Merhaba Tebernüş bey, ben yazdığınız son imar plan tadilat
Merhaba Tebernüş bey, ben yazdığınız son imar plan tadilat konusunu pek anlayamadım. Şayet biraz açıklarsanız, sayenizde biraz daha akıllanacağım -), Teşekkür ederim
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Merhaba Tebernüş bey, ben yazdığınız son imar plan tadilat konusunu pek anlayamadım. Şayet biraz açıklarsanız, sayenizde biraz daha akıllanacağım -), Teşekkür ederim
Merhaba, TOKI`nin Ankara Gölbaşı Örencik 6. etap ihalesi yapıldı mı? Teşekkürler.
merhaba, şu anda halkalı daki sitelerden birinde oturuyorum ama 3 yıl sonra işyerim karşıya taşınacak pendik tarafında bir yere. şu anda ev ile işyerim çok yakın, o zaman da öyle olmasını istiyorum ama kurtköy tarafları da çok uzak geliyor, çekiniyoruz. karşıdan ev almak istiyoruz sarı evler ve beyaz evler arasında kararsız kaldık. biri sarıgazi diğeri de kurtköy tarafında. sizin tavsiyeniz nedir? çok teşekkürler,
Tebernüş bey arsa almak istiyorum nerden almayı tavsiye ederisin istanbulun sanayisi cerkezköye taşınacak deniyor doğrumdur yatırım yapılırmı
Bahçeşehir Ardıçlı Göl Evlerinden ev almayı düşünüyorum önerirmisiniz?Yaşanan temel problemler hakkında bilginiz varmı?İyi çalışmalar.
Merhaba,1986 yilinda Aydin Didimde denize sifir 5,000 m2 arsa aldim. Onceden ozel imar gecirilmis ti ve bes ayri yanyana arsaydi. Birlestirilebilir ve aradaki yollari da devletten satin alip 10,000 m2 yapabilirdim. Aydin il imardan insaat izni istedim Arsanin cok kiymetli oldugu ve konut izni vermek istemedikleri, ancak otel icin verebileceklerini soylediler. Milyonlarca dolar bulamadigimiz icin proje kaldi. Daha sonra 100 metre kiyi kenar cizgisine takildi. Simdi de sagi solu hep ev oldu (ki kiyi kenar cizgisi kanununun son gunu Aydindan birileri gelip, isteyen herkese izin vermis). Benim arsa 27 yildir orada bekliyor. Devlet hic bir sey yaptirmiyor? Bazen duyuyorum AB ye gidiliyormus? Ne tavsiye edersiniz.
iyigünler Kireççi Bey,ben izmirli öğretmen bir bayanım.3 yıldır eşimin özel sektörde bulunan işi nedeniile İstanbul'da bulunmaktayız.Göksu evlerinde 1.500 TLkira ile 3 yıldır oturuyoruz.Oğlumun okulu ,eşimin işi 4 aylık kızım okulum herşey bu sitede.şimdi sorum; eşim yüksek maaşlı bir özel sektör memuru sayılır ,ben devletin düşük maaşlı memuru, İzmir'de İstanbul'da daha benzerinde oturamadığımız ama İzmirde olduğu için kirasıda değer artışıda düşük olan bir evimiz var.İki planımız var tek atışlıkta kurşunumuz,sizden yardım bekliyorum.Eşim İzmir'i satıp kredi ile para ekleyip 350 bin TL'ye Göksu'dan ev alalım diyor yaşamımızı bebekle hiç oynatmayalım.Bense Çekmeköy tarafları ucuzmuş 170 bin civarı oturamayız ama kirası ile kredisini öder diyorum.Ama biz orada oturmayıp kira ile birlikte kredi ödemek yerine iki Çekmeköy evine bedel ourmak isteyeceğimiz Göksu Evleri'nden mi alsak?Ancak buradada tapu yok karşımızda komşu 1.5 milyona villa aldı tapusuz .İzmir'de 1.5 milyonda olsa tapu yoksa gecekondu deriz biz ama bu şehrin herşeyi gibi evleride korsan ama insanlar alın tapusu çıkacak diyor ama bilmiyorum sizin acil fikrinize ihtiyacım var.1)buradan av almak için izmir'deki ev satılır mı? 2)Göksu tapu alır mı? siz zamanında Acar istanbul yıkılamaz dediniz peki Göksu ?
merhaba tebernüş bey,sayok'ın hadımköyün bahçeşehir tarafı olan ömerli bölgesine yapmak için arsa aldığını bu sitede bir yıl önce okumustuk. acaba bu projeyle ilgili son durum nedir>?iyi bayramlar
Öncelikle teşekkürler Tebernüş Bey,Özel bir şirkette ücretli olarak çalışıyorum ve kiracıyım. Tek umudumuz burası Tebernüş Bey. Birçok müteahhitle görüştük fakat sit alanında olduğu için tarafıma olumlu bir şekilde dönülmedi.Sit alanında olan bir yer olduğu için de alıcı henüz çıkmadı. Biz de kat karşılığı olarak ya da üç daire ile takas etmeye karar verdik. Gelin görünkü defalarca üzerinde durduğum gibi evimiz sit alanında. Özel mail adresime konu ile ilgili cavap yazarsanız size minnettar kalırım. Dediğim gibi ev sahibi olma umudum buraya bağlı.
merhabalar, imarlı arsa yerine imarsız arazi aldığımızda risklerimiz tam olarak nedir? yatırımımızın tümünü kaynetme ihtimali varmıdır? ben bir yatırımcı olarak araziyi alıp ilgilenmesem yıllar sonra ters bir durumla karşılaşırmıyım? yoksa sürekli takibi gerekiyormu?