Tebernüş Bey,Özyurtlar N Merkez projesinden aralık ayında bir adet 2+1 daire aldım. O zamanlarda satış ekibi teknik ekibimiz bugün burdaydı çalışmalar başlıyor dediler ancak işim gereği hergün projenin önünden geçiyorum fakat hiçbir çalışma yok. Konu ile ilgili 19.01.2011 Çarşamba günü satış ofisini aradım ancak yine aynı cevabı aldım. Son günlerde yaşanan proje ismi davası dolayısıyla bir sıkıntımı oldu acaba sizin bilginiz varmı? Teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
21 Ocak 2011 | 17:41 Ömer YAHŞİ 236 Kişi okudu

Benim anlayamadığım orada tulipin yarım kalmış blokları va

Soru

Benim anlayamadığım orada tulipin yarım kalmış blokları var orada nasıl bir plan değişikliğine gidilecek?Yeni doğuş şirketinin verdiği bilgiye göre projede revize işlemleri yapılıyormuş.Kat planlarıyla da ilgiliymiş sanırım.Madem yapılabiliniyor neden bu projede ısrar ediliyor.Proje yaratmak bu kadar zor mu?Tamam o proje çok iyi bir projeydi ama bence satış aşamasında mahkemelik bir durum söz konusu olması müşteriler de bir tedirginlik uyandıracaktır yeni bir projeyle satışa çıkıp çatır çatır satmak varken bu ısrar niye?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
22 Ocak 2011 | 01:32 elif çınar 236 Kişi okudu

esentepesubayevleri ile ilgili bir proje çalışması var deniyo

Soru

esentepesubayevleri ile ilgili bir proje çalışması var deniyor bu dogrumudur.Birde bayrampaşa merkeze ile ilgili yeni proje çalışmaları varmı.Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
25 Ocak 2011 | 15:03 alp şahinolu 235 Kişi okudu

Sayin Tebernus bey. Avrupa konutlari Atakent-3 te 1100 konut satm

Soru

Sayin Tebernus bey. Avrupa konutlari Atakent-3 te 1100 konut satmis kendi ifadelerine gore. Ama burda bi tuhaflik yok mu. Madem bu kadar iyi bir satis var neden milyonlarca dolar verip boy boy televizyon reklami veriyorlar.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
26 Ocak 2011 | 09:26 Haci Alemdar 235 Kişi okudu

merhabalar.kartaldaki arsamız için ağaoğlu inşaattan fatih a

Soru

merhabalar.kartaldaki arsamız için ağaoğlu inşaattan fatih ağaoğlu diye birisi aradı görüştük.arsamıza kat karşılığı teklifi yaptı.bunun yanında oran olarak yüzde otuzbeş-kırk olarak teklif yaptı.normalde biz yüzde elli istediğimizi söyledik istediğimiz bu oran normal değilmidir ki inşaat firmaları bu oranı çok buluyoruz diyolar.inşaatta yarı yarıya değilmidir....belediyeden tam olarak imarı öğrendik.arsamız 2 parselden oluşuyor.karma proje olduğunu zaten siz biliyosunuz.emsal olarak da ticari olursa 3 emsal,konutta ise 2.5 emsal olarak belediyeden tarafımıza bildirilmiştir.bu oranlara göre inşaat firmalarıyla hangi oranlarda uzlaşmaya gidelim sizce...nası bir proje çıkaracaklarınıda bilmiyoruz ilk önce oranda anlaşmadan proje çizimine girmediklerini söylediler.teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
27 Ocak 2011 | 12:40 yusuf arıcı 236 Kişi okudu

tebernüş bey ben bezirgan bahçe halkalı konutlarından ev ald

Soru

tebernüş bey ben bezirgan bahçe halkalı konutlarından ev aldım ciddi bir potansiyel oldunu söylediler sizin düşüncenizi ögrenebilirmiyim teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
04 Şubat 2011 | 11:08 ÜMİT ASLAN 236 Kişi okudu

kolaygelsin şimdiden size iki sorum olacak cevaplama şans

Soru

kolaygelsin şimdiden size iki sorum olacak cevaplama şansınız olursa sevinirim halkalı toki bezirgan bahçe sitesinde dairem var karşımda devasa büyüklükde marmara üniversitesinin arazisi var burası ilerde ne olaçak bilginiz varmı yada ne olursa bizim evler pirimyapar 80 le 100 arasında şuanki fiyatı. teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
07 Şubat 2011 | 16:28 mert inçe 236 Kişi okudu

merhabalar efendim sizden riçam bu marmaray projesi nezama

Soru

merhabalar efendim sizden riçam bu marmaray projesi nezaman kullanıma başlar ve halkalıdan tranvay yolu olarak nerelere ulaşım saglana bilecek güzelgahlar hakkında bilginiz varsa riça ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
07 Şubat 2011 | 16:31 mehmet kaftan 236 Kişi okudu