makromtek esenyurt
merhaba makromtek esenyurt projesınden daire aldım.ancak arsa sahıbıyle sırketın mahkemelık oldugunu ogrendım.bu durum bız daire sahıplerını nasıl etkıler.tesekkur ederım.
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
merhaba makromtek esenyurt projesınden daire aldım.ancak arsa sahıbıyle sırketın mahkemelık oldugunu ogrendım.bu durum bız daire sahıplerını nasıl etkıler.tesekkur ederım.
sertifika almak istiyorum. Ancak İTO dan mı yoksa umum emlakçılar odasından mı alınmalı bilemiyorum.
Mrb, Evim ters dubleks ve çatı tarafını sabit cam balkon ile kapattım mütehhit sorun olmaz dedi bulunduğum caddede herkes aynı şekilde kapatma yapmış durumda. oturma iznim var.Önce duvar örmüştüm bimere şikayetten dolayı duvarları yıltım belediyeden geldiler boş şekilde yıkım dan sonra ve camlar takıldıktan sonra fotoğraf çektiler ve daha sonra oturma iznimi verdiler aradan 1,5 yıl geçti ve belediyeden biri geldi tekrar bimere şikayet olduğunu çatı tarfındaki camların çıkması gerektiğini 30 gün süre olduğunu belittiler konu hk acil bilgi alabilirmiyim.Antakya/HATAY
Tebernüş Bey iyi çalışmalar İBB sitesinde 2 hafta rötarlı da olsa son gün oturum gündemlerini açıkladı. Buna göre de görüşülen 3 etap ile ilgili olarak muhalefet red oyu vermiş ancak komisyon raporları geçmiş. Karar özetlerini okuyunca benim anladığım 10 bin m2 inşaat alanı ve ruhsat daha önce alınmış bile olsa emsal 2'yi geçemiyor. Bu durumda da sorunlu inşaatlarla ilgili herhangi bir değişiklik yok. Görünen o ki sadece 2 emsalin üstündeki yapılar yıkılmak zorunda. Doğru mu anlamışım? Sonuç itibariyle bu karar gösteriyor ki bu planlar da askı aşamasından sonra mahkemelik olacak ve daha da önemlisi daire mağdurlarının büyük kısmının sorunu çözülmeyecek.
ön ödeme %1 = 1.459 lira ilk 15 ay 1.085 lira 15 ay sonra 35.000 lira peşinat (%24) teslim sonrası kredi taksidi ise vadeye göre değişiyor Tebernüş Bey 1500 lira civarı ödeyeceğimiz şekilde ayarlamayı düşünüyoruz inşallah taksitleri öderken devrederek o anki değerine -veya 20-30 milyar üzerine- satabilir miyiz?
hadımköy toki 4. etapta bir dairemiz var şuan oturduğumuz yerde kiracı olduğumuz için oradaki evi satıp buradan ev almak istiyoruz sizce hemen satmalımıyız yoksa 1, 2 sene beklemelimiyiz prim yapması için şimdiden teşekkürler
bu kadar kısa sürede cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. net değilmiş BRÜT 49,35 m2 1. Salon + Mutfak 19,98 m2 2. Ebeveyn Yatak O. 10,24 m2 3. Banyo + WC 3,90 m2 devretmemiz neden zor olur? tapusunun çıkması tam olarak ne oluyor? biraz daha ayrıntılı anlatırsanız memnun oluruz kusura bakmayın yeni öğreniyoruz
Arnavutköy boyalık da 3 dönüm tarlam var şu an fiyatlar 130 lira civarı deniyor önümüzdeki sene nisan mayıs gibi burayı değerlendirmek istesem sizin tahminizce hangi rakamları görür metre kare fiyatları ve imar çıkıcak mı bu köylere bi bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
merhabalar Tebernüş Bey. Uzun zamandır kuzenimle ev bakıyoruz ve en sonunda Mahal Sancaktepe'de karar kıldık. 1+1 / 4.kat / site içine bakıyor / 145.000 lira fiyatı var/ 49 m2 tercih etmemizin sebebi uygun ödeme koşullarının olması (ilk 15 ay düşük taksit) ve sancaktepe'de olması (yatırım açısından) izninizle size iki sorum olacak 1-) sizce mantıklı bir yatırım yapmış olur muyuz? 2-) örnek veriyorum biz 15 ay sonra herhangi birisinden 30 milyar-40 milyar para alıp kalan krediyi devredip evi satabilir miyiz? bize ne önerirsiniz? şimdiden teşekkürler
merhaba.5 sene önce giriş kat daire için ev kredisi çektik. hiç bir sorun çıkmadı.. hatta banka iyi araştırdığı için biz çok detaya girmedik bile. şimdi evi satmaya kaltığımızda önümüze bir sürü sorun çıktı..3+1 110 mk ev 1+1 40 mk gözüküyor.ve geri kalan kısım sığınak gözüküyor.şimdi evi satamıyorum.banka böyle bir eve nasıl kredi verebilir.hukuki bir hakkım var mısır?