Merhaba sayın Tebernüş bey, 120 bin TL param var Nmerkezden 3+

Soru

Merhaba sayın Tebernüş bey, 120 bin TL param var Nmerkezden 3+1 162 m dairelere baktım yanlız birşey fark ettim 3+1 dairenin planında odaların metrekaralerini toplayınca 115 metre net çıkıyor. brütle net arasında 47 metre fark var 160 metre dairede tahminen 25-30 metre fark olur. 17-20 metre arası farkı ortak alanlar ve otoparka verilmiş anladığım kadarıyla bu biraz fazla değil mi ve biraz insarları kandırmak değil midir. Satış ofislerinde bundan hiç bahsedilmiyor çünkü. 179 bin 145 metre civarında brüt yapıyor yani. bu fiyat ve metrede metrekaresi 1250 civarı yapıyor. Beni biraz rahatsız ediyor böyle şeyler sizce doğrumudur teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
26 Mart 2011 | 16:25 murat demircioğlu 162 Kişi okudu

fikirtepekadıköy bölgesi bildiğinizgibi özel proje alanı il

Soru

fikirtepekadıköy bölgesi bildiğinizgibi özel proje alanı ilan edildi.Tebernüş bey müteahhite hangi soruları soralımki sonradan ah vah yapmayalım.lütfen bizim için çok önemli.teşekkürler iyiçalışmalar.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
27 Mart 2011 | 01:12 oktay kılıç 161 Kişi okudu

Tekrar merhaba,Çekmeköyden bir daire almak istiyorum. İskanlı

Soru

Tekrar merhaba,Çekmeköyden bir daire almak istiyorum. İskanlı bir daire tavsiye ediyorsunuz ancak çekmeköyde, taşdelende iskanlı daire neredeyse yok. Bu durumda ne yapmalıyım? O bölgeden almayın yeter demeyin lütfen )

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
27 Mart 2011 | 21:40 TARIK ÖZEK 162 Kişi okudu

Yusuf başkan döneminde(Tülin)belediye beklenenden daha az hizm

Soru

Yusuf başkan döneminde(Tülin)belediye beklenenden daha az hizmet vermesine rağmen şaşırtıcı bi oy oranı alıyordu.Burda yusuf başkanın ikna kabiliyetinin de büyük payı olduğunu düşünüyorum.Beklentilere cevap verilememesi sonucu da seçime yansıdı zaten.Belki yusuf başkan devam etseydi sonuç farklı olurdu bu da tartışılır tabi ama ben Ali abiyi tanıyorum.Gittiğimde selamınızı da iletirim Sarıyere bir çok kişiden daha fazla emeği olduğunu da birinci derecen şahit biri olarak iyi biliyorum.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
05 Nisan 2011 | 14:31 elif çınar 161 Kişi okudu

cevabınızı yorumlayamadım.Size göre olay çözümsüz mü K

Soru

cevabınızı yorumlayamadım.Size göre olay çözümsüz mü Kısa vadede bizim ürettiğimiz fikir çözüm olabilir mi Daha net cevaplarsanız sevinirim. ya da sizin göstereceğiniz bir yol yok mu

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
06 Nisan 2011 | 19:16 şükriye arslangil 162 Kişi okudu

Tebernüş Abi Merhaba... Buraya uzun zamandır yazıyorum ve tak

Soru

Tebernüş Abi Merhaba... Buraya uzun zamandır yazıyorum ve takip ediyorum... Osmanlı inşaat ile uzaktan yakından hiç bir yakınlığım yoktur şimdiden belirteyim... Osmanlı inşaat ile ilgili bir anektod paylaşmak istiyorum... Bir yakınım Osmanlı inşaattan daire almıştı ve çok acil paraya sıkıştığı için dairesini Osmanlı inşaata iade etmek zorunda kalmıştı... Parasını Osmanlı İnşaattan imaladıkları sözleşmeye göre 6 ay sonra alması gerekirken Lüftü Beyin özel ilgisiyle çok daha erken bir zamanda geri almıştı... Madem bu firma anıldıpı kadar kötü adam hem geri vereceği parada kesinti yapar hemde sözleşmede yazan ödeme günü verir parasını yada parayı vermez uğraştırır... Ama dürüst insanlarmış ki hemen parayı geri ödediler... Neyse işin içine girmeden bilemez kimse ama çamur atmak kadar kötü birşey yok bu dünyada... Bu kadar emeğe yapılan saygısızlığa yazık diyorum... Buraya sadece yaşanmış bir olayı yazdım... İyi çalışmalar dilerim... Saygılarımla...

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
09 Nisan 2011 | 20:12 Ahmet Ege 162 Kişi okudu

Tebernüş bey, VARYAP ile Çalık grubunun Ataşehirde yapacağ

Soru

Tebernüş bey, VARYAP ile Çalık grubunun Ataşehirde yapacağı karma projenin arazisi üzerinde zemin etüd çalışmalatı yapılmaya başlanmış. Bu sabah işe giderken zemin birkaç farklı noktada zemin eüdü yapıldığını gördüm. Bilginiz olsun.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Nisan 2011 | 21:17 Tahir Günelli 161 Kişi okudu

Selam; Fi side evlerinin 77 m2 olanlarından önü kapanmaz diye

Soru

Selam; Fi side evlerinin 77 m2 olanlarından önü kapanmaz diye arka cephe aldım. Mobilyacılar sitesine bakıyor. Sizce ön cephe daha mı göze hitap eder (havuz, yeşil alan vs.)Yoksa Güney cephe olup güneşi alması daha mı iyi, ne dersiniz. Yer değişikliği yapayım mı?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
21 Nisan 2011 | 18:16 Atilla ÖZYURT 162 Kişi okudu