güneşlideki maryapı ya ait güneşli konutlar ı size sormak i

Soru

güneşlideki maryapı ya ait güneşli konutlar ı size sormak istiyorum. çevresi biraz kötü geldi ancak proje çok güzel birde bitmek üzere ancak halen bir çok dairesi satılamamış onun için biraz tereddüt ettim. yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
27 Kasım 2010 | 10:24 BİRGÜL KOCAMAN 192 Kişi okudu

Merhaba ;Yeni yapılaacak havaalanının Silivri\'de olmayacağı

Soru

Merhaba ;Yeni yapılaacak havaalanının Silivri'de olmayacağı ile ilgili çok net duyumlar almıştım. Bu sabah Bloomberg sabah kuşağında İnci Hanım'ın programında-sanırım alkim hovaydı- O da benzer ifadeleri lokasyon adı veremeyeceğinin üzerine basa basa söyledi. İpucu olarakta 3. Köprüyü gösterdi. Size gelen bir duyum var mı ?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
02 Aralık 2010 | 22:48 Barış BAŞKÜTÜK 192 Kişi okudu

Sayın Kireçci, My world europe fiyat listesinde,fiyatların kas

Soru

Sayın Kireçci, My world europe fiyat listesinde,fiyatların kasım sonuna kadar geçerli olduğu belirtiliyordu, bizde Aralık itibariyle, doğal olarak zam olur diye bekliyorduk. Golf residence'da 268,000TL olan 115 m2 dairelerin 248,000TL'ye indiğini gördük. Bu durumdan hareketle talepte önemli bir düşüş olduğunu, talebi artırmaya yönelik fiyatların düşürüldüğünü düşünüyorum.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
03 Aralık 2010 | 17:23 Ertan On 192 Kişi okudu

Üstadım SelamlarTemapark ihalesi yapıldı,Bu alan 1993 te çö

Soru

Üstadım SelamlarTemapark ihalesi yapıldı,Bu alan 1993 te çöplük olarak kullanıldığı için patlayan ve yanılmıyorsam 60 kişinin öldüğü yer,daha sonra üstü toprakla kapatılıp yerleşime kapatılmıştı.Toki şimdi burayı yerleşime açıyor,nasıl olacak bu iş? temel kazınca çöpler çıkmayacakmı? yada zehirli gazlar? Burasının fazla harfiyat gerektirmeyen yüzeysel bir yapılaşmayla halkın yararlanacağı yeşil alan olarak kullanılması gerekmiyormu sizce? toki bu işi yaptırmak maliyetli olduğu için biraz imar vererek şirkete rant bırakarak oraya mesken yada işyeri yapılmasına olanak sağlıyor,bilmediğimiz bir şeymi var,örneğin çöplük kısmı kesin yeşil alan kenarlarda kalan çöplükle alakalı olmayan yerlermi inşaat iznine açık? alanın yüzde kaçı yeşil alan olacak,ama gerçek yeşil alan ,yoksa fuar merkezi yap her gün 10 bin kişi gelsin onun otoparkını yeşil alan diye göster gibi değil,gerçek parkı ,çocuk bahçesi herkesin faydalanabileceği bir yeşil alan projenin yüzde kaçını oluşturuyor?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
17 Aralık 2010 | 15:18 MURAT DURSUN 192 Kişi okudu

Bir İstanbullu olarak Belediye Başkanımızın sözlerinin ne z

Soru

Bir İstanbullu olarak Belediye Başkanımızın sözlerinin ne zaman doğru olduğunu görücem?Kadir Topbaş, Beylikdüzü'ne metrobusun ekim ayında ihaleye çıkacağını, kasım ayında ilk kzmanın vurulacağını ve 2011 kasımında da hizmete gireceğini İstanbullulara 'müjde'lemişti. Aralık ayı bitiyor, kendisi ayrıca Dünya Belediyeler Birliği başkanı olan Başkanımızın bu müjdesine noldu?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Aralık 2010 | 18:10 Çağlar DENİZ 192 Kişi okudu

Sn. Tebernüş bey, Ailemize ait arazi için devlet kamulaştırm

Soru

Sn. Tebernüş bey, Ailemize ait arazi için devlet kamulaştırma amacıyla şerh kararı almış ve ilgili yerin kaymakamlığına bu kararı göndermiş. Bundan sonra bu şerh kararının tapuya işlenmesi ne kadar sürer? Bize tebligat gelmesi ne kadar zaman alır? Bunun dışında ne gibi süreç izlenecektir. Şimdiden teşekkürler.Saygılar

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
21 Aralık 2010 | 16:56 Ahmet Turan 192 Kişi okudu

Slm T. BeyMudanya Güzelyalıdaki arsam 750 metre net villa imarl

Soru

Slm T. BeyMudanya Güzelyalıdaki arsam 750 metre net villa imarlı.idoya 800metre gibi.tepede full deniz manzara .Yolu acılmış.Prim olanagı villa imarlı olsa bile fark edermi.yoksa villa ,konut imar olması farketmezmi.cevaplarınız icin tesekkür ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
24 Aralık 2010 | 18:14 Bülent Demir 192 Kişi okudu

Merhaba, Garanti bankasından kiptaş esenyurt 5. etap için 4 y

Soru

Merhaba, Garanti bankasından kiptaş esenyurt 5. etap için 4 yıllık konut kredisi aldık. Ancak bize zorla hayat sigortası imzalattılar. 4 senelik bir hayat sigortası programı görünüyor. 100 - 75 - 50 ve 25 TLlik. Sigortayı iptal ettirme şansımız var mı? Birde zorunlu olmadığı halde tarafıma zorla sigorta yapan kişilere karşı tazminat davası açabilir miyiz? Teşekkürler...

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
25 Aralık 2010 | 14:54 Serhat ALBAYRAK 191 Kişi okudu