toki 14 bolge alt gelir gurubu kiraya verilurmi
Kayasehir 14 bolge c blok daki dairemin borcu bitmedi fakat ben bu dairemi kiraya verebilirmiyim?
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Kayasehir 14 bolge c blok daki dairemin borcu bitmedi fakat ben bu dairemi kiraya verebilirmiyim?
3kız 1 erkek kardeşiz annemiz de yaşamakta erkek kardeş babadan kalan tüm malları zaptetti el atmanın önlenmesi açtık ecrimisil talep ettik kazandık şimdi kira istiyoruz vermem de çıkmamda diyor üstelik çıkarırsanız ortaklığın gideril mesi açarım herşeyi sattırırım diye tehdit ediyor şimdi ne yapmalıyım icra takibini başlatmalı mıyım? ortaklığın giderilmesi açarsa en az zarara uğramak için nasıl bir yol izlemeliyim
Sözleşmemde anahtar teslim daire aldım fakat doğal gazı dairenin içerisine çekmiyor, ankastre setini ve sıcak su için şofbeni yüklenici firma karşılamıyor. Yardımcı olur musunuz? Ne yapmalıyım!
5bucuk dönüm tarlamızz var amcamla ortak biz kendi payımıza düseni satmak istiyoruz fakat amcam almanyada ve satmak isstemior hisseli satısında olmaddıgını söyluyorlar tapudan bizim ne yapmamız lazım
Merhabalar tapuda 184 metrekara arsa vasfında ve mevcut sokağa cephe kayıtlı bir yerin imar planı revizyonu ile 100/40 ının kesilmesi ile arsanın belediyece 110 metrekaraye düşürülmesi (arsanın bir kısmı yeni oluşturulacak sokağa kesilmesi ) nedeniyle belediye istimlak bedeli ödemek zorunda değilmi bu konuda bilgi alabilirmiyim
Merhaba, Ordu, Altıordu ilçesi sınırlarına 10.000m2 bir alanın imara açılması için ne yapmamız gerekmekte. Alan yeşil alan olarak gözüküyor. Daha önceden arsanın etrafı belediyeye yol yapılması için hibe edildi. Sadece 150 m2 yerin imara açık olduğunu kalan yerleri kullanamayacağımızı yeşil alan olduğunu söylediler, kullanıma kapalı. Saygılarımla kolay gelsin.
Merhaba öncelikle size çok teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız ve duyarlılığınız için Malikler 18. madde uygulamasına itiraz edebiliyor. Demişsiniz geçmiş yazılarınızı okuduğumda itirazda önereceği savunabileceğimiz konular neler olabilir.Yol üstünde ve 3katlı 3 kişide ayrı kat mülkiyetli ev için ne yapılabilir.İlginiz için çok teşekkür ederim iyi çalışmalar
Üzerinde fiilen kat mülkiyetinin var olduğu fakat tapu senedinde arsa olduğu yazılan bir gayrimenkulun devrinde sorun yaşanır mı?
Dedemden kalma bir arsamız var. Bir dönüm kadardır arazinin büyüklüğü sizden öğrenmek istediğim. Toplamda 5 hissedar bulunmaktadır. Diğer bütün hisse sahipleri bizimde sahip olduğumuz toprak dahil her yerine müteahhitle anlaşılıp konut yapılmış ve biz de hiç bir şey yapacak bilgiye sahip değiliz. Nasıl bir yol izlememiz gerekir . Şimdiden beni dinlediğiniz için teşekkürler. Gerçekten çok güzel bir site teşekkürler.
1995 Yılında Noter' de Gayrımenkul Satıs Vaadı Ile Parası Verılerek Satıs Işlemı Yapılmaktadır. Ve de Resmi Işlemler Icın Satıcı Ayrıca Vekalet Vermektedır Alıcıya. Ancak Satıcı 1998 Yılında Vefat Etmektedır. Tapuda Işlemler Eksık Kalmakta Olup Mırascıya Ulasamadık. 2015 Yılında Mırascıya Ulastıgımızda Ise Gereklı Islemlerın Yapılacagı Bılgısını Vererek Tapuyu Verecegını Soyledı. Ancak Sonrakı Aylarda Öğrendık Ki; Mırascı, Babasının Bıze Noter Kanalıyla Satıs Vaadı Ile Verdıgı Gayrımenkulu 2001 Yılında Bır Baskasına Satmış. Mahkeme Surecını Baslatsak Zaman Asımı Soz Konusu Mudur. Nasıl Bır Yol Izlemelıyız Zaman Aşımı 10 Yıl Bu Dosyada Gecerli Mıdır. Dava Acıldıgın da Dava Red Mi Olur Zaman Asımından Veya Mahkeme Haklılığımıza Karar Verır Mi. Saygılarımla.