merhaba

Soru

Merhaba Hilal hanim. Biz Bosphorus cityden daire aldik ve bu gun o yamurda butun yatak odalari su aldi, evimiz 3+1, her yer gol oldu. Daha sifir daire ve cok uzulduk o kadar para verdik 525 000 tl ve daha ilk yamurda ev resmen reklam ettikleri yapay bogaza benzedi bir tek sandallarmiz eksikti. Onlari mahkemeye verebilirmiyiz??? Bu olaydan sonra yonetimi aradik, kentseli aradik ve kimse gelmedi geri bile donmediler, mahkemeye verirsek kazanma sansimiz varmi? Tesekkur ederim iyiyi calismalar

Av. Hilal Bayram tarafından yanıtlandı.
12 Ağustos 2012 | 22:01 ozlem savas 367 Kişi okudu

Finans merkezi

Soru

Sayin kirecci benim sorum atasehir finans merkezi ile ilgili sizce bu bolge ozelliklede umraniyenin atasehire yakin olan yerleri 23 nisan caddesi site ve cakmak mahalleleri gibi,birde ne zaman bitecegiyle ilgili bi bilginiz varmiydi tesekkurler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
17 Ağustos 2012 | 19:59 Murat toros 367 Kişi okudu

avukat haciz gönderecekmiş ?

Soru

öncelikle iyi günler (HİLAL HANIM) avukata düşmüş 2 dosyam var sürekli arayıp naklye yolluyorum diye benı telefondan rahatsız ediyor bu da benim canımı sıkıyor ve eve haciz gelirse ben ne yapablirim bununla ilgili biraz detay verebilirmisiniz? şimdiden cok teşekkur ederım

Av. Hilal Bayram tarafından yanıtlandı.
24 Ağustos 2012 | 18:27 ibrahim çetin 367 Kişi okudu

Ağaoğlu Maslak

Soru

Merhaba, Ağaoğlu Ayazağa projesi 17 eylülde satışa çıkacak diye haberler okumuştum geçen haftalarda. Lansman tarihinde son durum ve bilginiz varsa proje detayları konusunda yorum alacaktım. Teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
01 Eylül 2012 | 10:59 Nermin Güler 368 Kişi okudu

Marmara Concept Beylikdüzü

Soru

Tebernüş Bey Merhaba, Sorum şu şekilde olacak.Marmara concept i proje itibari ile tahminime göre biliyorsunuz veya bakıp söyleyebilirseniz sevinirim.Ön taraf yola bakan 2+1 daire için yükseklik itibari ile 4.kat ofis katlarından sonraki ilk daire ve 3 + 1 6.kat ön tarafa bakan içerde olan daireler.Proje şekil itibari ile L şeklinde inşa edilicek.Sizce hangisi tercih edilmeli ve bu bina ve bölge için m2 bazında düşünceleriniz bize çok yardımcı olacaktır. iyi çalışmalar

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
06 Eylül 2012 | 22:18 ibrahim camdeviren 368 Kişi okudu

gunesli bolgesi yatirim amacli

Soru

Merhaba Tebernus Bey, Suryapi nin Guneslideki Corridor projesinden ofis olarak kiraya vermek amacli 1+1 (73 m2) bir daire almayi planliyorum. Proje 2014 sonu teslim olacak. Basin ekspres yoluna yaklasik 1 km mesafede. Burayi yatirim acisindan nasil degerlendirirsiniz? Tavsiye eder misiniz? Yoksa etrafta cogalan benzer projelerle halkali daki arz fazlasi durumu burada da olusur mu?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
09 Eylül 2012 | 15:17 cigdem erenler 368 Kişi okudu

anahtar teslimi

Soru

Merhaba Gümüşhane toki yoksul evleri ne zaman anahtarları verilip kullanıma açılacak

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
15 Eylül 2012 | 14:13 Nilüfer SAKAT 368 Kişi okudu

Esenyurt Önümüzdeki Aylarda kesin olacak

Soru

Öncelikle konu hakkında sürekli takipçi olduğundan ötürü Tebernüş Kireçci ' ye teşekkürler... Esenyurt Önümüzdeki Aylarda kesin olacak ama hangi ay olduğu belli değil, ekim olacak kasım, kasım olacak aralık, aralık olacak ocak 2013, şubat 2013 diye uzayıp gider bu gidişle... Mart başından beri takip ettiğim kadarı ile de bu Tebernüş Bey de insanların yüreğine su serpmeye çalışmakta, millet o kadar çok bu adama soru soruyor boğuyor ki çoğu zaman okuduklarıma gülüyorum. Buradan başka bir yerde de esenyurt ile ilgili bir çalışma yazı vs görmedim. Ama bazı yerlerdede Tebernüş Bey'e kızıyorum insanları umutlandırıyor umutlandırıyor en son bir sonraki aya kaldı diyorki bu Mart'tan Ekim'e kadar uzandı bu durum (insanları umutlandırmaması gerek bence). Bence bu işler bu şekilde devam ederse hiçbir şey değişmeyecek, firmalar eski ruhsatlarına göre devam etmek istiyor ki haklılar kendilerince, ibb de insanların daha rahat betonlardan kısmen sıyrılmış yeşillik içinde yaşayabilecekleri şehircilik anlayışı ile davasında haklı, ev alanlar da bunlar arasında en haklı olanlar (ki bunlardan birisiyim)... Çözüme kolay ulaşılması içinde alternatifler (ki daha önce de bahsi çok geçti): 1. İBB bu firmalara izin verecek bir seferlik (ki böyle olursa yeşil alan az olacak insanlar betonların içine hapis olacak) 2. İBB yaptırım uygulayacak, firmalara mevcut emsal planına göre 10 kat ise 10 kat, 15 ise 15 kattan fazlasını yaptırtmayacak mağdur olan insanların paralarını firmalar geri ödeyecek ve arkasında da IBB duracak takip edecek (Bu kadar insanı mağdur etmeye kimsenin hakkı yok). 3. Yine firmalar var olan emsale göre projelerini tamamlayacak, IBB de mağdur olan insanların paralarını firmalardan tahsil ederek benzer projeleri yapıp evleri teslim etmeli. Sonuçta ne olursa olsun IBB insanları nasıl mağdur ediyorsa mağduriyetlerini de gidermeli, takipçisi olmalıdır. Yok arsa al belediyeye hediye et (ki o arsa da sonsuza dek park olup kalacağı da kesin değil satılır birşeyler yapılabilir vs.) emsal olayını koru sosyal park yapılsın gibi lafları elbette firmalar kabul etmezler, zaten arsayı alsa kendi projesi için kullanırdı.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
15 Eylül 2012 | 22:41 Ahmet Ceylan 368 Kişi okudu

naçisane tavsıyenız

Soru

sayın Kireçci agaoglu maslak 1453 projesınde metrekare fıatı 3.9 tl den baslıyacak acıklaması geldı.cendere vadısınde avrupa konutları projesını beklıyordum yatırım amaclı.ama onun metrekaresı 3000/3500 dolar arasında cıkacagı acıklandı.yatırım amaclı olarak bulundukları lokasyonu degerlendırerek hangısını onerırsınız.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
17 Eylül 2012 | 14:19 BÜSRA KORKMAZ 368 Kişi okudu

Esenyurt'ta dükkanı satıp Temapark'ta ev almak

Soru

Tebernüş abi mrb.abi soruma verdigin cevaptan dolayı çok sagol.abi ben dükkanı sana dedigim gibi 650 bin tl ye satıp parayı iyi değerlendirmek istiyorum.abi tema Park'tan 2 tane 1+1daire alayım diyorum.abi dükkanın kira getirisi en fazla 3 bin.yanlış bir hamlemi olur dükkanı satmak.saygılar abi.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
22 Eylül 2012 | 20:39 Caner erdoğan 368 Kişi okudu