iyi akşamlar,basın toplantısında temaparkın yerleşim planı

Soru

iyi akşamlar,basın toplantısında temaparkın yerleşim planı ile ilgili bir açıklama kesinleşmediği için mi yapılmadı,daha önceden sitenizde verilen yerleşim planları kesin planlar mıdır.teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
04 Şubat 2011 | 22:33 ismail bakar 212 Kişi okudu

kolay gelsin tebernüş bey biz yaklaşık 2007 yılında ismini

Soru

kolay gelsin tebernüş bey biz yaklaşık 2007 yılında ismini hatırlayamıyorum ortada ne dairesi nede bir faliyeti olmayan bir eve girmiştik. 2 yıl sonra dediler, 2 yıl bekledik ses seda yok biz çıkmaya karar verdik velhasıl çıktıktan 2 yıl sonra o arsa yerine başka arsada daireler yapılmış ve bunun adıda acunkent olmuş tabiki bin pişman olduk.Şu an ise beylikdüzü esenyurttaki samsun towers adlı firmadan 55 milyar karşılığında bir daire sahibi olduk ama ortada ne daire var nede arsada bir çalışma anahtarı 3 yıl sonra teslim miş bize 55 bin lira çok cazip geldi ama tereddüd var tabiki acabalar çok sizinde engin düşüncelerinizden faydalanabilirmiyiz

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
10 Şubat 2011 | 09:46 seval yarar 212 Kişi okudu

merhabalar, toki kayabaşı 17. bolgeden 170.000 ne ev aldım.ac

Soru

merhabalar, toki kayabaşı 17. bolgeden 170.000 ne ev aldım.acıkcası iyi prim eder iddaları ile aldım.sizde oyle duşunuyormusunuz.teşekkurler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
12 Şubat 2011 | 23:31 feyza poyraz 212 Kişi okudu

merhaba ben avcılar merkezde oturuyorum ve size bir sorum olacak

Soru

merhaba ben avcılar merkezde oturuyorum ve size bir sorum olacak, avcılar cihangir de daire fiyatları merkeze nazaran daha hesaplı olduğundan dolayı sizce yatırıma uygun bir lokasyonmudur. teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
14 Şubat 2011 | 21:31 ismail tufan 212 Kişi okudu

iii akşamlar sayın kireççi... sitenizdeki yaorumları okuyrum

Soru

iii akşamlar sayın kireççi... sitenizdeki yaorumları okuyrum.. oturmak ve yatırım için alınması gereken konutları çok güzel özetlemişsiniz.. ıspartakule bölgesi bence öncelikli oturmak için alınması gereken bir bölge.. aslında şöyle bir düşününce çokta fazla avm ve tarzı aktivitelerinin olup olmamasıda önemli değil.. gerçekten cadı kazanına benzeyen bu büyük şehirde sakin ve ferah bölgede yaşamımızı sürdürmek büyük bir şans.. ben ıspartakuleyi antalyanın çok sevdiğim lara semtine benzetiyorum.. ve bölgenin çevre düzenlemesinde mutlaka palmiye agacı olmasını düşünüyorum .. gerekli mercilerede bununla alakalı yazılı isteğimi vereceğim .. )))

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
15 Şubat 2011 | 22:23 yavuz şahin 212 Kişi okudu

Merhaba,5 yıl önce bir kooperatif dairesi satın aldım. Satın

Soru

Merhaba,5 yıl önce bir kooperatif dairesi satın aldım. Satın aldığım kişi kooperatife olan tüm borçlarını tamamlamış ve satın aldığım daire de inşaat işleri tamamlanarak oturulabilir durumda idi. Kooperatif henüz tasfiye olmadı ve hala görevine devam etmektedir. Bu durumda iken kooperatif üyeliğimden istifa hakkımı kullanırsam sahip olduğum daire ile alakalı bir sıkıntı olabilir mi?Tşk,Syg.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Şubat 2011 | 15:23 Özgür BİLGİN 212 Kişi okudu