konut alımı
Merhabalar.Florya Ekşinar konaklarından 2+1 daire almak istiyoruz.Fiyat aralığı metrekaraye göre 600-750000 TL civarında gözüküyor.Oturma ve yatırım amaçlı düşünüyoruz.İleride prim yapar mı ?Sizin fikrinizi alabilirmiyiz?Tşk.
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Merhabalar.Florya Ekşinar konaklarından 2+1 daire almak istiyoruz.Fiyat aralığı metrekaraye göre 600-750000 TL civarında gözüküyor.Oturma ve yatırım amaçlı düşünüyoruz.İleride prim yapar mı ?Sizin fikrinizi alabilirmiyiz?Tşk.
selam , bir ispartakuledeki avm okul tartismasi surup gidiyor. bence avm olsa ne olur okul olsa ne olur. asil problem ispartakulenin hgenel plansizligi. boyle guzel bir arsa bence ancak bu kadar kotu planlanabilirdi. atasehirde cok plansiz mesela. plansizligin krali ise maslak. Bir keresinde Sayin Kaptan hocanin bir seminerine katilmistim. bu Maslagi ben planladim demisti. ama boyle planlamamistim demisti:) gidin maslaga butun binalar basli basina iyi mimarlarca yapilmis cok para harcanmis super bianlar. ama gel gor ki hangi birisin girisi nerde kapisi nerde yolu nerde belli degil. devir cag ilerledikce ileri degil bence geriye gidiyoruz. 100 yil once yapilan binalara bak simdi yapilanlara bak. 50 yil once planlanan atakoy 1,2,3,4 kisimlara bak daha sonra yapilan kisimlara bak hangi kisim daha gec yapilmissa bir oncekinden kotu .en son en luks oldugu iddia edilen atakoy konaklari dahil. Bir zaha hadid(in kartal projesine bak( ismini yanlis yazmis olabilirim) bir ispartakuleye bak . birde kaya sehir e bak. . ben ispartakuleden ilk mal alan kisilerden biriyim tek dusuncem cok planli bir yer olacagi icindi ama hata etmisim. belki 30 yil evvel yapilan bahcesehir bile 10 basar ispartakuleye hemde arsasi kotu oldugu halde. valla dusundukce sinirleniyorum. siz ne dusunuyorsunuz Sayin Kirecci?
Ahmet bey değer artış kazancı hk. beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.Ben 30.01.2012 tarihinde 71.000 tl'ye daire satın aldım.Ben bu daireyi 1 yıl sonra 78.000 veya 85.00 tl'ye satarsam ne kadar değer artış kazancı adı altında vergi öderim.Şimdiden ilginize ve alakanıza teşekkür ederim.
kurtköyde yatırımlık 1+1 düşünüyorum iki proje arasında kararsız kaldım fiyatlar birbirne yakın bir tanesi miracle-mön inş. diğeri viaport houses and suites biri anahtar teslim diğeri eylül 2013 biri daha ufak şirin bir proje diğeri ise daha büyük daha imkanları yüksek bir proje temel olarak prim potansiyeli ve kira geliri karşılştırmada bence önemli olan faktör başka nelere dikkat etmeliyim.
Merhabalar,Kabataş'tan başlayan Beşiktaş ve Çağlayan Adliyesi'nin altından Alibeyköy ve Tekstilkent'e uzanan 24.5 kilometrelik yeni bir metro hattı ile ilgili yorumlarınızı alabilirmiyiz.teşekkürler iyi çalışmalar.
Tebernüş bey merhabalar, Biz FiSide projesinden %25 geri alma garantisi ile daire almış ve ödemenin tamamını nakit olarak firmaya yapmış idik. Bildiğiniz gelişmeler sonucu biz de diğer insanlar gibi mağdur olduk. Firma iflas ertelemesi hakkı aldığı için de dava açamadık. Şu an itibarı ile de kayyum ile ilgili hiçbir iletişim bilgimiz malesef yok. Bize bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim. Naci Rıshık
Merhaba Tebernüş Bey, Emlaktaki durgunluk nedeniyle daire fiyatlarındaki düşüş eğiliminin artarak devam edeceğini düşünüyorum. Bunu daha önce de iletmiştim. Ağaoğlu akıllıca iş yapıyor ve stratejik hareket ediyor. Ucuz fiyattan hepsini kısa zamanda satacak ki yeni projelerinin önü kesilmesin. Ağaoğlu markası giderek artacak olan bu durgunlukta zarar görmek istemiyorsa zaten bunu yapmalı. Bence bu strateji diğer firmalara da örnek olmalı. 2 sene sonra belki piyasalar tekrar canlanacak ve uzun vadede bu yıl ve önümüzdeki yıl emlak alanlar kazanacak tabii. Ama hep söylediğiniz gibi kısa vadeli yatırımlar önümüzdeki 1-2 yılda yatırımcılar için zarar getirecek. Bu nedenle ince eleyip sık dokuyarak hangi projeden ev alacağımıza karar vermeliyiz. Bu durgunluk dönemlerinden istifade etmeyi öğrenmeliyiz. Emlak bazen alırken bazen satarken kazandırır. Yine bazen alırken bazen satarken kaybettirir. Emeğinize sağlık. İyi çalışmalar dilerim.
iyi akşamlar tebernüş bey. Cevabınız için şimdiden tşk ederim. Ben brandium ataşehir projesi R1 blokdan, 10. kat, 1+1( 75 m2), güney-batı cephe, adalar manzaralı bir ev beğendim. Evin fiyatı 422.000 tl. Fiyat olarak ataşehirdeki diğer lüx rezidancelara göre daha makul. Fakat projenin Doğu ataşehirde ve tekil bir proje oluşu, etrafının gümrük ve varoş yapılarla çevrili olması beni biraz düşündürüyor. Avrupa yakasında oturuyorum ve yatırım amaçlı bir daire düşünüyorum. Sizce endişelerim yersiz mi, bu fiyattan alım yapılabilir mi? Birde son olarak etrafına yeni projelerin yapılması evin deniz manzarasını kapatır mı?
Merhabalar.Beyzade Konakları 2+1 125 m2 daire yatırım amaçlı alınır mı ?Şu anda 200.000 -205.000TL aralığında.. Sizce ileride prim yapar mı?
Merhaba Tebernüş Bey, Dünkü sorumu yanıtladığınız için teşekkür ederim. Şu anda iki seçenek arasında kaldık. TEM Avrupa konutları ve Ağaoğlu my city bahçelievler. İşyerim Fatih te. Mesafe çok önemli bebek oldugu için. Ama satılık düşündüğümüzden gelecege yönelik kaygılarımız da mevcut. Bilgi verirseniz memnun olurum. Teşekkürler.