bilgilendirme icin tesekkurler. gerci metroya mesafesi 1 km civar

Soru

bilgilendirme icin tesekkurler. gerci metroya mesafesi 1 km civarinda yani cok yakin sayilmaz aslinda. umarim dediginiz gibi suryapi adapark da insaat ilerledikce bana prim getirir.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
05 Nisan 2011 | 14:50 melih kirkgoz 220 Kişi okudu

tebernüş bey iyigünler, sukent hisseleri ile ilgili olarak ço

Soru

tebernüş bey iyigünler, sukent hisseleri ile ilgili olarak çok şey yazıldı bu forumda. birçoğunu okudum. acaba son durum hakkında sizin bir bilginiz varmı? daire tipleri,kat planları vs. hafta sonunda bir hisse için görüşme yapmayı planlıyorum. fiyatı 300 bin tl. görüşme sırasında sorulabilecek ya da satın alma kararı için dikkat edilecek şeyler konusunda bir öneriniz olabilirmi? bir de 5 yıldan önce satılması halinde çok fazla vergi ödenme durumu var sanırım. bu konuda çok şey yazıldı ve sizin için zahmet olmayacaksa son görüşlerinizi alabilirmiyim, çok teşekkürler..

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
15 Nisan 2011 | 14:15 esmahan gulerce 219 Kişi okudu

İyi akşamlarTebernüş Bey size bir sorum olucak Yeni bir ev al

Soru

İyi akşamlarTebernüş Bey size bir sorum olucak Yeni bir ev aldım 05.04.2011 tarihinde bir ev aldım içinde kiracı oturuyordu kiracının eski ev sahibiyle yaptığı kontrat 01.05.2011tarihinde bitiyor evi aldığımızda kiracı bir hafta içinde çıkıcağını söyledi iki, hafta oldu çıkmadığı gibi telofonlarımıza cevap vermiyor bende kirada oturuyorum evide krediyle aldım maaşım kredi ve kirayı aynı anda ödemeye yetersiz Kirada oturduğum evi ev sahibi başkasına kiraya vermiş benimde bir an önce çıkmamı istiyorlar benimde kontratım bitti Satın aldığım evdeki kiracıyı en kısa sürede nasıl çıkarırım Yardımınızı rica eder iyi çalışmalar dilerim Şimdiden çok teşekkür ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
22 Nisan 2011 | 22:00 ayşe gül 219 Kişi okudu

İyi geceler Tebernüş Bey, çok zor durumda kaldığım için d

Soru

İyi geceler Tebernüş Bey, çok zor durumda kaldığım için danışacak sizi buldum. Acil olarak 100 bin liraya ihtiyacımız var ve bu miktar için annemin üzerine olan yazlığın (değeri yaklaşık 200 bin civarı) tapu hissesinin yüzde ellisini bir başkasına satmak mümkün müdür? Sonuçta burası yazlık, yazın 2 ay biz, iki ay alan kişi kullanır evi diye düşündüm. İnsan çaresizlikten neler düşünüyor, anlarsınız umarım. Böylece hem biz de yazın yazlıktan faydalanmış oluruz, hem de ihtiyacımız olan meblaya kavuşmuş oluruz. Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
24 Nisan 2011 | 23:47 Elif Olgu 219 Kişi okudu

sitenizi yeni takip etmeye başladım.Sizdenricam firmaların pro

Soru

sitenizi yeni takip etmeye başladım.Sizdenricam firmaların projeye başlarken taahhüt ettikleri tarihle projenin bitiş tarihlerini konu alan bir bölüm açmanız. böylece firmalrın sözlerini ne derece tuttuklarını hepberaber görürüz .sitenizi çok beğendim çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
25 Nisan 2011 | 21:56 ahmet taştan 220 Kişi okudu

Merhaba,Ege yapının proje yapacagı lokasyonu nasıl değerlend

Soru

Merhaba,Ege yapının proje yapacagı lokasyonu nasıl değerlendiriyorsunuz? Sizce artıları olan bir lokasyon mü? Bana nedense pek cazip gelmedi. Tabi bazı seyleri atlıyorda olabilirim. İyi günler dilerim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
28 Nisan 2011 | 17:34 Haci Gursel 219 Kişi okudu

Mutlukent Gebze bölgesinde konut imarlı küçük arsaların bir

Soru

Mutlukent Gebze bölgesinde konut imarlı küçük arsaların birim metre fiyatları 600-700 TL civarında emlakçıların fiyatlarıyla...Bu fiyatlardan yatırım amaçlı arsa alınır mı ?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
02 Mayıs 2011 | 23:54 Turgut Karadaş 220 Kişi okudu