Sofistanbul
Merhaba, Sofistanbul-Ümraniye projesinde 1+1 (58 veya 70 metrakere) evlerin metrakaresi 4400 tl'den almak ne kadar doğru olur ? Saygılarımla
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Merhaba, Sofistanbul-Ümraniye projesinde 1+1 (58 veya 70 metrakere) evlerin metrakaresi 4400 tl'den almak ne kadar doğru olur ? Saygılarımla
Selamlar.Bio istanbul projesindeki evler satışa çıktımı çıktıysa m2 fiyatları nedir.Rami toptancıları na yapılacak yeni çarşının yeri bio istanbulun ve olası kanal istanbulun bitişiği görünüyor.kuru gıdacıların bu yeri kesinmi ve ne zaman başlayacaklarını biliyormusunuz.Kuru gıdacılarla bio istanbulun yanyana olmasını nasıl değerlendirirsiniz.Toki ve emlak konut projede bir değişikliğe gidebilirmi.Cevaplarınız ve hizmetleriniz için çok teşekkürler
Tebernüş Bey merhabalar .öncelikle değerli bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler.Tebernüş bey istanbul kurtköyden bir daire almak istiyorum ve sitelerin konumları sosyal imkanları daire büyüklükleri ve fiyatları arasında mukayese yapıyorum.az yoğunluklu sitelerden araştırma yapıyorum aynı sosyal donatıları olan fiyatları birbirine yakın sitelerin daire başına düşen arsa payları arasında çok fark var örneğin 10.000 m2 arsa büyüklüğü olan 200 daireli site ile aynı büyüklükteki 50 daireli site hemen hemen aynı fiyatta sizce bu tür sitelerde kurtköyde daire fitatlarının ortalama 2000 tl/m2 olduğu sitelerde daire başına düşen arsa payı ortalama kaç m2 olmalıdır .saygılar iyi çalışmalar.
Merhabalar biz innovia etap 4ten daire satın aldık. bu hafta toplantı oldu ve orda bikaç sorundan bahsettiler. biz kuruma çok güvendik imar sorunlarının oluşacağını tahmin edemedik. Sizce ilerde ne gibi bir durum bizi bekliyor. Aydınlatırsanız çok memnun oluruz.
merhaba tebernüş bey, bahçetepe bu günlerde ulusal tv kanallarına ve internet ortamına reklamlarını veriyor. daire satışları bitti ya da çok az kaldı diye söylüyorlardı. satılmayan 2. kulenin de otel olacağını bilidğinizi söylemiştiniz.. hangi bölümleri satışa çıkaracaklar acaba? bir bilginiz var mıdır? şimdiden teşekkürler.
Tebernüs bey merhaba, Viaport Venezia projesinden yatırım amaçlı olarak A blok 19 kat site içine bakan 62 m2 1+1 daireyi 270.000 tl ye almak üzereyim, satış ofisi teslim tarihine kadar m2 fiyatlarının 6000 tl nin üzerinde olacağını söylüyor. Sizce yatırım amaçlı alınabilirmi? proje bittiğinde m2 fiyatı sizce ne kadar olur? yaklaşık aynı fiyata A blok 25 kat Güney cephe deniz gören 62 m2 1+1 daireyi mi tercih etmeliyim, teşekkürler.
zeytinburnu yeşiltepede 2 katlı arsa tapulu 74m2 yerimiz var aslında 100 m2 yer ama 26 m2 z.burnu belediyesinin payı var. belediye 26 m2 için 80.000 TL istiyor. yer bitişikteki 2 katlı arsa tapulu bina ile tevhidli şuanda bize müteahhit 325.000 TL teklif ediyor belediye payınıda öderim diyor. Binamızın aylık kira getirisi 1500 TL dir. Satmak için 325.000 azmıdır? Şuan 5 kat izni vardır bitişik arsayla birleşsekte (o arsa 145m2 dir ) yine 5 kat izin veriyor belediye. (Arsamız 15.50 dir.) sizce ne yapmalıyız?
merhaba, 300.000 tl ile istanbul, eskişehir, g.antep şehirlerinden birinde yatırım yapmak istiyorum. hangi bölgeden konut ya da arsa almalıyım?
merhaba. ben balıkesirden yazıyorum. 8 dairelik bi apartmanın en üst katında oturuyoruz. yeni bir bina. çatı katında izolasyon olmadığı için çok sorun yaşadık. geçen sene 20 dereceden yukarıya çıkmadı evin ısısı. ev kendimizin olduğu için izolasyon yaptırmaya karar verip yaptırdık. bunun tüm apartmanca karşılanması gerektiği ile ilgili yazılar okudum ve bunu yöneticiye taşıdım. ama diğer apartman sakinlerinden hiçbirisi buna katılmadı. ben de madem öyle yüzyüze bakılıyo benim bu masrafımı aidatlarla karşılayalım dedim. ya bi süre aidat vermeyelim ya da az verelim dedim. ama bu sabah eşim yöneticiyi görmüş. diğer apartman sakinleri buna da pek yanaşmıyormuş. ben yargıya taşımak istemiyorum bu olayı. büyüsün de istemiyorum ama yargıya taşınırsa ne olur. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
Merhaba Tebernüş bey gebze Kirazpınar tokilerin devamı ne zaman başlayacak. bilgilendirirsenin memnun olurum teşekkürler.