Mashattan da evler 170m2 550000$ civarlarinda bu fiyatlar normalm
Mashattan da evler 170m2 550000$ civarlarinda bu fiyatlar normalmi alinmali cunku bolge maslak oldugundan ne dusunuyorsunuz..tesekkurler..
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Mashattan da evler 170m2 550000$ civarlarinda bu fiyatlar normalmi alinmali cunku bolge maslak oldugundan ne dusunuyorsunuz..tesekkurler..
Tebernus bey merhaba ispartakule bolgesi 3 *5 yıllık periyod için iyi bir yatırım bolgesi midir? bildiğim kadarı ile avrupa konutları ispartakule2 de 3 artı 1 145 m2 için yaklasık 274 -276 bin tl isteniyor..lansman fiyatlarıymıs sizce iyi bir yatırımmıdırtsklr
Merhaba,Tarık bey'in brüt-net metrekare ile ilgili açıklaması için teşekkür ederim.Sonuçta yatırımcılar olarak bu konuda bilinçlenmemiz önemli.Burası bizlere bu anlamda ciddi katkı sağlıyor.Ak&Nmerkez 66 metrekare dairenin netini kendi sitelerinden aldım.43.4 metrekare neti.Hata varsa Özyurtlardan kaynaklanıyor kısaca))
İkitellide Ahmet beyin dedigi san sitede yol uzerinde, yola cepheli mi dukkana yatırım yoksa yuksek katta iişyerine mi ? hic anlamam soruyorum Sayın Tebernüş bey. destek lutfen, birde metro etkilermi sahiden?? yani sizin beklentiniz neye dayanır?
Tebernüs Bey Kiptasin Istabul Veliefendide insaati Sahil Park Evlerine ilgi duymaktayim.Sizden semt,deger kazanma primi ,gelecegi,Kiptasin yaptigi insaatlarin kalitesi hakkindaki düsüncelerinizi almak istiyorum.
Merhaba Tebernüş beyGerek sitenizde gerek bazı ulasal haber sitelerinde ve Toki başkanı Erdoğan Bayraktarın röpörtajlarında kayabaşının ocak ayı içersinde teslim edileceğine yönelik haberler ve demeçler vardı, fakat hali hazırda bir gelişme yok. Tokiyi aradığımızda kesin tarih yok deniyor, Ben kirada oturan birisi olarak ev sahbine çıkmadan önce bilgi vermem gerektiği için sizin tecrübelerinize ve bilginize dayanarak size sorma gereği duydum teslim tarihlerini nezaman açıklarlar? Teşekkür ederim
merhabalar.tebernüş bey ben bahçeşehir park evlerinden mi yoksa akkoza dan mı daire alsam karar veremiyorum yardımcı olurmusuuz
hemen cevap yazdığınız için tekrar teşekkür ederim.şükrü bilge özdemir 'enasıl ulaşabilirim.
merhabalar.biz parkcity esenkentten daire almaya karar verdik fakat dairenin satışının satış ofisinden yapılacağını tapuya gitmemize gerek olmadığını söylediler.bu konuda hiç bir bilgimiz yok.lütfen bu konuda bize bilgi verirmisiniz.çok teşekkür ederim.
iyi aksamlar,Tebernus bey istanbulda baslayan caprice gold,akrapol beypazari termalhotel ankara......hakkinda ne dusunuyorsunuz?sizce projeler basarili olurmu....sonuclanirmi?