2B tapu bilgisi ve satış

Soru

Merhaba kolay gelsin 2B arazimin tapusuna başvurdum kaç günde elime ulaşır ve 2B arazisini tapu kadastrodan satabilirmiyim.şimdiden çok teşekkür ederim iyi çalışmalar

Özge Özdemir tarafından yanıtlandı.
18 Mart 2016 | 17:15 Kerim Gökce 1026 Kişi okudu

Teşekkürü bir borç biliyorum

Soru

Tebernüş abiciğim bu zamana kadar sorduğum soruların hepsine cevaplar verdin teşekkür ederim unutulmadın abi .Kendine iyi bak Allaha emanet ol.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
03 Şubat 2016 | 17:14 Bayram gücükodacı 1026 Kişi okudu

Göztepe/Ataşehir Kararsızlık

Soru

Merhabar Tebernüş Bey. Ataşehir Baraj yolu mevkisinde, 2000 yılında yapılmış ve içi tamamen özel dekore edilmiş 7 katlı bir binanın 5. katı daire buldum. 160 Metrekare, Değeri 560bin TL, kirası 2500 TL. Bir de Göztepe Gözcübaba mevkisinde 7 katlı bir binanın 7. katı 25 yaşında başka bri daire buldum. 135 metrekare, 600 bin TL, Kirası 2400 TL. Göztepe lokasyonu, Baraj yoluna göre çok daha merkezi, ulaşım opsiyonları çok ve belki 10-15 yıl sonra geri dönüşüme girebilecek bir ev. Çok da keyfli bir ev. Ataşehir Baraj yolu ise, hala gelişen bir bölge. Finans Merkez, Metroport vs. gibi gelecek yapılanmaları mevcut. Ve bu ev depreme daha dayanıklı gorunuyor. Çok arada kaldığım için ize sormak istedim. Fiyatları benzer, kira çarpanları 3 aşağı 5 yukarı aynı, biri deprem sonrası diğeri deprem oncesi yapılmış 2 daire. Göztepe lokasyon olarak çok daha iyi. Siz olsanız neye gore karar verirdiniz. Biliyorum zor bir soru ama %50-%50de kaldığım için sizin gibi bir üstadın yanıtı onemli. Saygılarımla, Orhan.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Ocak 2016 | 13:42 Orhan Aydın 1025 Kişi okudu

sözleşme kurallarına uymayan müşteriler

Soru

Efendim merhaba yazılarınız okudum ve sizin gibi bir üstad dan azda olsa bir bilgi alırsam çok sevinirim ben esenyurt ta kozagayrimenkul'de çalışmaktayım asıl mesleğim elektrik elektronik teknik erliği ama ablam saniye hanımın böle bir deneyimi vardı bize de onun yanında çalışmak ve destek olmak düştü iş yeri kendimizin aile şirketi desek yalan olmaz ben bu işe girerken yalansız ve dürüst olucağımızı söledim yoksa girmem dedim eşim eniştem ve ablamda kabul ettiler iş yerini açalı 11 ay oldu şükür dürüstlük kazandırdı kimseye muhtaç etmedi ama okadar çok sorun yaşadığımız müşteriler çıkıyorki sözleşme imzalatıyoruz kredisi dahil herseyini çıkartıyoruz iptal ediyorlar bizde safız tabi kapora almadan ev bile bağlıyoruz insanlara çok güveniyoruz fazla yordum sizi konu nun özü şu imzalattığımız sözleşmelerle her hangi bir hak arıyabilirmiyiz cevap verir seniz çok memnun olurum okuduğunuz için şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar .

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
17 Eylül 2015 | 14:24 Murat YILMAZ 1025 Kişi okudu

Topraktan satis projesi ile ev almak istiyorum

Soru

Tebernus bey , merhabalar...ben devlet memuru. ..75 bin TL kadar para ile topraktan konut projelerine katılmak istiyorum...Bunun için seçim öncesi ve sonrası ni beklemeniz anlamı var mı ayrıca onerebileceginiz güvenli bir proje var mı? ?? Teşekkür ederim

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
31 Ağustos 2015 | 18:03 Çiğdem bozkurt 1026 Kişi okudu

Yatırımlık Ev - Maximum 300 bin TL

Soru

Merhabalar Tebernüş bey, 300 bin tl ye kadar istanbul avrupa yakasında yatırımlık nerden ev alabilirim. Kiraya vermekten zorluk çekmiyeceğimiz ve zamanla değer kazanan bir yer. Cevabınız için Şimdiden çok teşekkür ederim. kolay gelsin.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
30 Temmuz 2015 | 20:37 Menderes AKIN 1026 Kişi okudu

Yazlık için arsa arıyoruz

Soru

Tübernüş bey merhaba.Prefabrik bir yazlık yapma amaçlı uygun fiyatlarda arsa arıyoruz.Marmaraya yakın olmak şartıyla.karadenize veya marmaraya kıyısı olan şehir/köylerden hangisini araştırmalı.İleride hangi köyler prim yapar bu konuda.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
28 Haziran 2015 | 03:49 Emrah ERDEM 1026 Kişi okudu

kentsel dönüşüm ile ilgili

Soru

Merhaba Tebernüş bey.Bizim istanbul başakşehir güvercintepe bölgesinde arsamız var ve arsa üzerinde tek katlı ruhsatsız bir dükkan var.Bu bölgede imar yoktu yeni açıldı şu an imar var.Benim merak ettiğim inşaat yapmak istiyoruz ve kentsel dönüşümden faydalanmak istiyoruz.Belediyeye sorduk o bölge için kentsel dönüşüm yok diyor.Bakanlık ise kentsel dönüşüm için izne gerek yok eğer binanız depreme dayanıklı değil ise kentsel dönüşüme girer diyor.Bizim kafamız karıştı acıkçası bakanlığa mı yoksa belediyeyemi inanacağız bilmiyoruz aydınlatırsanız seviniriz.teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
24 Mart 2015 | 12:30 barış y.kaya 1025 Kişi okudu

Esenkent Park City Proje 2+1 Daire Hakk.

Soru

Tebernüş bey Esenkent'te bulunan Park City projesinden 2+1 daire almayı düşünüyorum. Fiyatlar 275.000 - 345.000 arası. Kısmetse ilk evim olacak. Beni detaylı bir bilgiyle aydınlatırsanız sevinirim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
24 Mart 2015 | 01:35 Burak Dumlu 1025 Kişi okudu

büyükçekmecemi arnavutköymu sizce.

Soru

Mrb tebernus bey kumburgszda arsam var 1 sene oldu alali.kumburgazda ibb nin imar artısi olacagini soyluyorlar fakat arnavutköydede bir suru proje var sizce kısa veya uzun vadeye gore tercihimiz ne olmali gorusleriniz icin simdiden tesekkur ederim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
28 Şubat 2015 | 23:28 bünyamin karapınar 1026 Kişi okudu